30 september

hej hopp!
vaknade av att mamma ringde mig runt en halv tolv idag, klev upp. satte på mig promenaduneformen och gick ut och gick! en och en halv timme var jag ute! hur skönt som helst!
när jag kom hem så fixade jag lite bilder till er på mina nya kläder jag köpte igår, så dom kommer ni får se idag.
sen åkte jag mamma albin och bella in på kupolen och kikade lite. köpte vinterkläder åt lillebror, och dom andra flickorna köpte lite kläder. jag själv fick vara utan, för jag slösade igår!
så, här är kläderna:
i'm in love


skjortklänning från H&M

tröja från H&M

byxor från stadium

super skön halsduk från stadium

superduper!
ikväll blir det att mysa med victoria och hennes klasskamrater.
härligt härligt!!
hoj

29 september

godnatt!
imorgon får ni se de ursnygga kläderna jag köpta idag på kupolen!


29 september

jag har ju verkligen gjort bort mig... för mig själv...!

la mig i sängen för ett tag sen för att kolla på monsters vs aliens. slog på filmen, tyckte att den gick på lite snabbt men tänkte bara att det kanske blir så när man laddar ner filmer. kollade i 40 minuter sen helt plötsligt så kommer efter-texten :|
jovisst! smart-martina hade ju såklart kollat på andra delen av filmen först!!!! FATTAR NI HUR JÄVLA HJÄRNDÖD JAG ÄR?! det är ju pinsamt!
GODNATT!

29 september

som alla vet så går jag i skola och läser samhällskunskap.
för någon dag sen, om det kanske var igår så sa syster till mig vid matbordet att jag hade fått hem ett csn-kort. tänkte inte mer på det för jag har ju haft det i alla år i gymnasiet.
men idag när jag öppnade brevet och mamma läste det så står det såhär:
Därför får du CSN-kortet:
CSN-kortet får du som läser på gymnasiet, komvux eller folkhögskolan och har studiestöd från CSN.

- betyder det då att jag får 1050:- imorgon?
om det skulle vara så så är det ju helt fucking underbart!
en tusenlapp till i fickan är ju inte helt fel. hoppas på att det är så! :)
nu ska jag gå och äta lite makaroner och köttfärssås! mmmm

hej!

28 september

sorry att jag inte har uppdaterat
men det händer inte mycket kul i mitt liv just nu :p

igår jobbade jag, resten av kvällen låg jag bara hemma, käkade varmkort med bröd och tog det lugnt. idag vaknade jag halv ett, åkte till hannah och spelade skippo och nu sitter jag hemma igen. har precis ätit blodpudding, bacon och lingonsylt. snart blir det tv, och jag kommer fortsätta att ligga vid tv:n resten av kvällen, iallafall som det ser ut nu :) skönt.
nu ska jag byta kanal och äta lite lakrits pingviner!
tja

26 september


har precis ätit glass... :)
nu blir det att byta om och åka till de älskade jobbet
hej!

26 september

gårdagskvällen slutade med andningssvårigheter och svidande ögon

japp... nån jävla idiot kastade in tårgas på dansgolvet på flamingo. det är det jag har sagt! det suger att dansa, tacka vettja skrubben!
jag kunde först inte andas och sedan kom den stickande känslan i ögonen. jag trodde jag skulle bli blind! så daniel hjälpte mig nerför trappen och skickade ut mig medans han hämtade jackan. jag kunde inte se, kunde inte kolla, det bara stack i ögonen hela tiden! har aldrig varit med om någon värre smärta. fyfan!
efter att både ehlina och kim försökte hjälpa mig med vatten i ögonen osv så gick det över. sakta med säkert... jag var rödsprängd i ögonen, ont i halsen. men jag lever och har synen kvar! för ett tag så trodde jag helt säkert att min syn skulle försvinna!
idioten som gjorde det skulle jag personligen villja ta ett snack med! grrr!

men utöver äventyret på dansgolvet så var det en extremt lyckad kväll! först skrubben, sen liljan, och avslutligen flamingo, som man kunde ha skippat men ändå :) riktigt skön kväll!
vad dagens kväll bjuder på väntas och ses. ska iallafall jobba från 4 till 9, hem och äta lite grillat + efterrätt sen vet jag inte vad som händer. blir att tare piano iallafall :)
nu måste jag kila!
hörs sen
ciao

25 september

förlåt att jag inte har uppdaterat nå mer idag....



men nu kör vi!

skål.

24 september

hej på er!
har jobbat hela dagen idag, 15.00-00.00. trodde att det skulle vara ett drygt pass, men det var ganska skönt! timmarna flöt på bra och vi hade inte så mycket att göra. ganska skönt.
när jag slutade och skulle sätta mig i bilen ser jag det jag inte vill se, eller kanske jag ville se det ändå, vet inte för vill både ha längre sommar men ändå vinter. ni förstår?
iallafall, jag fick lov att gå ut och skrapa rutan! tyckte det känndes riktigt sjukt! men jag förstår, det har ju varit griskallt ute idag! så nu får man väl börja göra det varje morgon också...
menmen. nu ska jag ta och slå på en film och sova. imorgon är jag ledig så då ska jag ta och fixa lite grejjer inför helgen. riktigt nice!
sov gott!
kram kram

23 september

ska snart åka och hämta lillebror vid skolan och åka till frisören, ska sitta och kolla igenom varenda frisyrtidning hon har där!
nu ska jag plocka ur disken och åka.
tja!

23 september

godmorgon!
vaknade upp idag och såg solen lysa in genom fönstret, en perfekt dag för en morgonpromenad! satt på mig kläderna för att gå ut men märkte då att mor min hade tagit dom skorna jag måste ha, inte för att det gör något. kan gå utoch gå ikväll istället när hon har kommit hem, men nu när jag var så sugen så stack de... men men :)
så idag, vad händer?
jag ska följa med lillebror när han ska klippa sig halv tre, då även jag ska beställa klipptid. och jag lovar er alla läsare, det kommer bli förändring den här gången! syster vet vad jag ska göra. men jag tror hon är den enda. mamma har gissat på lite saker, men inte lyckats gissa rätt. jag är nyfiken på hur jag kommer se ut, har kollat runt på internet på lite frisyrer, så jag har några att gå på. men ni kommer inte få se ;) det får ni göra när jag är klar. wiho! hoppas ni blir nyfikna. för jag är de!
just nu sitter jag och kollar på medicinska sensationer på tv4 fakta. grymt bra kanal dedär! mycket intressanta program.
nej, nu ska jag ta och byta kanal till trean och kolla på top model! synd att inte pappa var hemma så jag kan få lite sällskap medans jag kollar, han som tycker det är såååååå roligt ;) haha.
hade bra nu så hörs vi senare!
tjatja!


22 september

fyfan dagen kunde inte ha slutat värre!!!
jag hittade mobilsladden och tänkte att jag skulle lägga in bilderna på datorn för att sedan visa er lite bilder. men vad händer?!
jag sätter in sladden i datorn, exakt som jag har gjort förut, men ingenting kommer upp. jag klickar in på "den här datorn" för att trycka upp mappen på det sättet, men ingenting fanns där...! då ser jag MED SKRÄCK hur en liten ruta kommer upp i högra hörnet av datorn där det står:

drivrutiner installeras

NEJENEJNEJENEJENNJENENEEEEEEEEEEEEJ!!!! det var det han sa på telefonbutiken att man INTE skulle göra!!! DÅ LÅSER SIG MOBILEN IGEN!!!! jag försökte avbryta med det gick inte!!! det gick verkligen inte!!
så jag rycker ur sladden fort som bara fan! trycker in en knapp på mobilen och alls ser helt korekt ut!
men skenet bedrar...........
precis när jag skulle gå in på smsikonen och skriva ett sms så står det: tjänsten ej tillgänglig
VA?!?!?!?!?
jo visst fan hade mobiljäveln låst om sig!!!! åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh!!! ÄR SÅ FÖRBANNAD!!
nu så fort jag får lön så måste jag in och låsa upp den IGEN, suck!!
nej fyfan, usch va arg jag är!!
HEJDÅ!

22 september

hoj!
kom nyss hem från en vända på kupolen med lillasyster
hon köpte en jacka, riktigt fin! jag själv hittade en kepa och mjukisbyxor. men köpte dom dock inte, har inge pengar till de... får bli när lönen kommer :)
när vi kom utanför h&m så står det två 13-14 åriga killar och ropar mig en fråga
- tycker du det är snyggt med snoddarna?! (och pekar ner mot deras ben som är inlindade i snoddar ända upp till knäna)
jag kollar på dom med ett fint litet leende och säger glatt:
- skitfult!

varför dom fråga mig vet jag inte? men jag fick då äntligen säga som jag tyckte iallafall. för er som inte vet vad jag menar med snoddarna så kan jag visa er en bild


skitfult

nu ska jag ut och promenera med lillasyster,
sen blir det potatis, köttbullar och hoppas på brunsås!
(men helst skulle jag vela ha haft lite sill och potatis, mmmmmmm så gott!)
tjatja!

22 september



fan

22 september

nu är det EN månad kvar tills jag fyller 19 ˆˆ
det är nice!
jag vet inte vad jag ska skriva.... har inte hänt så mycket, lite skolarbete, kollat på tv, hjälp lillebror med läxor. men dagen är inte slut än, uppdaterar senare. ska snart in och hämta mamma i stan :)
ciao

(jag har tappat bort mobilsladden till datorn igen.... sart kommer det bilder!)

21 september

hahahaha roast på berns är ju så grymt kul1!!!!
haha nu är reklamen slut!

hahahahahaha

21 september

hej halååååååå allesammans!
varit i skolan idag då.. tror ni det hände nå kul?
- för det gjorde de! haha
vi satt och pratade om att regeringen bestämmer i sverige osv. med lagar åh hela fadderuttan. då räcker en dam upp handen och frågar, och än en gång.. jag ljuger inte. såhär sa hon:
- är det dom som bestämmer vilken kung vi ska ha också?
VA?! kvinna vad är det du säger?! haha. jag flinar bara jag tänker på det! och inte nog med det. jag kunde knapt hålla mig i klassrummet. någon enstaka tår rann nerför kinden och skrattet smet ut mellan läpparna. haha! jag säger då de!
egentligen är det ju ganska bra att jag går i den klass jag går i, har ju extremt kul åt dom andra iallafall. haha

menmen. annars idag har det inte hänt så mycket. satt kvar i skolan i ca en timme och skrev lite, åkte hem och hämtade upp lillebror, åkte och fiska.. hade tyvär ingen fiskelycka idag, snarare tvärt om! fastnade ett tiotal gånger och röck av två drag. bra jobbar..... men så kan det gå!
nu ska jag ta och tvätta av mig sminket och skjunka ner i soffan igen. imorgon blir det tidig skola; 08.30!! PUH!
hörs kanske senare
baibai

21 september

jag behöver inte åka buss idag! min underbara mamma lånade ut lite bensinpengar åt mig så nu blir det att ta bilen iallafall. och vad gör jag då uppe nu?
jo efter att jag hade fått pengar av mamma, vart ut och flyttat bilen för bajstanken så kunde jag inte somna om... så nu ska jag ta och äta mig en fin frukost med ägg, kaviar, macka och te, lööööööskokta ägg. mmmmmmmmm va gott!
nu måste jag springa och stoppa i dom!
såja, då var allt klart! nu ska jag bara sätta mig och äta och kolla på lite fiske som går på tv.
hare!
uppdaterar nog efter skolan.
tjingeling

20 september

ojojoj, här var det inte uppdaterat kan man säga!
som ni vet så skulle jag åka och hämta mamma och pappa i gälve igår kväll, men det blev inge!
så jag och daniel satt oss hemma hos han i hans soffa och drack lite öl, kollade på film med hans familj, sen skjutsade hans ursöta mormor in oss till stan vid halv 12.
vi stack in på skrubben, tog ett nyp och for sedan konstigt nog upp på flamingo, men tro det eller ej, shit vad kul jag hade! haha
kom hem vid 3 då var det bara att lägga sig ner i sängen på en gång...
kvart i ett började jag idag, förbannat trött! och bakis... men det är smällar man får ta! dagen har gått i ett hela tiden, nästan inte en enda lugn stund... men jag kom hem levande iallafall :)
blev bjuden på varma mackor som far min hade gjort, han är bra på att laga mat han!

nu ska jag ta och slå på en film sen sova, för imorgon blir det skola!
och jag kommer inte kunna ta bilen för den är helt tom i tanken. så imorgon blir det buss... DET var längesen! det dryga är dock att bussen går 9 och jag börjar 20 i 11. så om någon är vaken då och har tråkigt, så ... RING

jaja nu ska jag kila!
tjao

19 september

fyyyyyyyyyyyyyyy vad trött jag är!!!!
kom hem halv 4 igårnatt efter alla körningar hit&dit... och det får man straffas för idag...
åker snart till jobbet, börjar 11 och slutar 8, sen efter att jag har jobbar 9 timmar så ska jag sätta mig i en bil och åka och hämta upp mor och far med sällskap i gävle.... jag kommer vara helt död när jag kommer hem inatt! usch! men vad gör man inte?
kvällen igår var annars riktigt rolig! inte på dagisfesten som jag var på först, men åkte istället till daniel och satt mig med han, kim och robbin, sen när jag skjutsat lite folk så gick jag och satt mig på skrubben med adam och jesper.
haha och adam gjorde världens grej igår, haha!
ni som har varit på skrubben vet vart toalettarna finns. där satt vi på barstolarna, just då han, jag och hela torsångs if som vi sa igår :p men iallafall...
då sitter vi där och adam tänkte att han skulle kasta i en krona i en flaska men kom på att hålet på själva flaskan är för litet så han skulle testa på något större som eventuellt var på bardisken. vilken ide kommer han på?
JO!
kassan öppnas (och den är en bit ifrån vart vi sitter, iallafall nästan hela själva bardiskens längd. så adam tar i allt var han har och studsar kronan först i bardisken som sedan flyyyyyyyyyger rakt ner i enkronefacket i kassalådan som hon stänger igen en sek efter!!
adam ställer sig upp och vrålar medan jag över min förvåning att han klarade det klappar mina händer, men vad sker?
- VAR DET INGEN SOM SÅG VAD JAG NYSS GJORDE!?!?
blickarna inne på baren dras mot adam men dras sedan tillbaka lika snabbt...
- VAR DET INGEN SOM SÅG ATT JAG SATT KRONAN I KASSAN?!?!?
- jo jag hörde att det skrammla till, sa några
men så besviken kille som kom ur de där övernaturliga glada har jag aldrig sett någongång! haha
- martina!!! du såg väl?! säg att du såg!!
- ja jag såg adam, men jag tror jag var den enda...
ojojoj vad ledsen karln blev! här har han precis gjort världens grej (tyckte han) och iiiiingen såg det förutom jag! och då ska jag säga att det var fullsatt inne på de lilla skrubben ändå..!
så.. bara för att ingen såg och att han nu visste att han kunde göra det så skulle han såklart bevisa det för dom andra också. tror ni det gick bra att sätta kronan  igen?
- nej... jag tror han kastade 4-5 gånger men ingen träffade..
så istället för en jag-har-aldrig-sett-en-sån-gla-pojk-någongång så blev det istället en besviken adam...

- man ska aldrig göra om sådana saker. plötsligt händer det!
nu får jag sluta skriva, för nu ska jag åka till jobbet och köpa mig en tropicana pure premium orginal orange juice!
hare så ses vi! förmodligen inte inatt för det blir nog att åka hem och sova på eeeeeeeeeeeeen gång!
HOJ

18 september

äntligen fredag! och var betyder de?!
- lugn fredagskväll med körning... japp!
jobbar 11-20 imorgon sen efter det ska jag åka och hämta min kära mor och far i gävle så ikväll blir det bara lugna puckar. ska spela lite skippo med elin hemma hos henne och senare dra vidare på fest till micke, som fyllde år igår, eller förrgår :p men det blir säkert super trevligt!
nu ska jag ta och gå upp i duschen. visseligen duschade jag igårkväll,
men fick sån lust med att ställa mig i en varm dusch nu.
HOJ!

17 september



dra åt helvete vilken cool film, riktigt bra gjort!
nu ska jag sova
tja

-en är som alla, alla är som en
det

17 september

tack mormor för dom supergoda pannkakorna!
du är bäst    ♥


17 september

hej hopp!
hann tyvär inte uppdatera innan jag stack iväg igår. för det blev himla stressigt!
klockan var som sagt tre igår när jag skrev de senaste inlägget och då satt jag här, i morgonrock, oduschad m.m. en halvtimme senare (runt halv fyra) så pratade jag med tora och blev medbjuden till locus på grillfest. då jävlarns fick jag bråttom! klockan fem skulle man vara där, sminkad, påklädd, dricka och någonting grillbart med sig!
och kläderna som låg i tvättmaskinen? jaa mina kära läsare... dom var såklart pissblöta. hann inte ens hänga upp dom så det har jag gjort nyss... kanske man kan ha på sig något fint ikväll om det blir som man hoppas på... you don't know!
men iallafall... kvällen igår var helkul! mycket skratt och trevligt folk! gitarr och sång, underbart! vid 11 tiden så åkte vi ner och satte oss i baren på tenoren. har aldrig vetat att det har funnits en bar där, men det var bara för högskolebarn eller nått liknande... vid midnatt så tog vi vårt fick och pack och åkte ner på stan. jag själv, som inte är någon dansmänniska ville såklart inte gå upp på flamingo... men vad gör man inte för lite gott sällskap?
kvällen slutade iallafall som man hoppats på. får se om dagen idag blir som man hoppas på, det väntas och ses... :)
nu ska jag göra lite mat, och is finns i frysen, härligt martina!
BYEBYE

16 september

härligt härligt! vaknade upp som en helt ny människa imorse! har ingen aning varför, men allt känns verkligen toppenbra! :)
tog ett glas mjölk till frukost idag, var verkligen inge hungrig. men så kan det vara ibland!
ikväll blir det att gå ut. och ikväll är en speciell kväll, men varför det tänker jag inte säga ˆˆ  det kommer nog fram senare.
satt på tvättmaskinen för ett tag sen. för jag har verkligen iiiiiiiiiiingenting att ha på mig ikväll... så  i värsta fall får jag väl stå med hårblåsen och torka kläderna om dom inte hinner torka. jag har som sagt inte så stor koll på hur lång tid det tar för allt att torka...
nu ska jag iallafall ta och klä på mig. sitter fortfarande i morgonrock, min bäste vän :)
yeye

bye!

15 september

haha. jag satt för ett tag sen och pratade med andreas och sa till honom att jag skulle gå ut och ta en kvällspromenad, och det tänkte jag faktist också! tänkte.....
men suget på en kebababalabarulle var för starkt.
men så tänkte jag också ta en promenad och gå ner och hämta den på pizzerian, men då kom jag ju på att den blir ju kall.... och det är ju inte speciellt gott... så det blir att ta bilen ner till pizzerian, köpa mig en kebabrulle och åka hem och slänga sig på soffan.
jag tycker ändå att jag är rätt så värd de.... har ändå städat heeeeeeeela huset idag och tvättat. eller ja... tvättmaskinen tvättade kläderna, men hängde.. det gjorde jag!
nu ska jag ringa och beställa för magen kurrar!

jädrans!! INGE IS TILL VATTNET I FRYSEN >< sablar!

15 september



så är det... läste det precis... han dog stilla bland hans familj efter 20 månaders kamp med cancern ...
LÄNK:LÄNK

15 september

det var jätte fint väder ute!
nu ska jag laga lite potatis och fiskbullar tror jag och sätta mig ute i solen
toppen!

15 september

12.00.. idag blev det liiite tidigare iallafall. vaknade ju ett igår, så tolv är helt okej :) skönt också!
har dock inte rest mig ur sängen än... är så jävla skönt!
men det känns lite lockande att gå ut för det enda jag ser när jag försöker kolla ut genom rullgardinerna (eller vad man nu kallardet jag har för fönstrerna) så ser det väldigt blått ut! kanske det tillochmed är varmt ute? tänk så underbart det skulle ha varit. då kanske det blir en promenix!
det är just i dom här lägena jag vill ha hund... så att jag måste gå ut och gå!
för nu har jag inten eller inget att gå ut och gå med. inte ens hörlurar så att jag kan lyssna på musik med! utan dom blir man inte speciellt pepp... men det får gå ändå.
vad dagen fortsätter med vet jag inte, i detta väder kanske man borde hitta på någonting iallafall. rena rama stölden att sitta inne och inte göra någonting! så om det sker något?! hör av dig
nu ska jag ta och gå upp och gå ut för att kolla vädret!
tjingeling

14 september

varför i hela friden är pernilla wahlgren med i roast på berns?!
jag klarar inte av kvinnan!
men hon kanske är den rätta som ska vara med där? bli lite förnedrad... mmm jag kommer gotta mig.
men när hon ska upp och ställa sig och skämta? vad kommer hon säga som är roligt?
inte fan är hon komiker heller!
nej nu ska jag fortsätta se på när hon blir att må dåligt... moahaha!

14 september

det blev en hasselnöts-latte på waynes coffee med emma och oskar. riktigt gott! mitt i drinken så fick jag sms av syster att det är lika flottigt att dricka en latte som att äta en cheesburgare, något hon hade läst om på aftonbladet. så nu ska vi ut och promenera! duktigt va?
vi ska gå och hämta min bil som står hemma hos patrik sen helgen
nu tjatar syster på mig, måste gå

hoj

14 september

usch va länge jag sov idag! vaknade inte föränn 3 minuter i 1! fyskäms! men skönt var det...
nu fick jag helt plötsligt väldigt bråttom! ska till kupolen med emma och oskar och dricka lite kaffe. gud va gott! katte latte, mmmmmmm.
jaja nu kan jag inte sitta här och tramsa!
måste fixa mig!
HOJ

13 september

här ligger jag nu och myser i soffan.
det är jag värd efter en stressig jobbhelg...


13 september

guuuuuud va gott det var med mat! jag lotta och bella grillade kött, majskolvar och lök. till det fixade vi klyftpotatis och beasås. helt gudomligt gott!
nu sitter jag och kollar på en film på tv3 som har hållt på i nån timme. den är säkert slut snart, då blir det att gå upp i duschen. den är för nuvarande upptagen av lotta som tvättar ur färgen i håret.
nu är hon klar hör jag!
inatt blir det att kolla på mtv galan med dom andra galna människorna i huset. bella har lagt sig och sovit lite så att hon orkar med morgondagen. ganska smart brud de där! men vad har jag att göra imorgon? ingenting. så jag kan lika gärna sitta uppe och vänta tills det börjar klockan två.
men men, nu ska jag kila upp i duschen!
ciao

13 september


köpte nya legging igår.
- skare så skare!

snart måste jag göra mig klar för jobbet... längtar redan tills jag slutar och får åka hem och äta grillat. mmmm!

13 september


är den inte för läcker?

13 september


13 september

snart ska jag laga pyttipannaaaaaaaa, himmlans va gott det ska bli! pytt är precis vad jag ville ha och var sugen på! sen blir det att ligga på soffan och fortsätta att kolla på idol ända tills jag börjar jobbet klockan 4.
jag jobbar från 4-8 sen är det bara att köra rally hem för att sätta på grillen och grilla lite kött! fett nice.
sen blir det att kolla på film och vänta till att klockan blir tre på natta. för då börjar mtv music awards!!! så inatt kommer bli en låååång natt... :)
nu ska jag steka lite pytt!
hej å hå

13 september

snart ska resten av familjen hedlund som är kvar här i kalla sverige ut och göra en hemlis. får se hur det går! jag kan inte berätta vad vi ska göra, men det kommer komma fram förr eller senare...!
sitter nu och kollar på reprisen från idol med syskonen. fyfan hur vissa låter alltså. haha!
nu är det dags att gå ut.
hörs sen!
tjao

12 september

hej hej! redan hemma
sitter just nu och äter potatis och fiskbullar. fint som fan!
ska snart gå och lägga mig. :)
det blev tyvärr ingen utgång. det blev hem ist... för mycket strul så jag åkte hem.
nu ska jag ta den sista tuggan och sova!
godnatt!

12 september

fixade ingen skjuts till hanna....
men det blir att dra till patrik nu iallafall!
skål

12 september

kom precis hem från jobbet, sitter just nu på sängkanten och luktar cheesburgare/t-röd. ingen god blandning ska jag säga er!
nu blir det att hoppa in i en lååååååång, vaaaaarm dusch sen sticka till kupolen för att köpa mig ett par rosa leggings. tonight is the night!

vill passa på att gratulera Lill-Emil på födelsedagen, men också hanna som fyller 18 år imorgon men har fest idag!
GRATTIS VÄNNER!
nu bär det av upp i det varma.
adios!

12 september

jag var inte säker igår och jag är inte säker dag... hur ska jag göra? vad ska jag göra? hanna fyller 18 och jag har lovat att åka till henne. men elin vill också ta några öl med mig... blir sent om jag först ska till hanna och sen till elin. men det kanske är så det får bli? alla måste vara nöjda!
- jag är ju som sagt ganska poppis...!
men iallafall... jag har några timmar på mig att berstämma mig hur min kväll ska se ut. först och främst så ska jag jobba 11.30-15.45, lökpass jag vet. men skönt som f*n!
efter jobbet och före allt vad jag nu ska göra så blir det att städa här hemma. ser ut som ett bombnedslag :p så det måste fixas!
nu är klockan över halv 11 så nu måste jag gå och få i mig lite frukost och klä på mig!'
hörs senare

ciao!

11 september

varför har man inte film/myskvällar oftare? kvällen idag var hur skön som helst!
först satt jag elin och alexander och spelade lite skippo. fiat hade nybörjartur och vann... själv kom man sist. men man måste väl ge andra en chans att vinna någongång inte sant?
efter skippot så kom patrik och sofie med lite mat åt folket. dock inte jag, för jag hade käkat en sån god middag hemma!
efter maten så satte vi på en film. jag hade tagit med två filmer på ett usb, men såklart så funkade det inte.. så vi slog på deep blue sea tror jag den hette.
- skit dålig! skrattretande dålig

mitt i filmen ringde helge så jag åkte och skjutsade hem honom.
när jag kom tillbaka så låg både alex bror, elin och sofie och sov. då kan ni förstå eller iallafall tänka er hus kass filmen var! uäkl!
efter filmen så drog alla hem så nu ligger jag i sängen och ska snart sova jag med. imorgon blir det jobb, halv 12 börjar jag. så man vill ju vara lite pigg när man vaknar iallafall :)
mamma och pappa åker om några timmar.
- JAG ÄR INTE ETT DUGG AVUNDSJUK!
..............
jo det är jag.. som fan! vill också åka till värmen och ha det gott! men nu är de deras tur. så det är väl bara att le och vinka adjö, inte sant?
men men, jag hoppas iallafall att ni får det jätte, jätte, jätte bra! och ta inte med er någon grisinfluensa hem! :)
nu blir det att slänga ner huvudet på kudden,
GODNATT!

11 september

nu åker jag och jobbar
15-19
hojoj

11 september

OJOJOJOJOJ, jag höll på och skita på mig alldeles nyss!!
jag gick in på min mejl för att kolla om jag hade fått något ifrån sälen (som jag hoppades på att inte har fått. för om hon skickar på mejlen så har jag inte fått jobbet, men om hon ringer så har jag fått jobbet)
när jag kommer in i inkorgen set jag det här:

mitt hjärta for upp i halsen på mig!
men som tur var när jag öppnade... så stod det att dom har ändratt iden för att bestämma sig från den 16 september till den 23 september, så nu måste jag gå och vara nervös och pirrig i flera, flera dagar till! ><
men det är väl bara att stå ut.
- den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

nu ska jag gå och klä på mig och åka till jobbet
HEJDÅÅÅ

11 september

gooooooooooooodmorgon! hur står det till?
men mig är det toppen, hoppas att det är lika bra med er läsare :)
vaknade precis, har sovit som en prinsessa inatt faktist. magen kurrar lite så jag ska väl snart ta och fixa lite krubb slipper magen gå tom...
jaja, jag vet inte vad jag ska skriva. nu blir det brunch och tvtittande
HOJ

10 september

godkväll bloggen!
det blev inge bio idag... sällskapet sjukskrev sig. så istället för de så åkte jag hem en snabbis till becca för att umgås lite och kolla på alla dom ursöta valparna och OJ va stora dom har blivit! dom växer så de knakar!
titta så söta:
den här var den största i kullen

kanske inte är så bra bild för att se storleken, men om ni kollar på
beccas hand så ser ni hur stora dom har blivit. och ögonen har dom öppnat
också... SNART BLIRE LEKA!

jobbet idag gick bra, men drygt som bara den var det! stressigt som tusan.. sen när det inte blir ett rullande schema på hur man jobbar så kommer man inte in i det lika bra.. känns nästan som om man behöver börja om på nytt. som om det vore första dagen.
men efter några minuter så är väl nästan allt som det ska igen.
gunde svan kom föresten och handlade av mig. eller inte handlade, men jag gav ut mat till honom. coolt aight?

imorgon blir det jobb igen, 15-19 då också. sen bär det hem för att äta lite avskedsmiddag med mor och far :) efter de så blir det filmkväll med elin johanna och alex. ska bli riktigt skönt! film, film, skippo, skippo, härligt!
men men, nu ska jag lägga mig tillrätta och sova.
nattis

10 september

kvällen igår var heeeeeeeelt sjuk! jag ehlina och fredrik gick ut och tog några öl. hahaha helgrym kväll iallafall!
snart blir det jobb, sen hem och göra sig klar för bio ^^
hejhopp

9 september

vad väntar sverige på?!
IN MED BOLLEN

9 september

det blev min bella och lottas specialite idag... tacos! himmelskt gott!
så nu är jag dömätt. kan inte ens tänka på ordet mat... men man överlever då kvällen iallafall. snart blir det att åka och hämta lottas barnvakts-barn sen kolla på fotboll! HEJA SVERIGE!
nu ska jag och lotta åka och hämta barnet. ciao!




9 september

det lönar sig! haha
var och fiskade imorse, och medans jag väntade på elin och johanna så fick jag upp två fishes. tror du jag var nå nöjd när jag ringde pappa och berätta?!
den första var på 1,2 kg... jag vet att det inte är mycket, fick det berättat när pappa började skratta åt mig. hehe
och den andra låt på ca 1 kg. men jag blir så glad! bara jag får fisk :D så efter många fisketurer så har jag äntligen fått mig lite fisk!
och det roliga var att i en utav fiskarna så låg två kräftor!! hade ingenaning att gäddor käkade kräftor, HELA! menmen...
nu sitter jag och väntar på att syster ska  bli klar så att vi kan åka och handla. vi måste ha lite mat hemma till ikväll så vi klarar oss.
nu ska jag kila, men kolla gärna bilderna:

första, den andra fick jag inge kort på

äckäl

8 september


8 september

hej hopp!
kom hem från fredrik för en stund sen. jag ehlina amanda petra och självklart fredrik har setat och kollat på idol och skrattat. haha vissa skrattar man ju bara åt. vafan gör ni där?!
vad har vi mer gjort?
jo vi har stått och dummat oss på willys parkeringen i säkert en halvtimme. tutat på eparaffare, volvoraggare och vi HÖLL på att få sällskap! hahaha det var så grymt kul. sen ville vi åka "det spökar i borlänge" men 11 på en tisdagskväll tror jag ingen vill bli uppringd för att låna ut en cdskiva. så det sket sig.
efter ett tag for vi hem till fredrik, kom upp till hans lägehet, men hann knapt ta av sig skorna förän vi åkte igen, dom till petra och jag hem.
så nu ligger jag här och funderar på vilken film det blir idag.... får se :)

imorgon ska jag iallafall försöka komma upp i tid, innan mamma och pappa åker. så runt 9-10 tiden då, hur låter de? när jag har vaknat och ätit frukost så tror jag att det bär av mot uvbergsviken för att fiska lite. har lust med de.
nu blire iallafall film!
tja


fredrik och ehlina. hur söta är dom inte?

8 september

behöver jag berätta mer om min klass?
vilken idiot som helst ser väl skillnad på siffran 0 och ett o?!


8 september

hittade ganska mycket svamp faktist! det blev bara jag och elin som åkte ut och kikade. men nog räckte väl de! hehe. det började med att jag hann gå 5-10 meter upp i skogen då fann jag den första högen med trattkantareller, några meter till, lite mer, lite högre upp, lite mer.  och elin hittade iiiiiiiingenting. så när vi tog bilen tillbaka ner lite på vägen efter en halvtimme- timme så hittade jag en hög med svamp som jag gladerligen gav till henne. så där satt hon och log i någon minut medans hon plockade.
efter en stund så tog vi oss ner en bit till för att vänta på att johanna skulle komma och hjälpa oss. hon är lite mer hemma i den där skogen... när hon kom så åkte vi till ett ställe som hon sa skulle vara bra. OCH DE VA DE! herrejisses va trattisar! super kul att plocka svamp när man väl hittar!
vad tyx?







efter att elin hade släpt av mig här hemma så slängde jag i min lite goulaschsoppa och drog sedan och hämtade upp lillebror. vi skulle nu ta sprutor........ USCH! men de gick bra. ett litet stick bada, den vare klart!
och nu sitter jag här, har nyss kollat klart på: http://kanal5.se/web/guest/roast
VARNING FÖR STARKA OCH HÖGLJUDA SKRATT!
yeye, nu ska jag ta och göra nå vettigt!
hej

8 september

det är ju skrattretande hur vissa håller på i klassen, hah!
  • gammalt folk som kommer 30 minuter sent, lär man sig aldrig? :o
  • sitter och berättar för klassen att hon använder två glasögon för att hennes hund bet sönder hennes vardagsglasögon, så hon får nu ha två stycken med sig... och?
  • flera som sitter och pratar när läraren försöker säga sitt
  • folk som blir arga för att de har olika åsikter vad gäller politik. alla tycker väl olika? take it or leave it
man blir ju helt knäpp av att sitta i de där klassrummet 3 timmar varannan vecka. tur att man har tio minuters rast varje lektion. annars vet jag inte hur de skulle gå...

jaja. kom precis hem iallafall. har plockat ur diskmaskin och plockat i, tagit fram lite kläder och pratat med elin. snart blir det svampplockning!

nu jamar katten och vill ha mat!
hoj

8 september

godmorgon alla pigga & trötta människor!
snart äre skola som gäller för mig, sitter och äter en tunnbrödrulle nu. fin,fina mackor de!
efter en och en halv timme med samhälskunskap så ska jag elin och philip ut i skogen och plocka svamp. det kan bli intressant!  haha. får se hur det går...
senare idag, runt 2-3 så ska jag ta med min lille lillebror och åka upp till stan för att ta spruta... ysch... lite halvläskigt de där med sprutor. men de är väl bara att bita ihop, är ju klart på ett ögonblick.
nu måste jag börja klä på mig!
höres! höj

7 september

jag hade rätt! det var en norsk film.  ganska bra faktist :)
halvdåligt slut bara...
nu blire godnatt
natti!

7 september

hej hopp!
kvällen har jag tillbringat med elin.
vi åkte hem till fiat och kollade hur han bodde. eftersom han har flyttat till eget. mycket fint! vi köpte med oss lite riskakor och dricka och satt och spelade skippo. jädrans roligt spel de! självklart vann jag båda matcherna...!
efter några timmar så for vi iväg hem, packade bilen och åkte ner till ornäs hamnen för att meta. fick vi något?
- jag behöver inte ens skriva svaret.
men som elin sa: fiskarna ser inte masken.
och det tror jag till fullt på! lite nattmat har väl ingen dött av?
nu ska jag slå på en film, de usynlige ska det heta. låter konstigt, men de kanske är nån norsk film eller nått. vem vet. det visar sig

imorgon blir det skola, halv nio börjar jag sen blir det svamp-plockning i skogen med elin. myyyysigt!
nu blire film
nattinatt

7 september

intervjun gick åt helvete, fast på rätt sätt!
haha ni förstår inte va? men jag kan berätta...
först när jag hade lagt till henne på skype så ringde hon upp mig
- jag råkade klicka fel, skicka igen så accepterar jag dig
okej tänkte jag. skickade ansökan igen, inget hände...
hon ringde upp igen
- jag klickade såklart på fel igen, skicka en gång till så håller vi telefonkontakt så att vi ser att allt går rätt till.
och rätt som de var så kom det fram ett ansikte på dataskärmen. intervjun var igång...!
men den vara inte länge... jag såg henne, hon såg mig, men bara i några sekunder så vi la på och hon ringde upp mig igen
(första gången)
jag såg henne, men hon såg bara mig i några sekunder
- vi lägger på igen så ringer jag upp dig. din bild är helt stilla, skulle vara kul att se dig röra på dig
så vi la på och hon ringde upp igen
(andra gången)
jag såg henne, hon såg bara mig i några sekunder
- nu är du helt stilla igen...
vi la på, hon ringde upp igen
(tredje gången)
NUDÅ!!
nej.. jag var fast på bild ändå, hon var den enda som rörde på sig på camen. hon hade haft fler intervjuer under dagen och alla hade gått jätte bra. men inte min!
men det kanske var bra ändå? då kommer hon iallafall ihåg mig och min intervju!
efter en halvtimme var intervjuen klar, efter mycket stojj och stök! men det gick bra.. tror jag. hon ska höra av sig om jag får jobbet eller inte före den 16 september. så nu måste jag gå och vara nervös i mer än en vecka >< usch! men det kanske lönar sig... eller inte... får se. nu ska jag sluta vela :p VI FORTSÄTTER HÅLLA VÅRA TUMMAR!
nu ska jag mysa lite med katten.
tjatja


7 september

10 MINUTER KVAR!!!!!!!!!!!
jag är skit nervös.....

7 september

godmorgon världen!
kolla vilken god frukost jag gjorde iordning idag:


jag är en jävel på att göra mat jag! allt förutom persikan smakade perfekt! den var för mjuk och torr...
iallafall! sitter och kollar på apliv på tv4fakta, finns inte så mycket annat att kolla på vid den här tiden på morgonen..
nu ska jag ta och skriva lite läxa så att jag hinner bli klar med de innan jag börjar. sen efter skolan blir det JOBBINTERVJUUUUU! är piss nervös! men det får gå som det går. hoppas på det bästa iallafall :)

hoj!

micke har tråkigt på jobbet så han hälsar!
- och självklart hälsar man tillbaka :p

6 september

jag är jätte hungrig, sen blir det film.

6 september

svinit igår?
- ja!
haha, festen hos chrille var helt super! trevligt folk, mycket folk och mycket alkohol. haha allt som hände ska jag inte dela med mig av på bloggen,
det man inte kommer ihåg, har inte skett
för min egen del så blev de ganska lungt igår. tillräckligt med dricka så imorse när jag vaknade upp så mådde jag faktist riktigt bra! skönt.
käkade pommesfrittes och hamburgare hemma hos becca sen åkte jag till patrik och hämtade mina grejjer, sen hem. så nu sitter jag här... har precis druckit ett glas blåbärsdricka. mmmmmmmm! tyvär så blev de inte många bilder knäppta igår... blev bara dom här, och dom får avsluta inlägget.
hoj!





5 september

hahahaha är han nå jävla rolig eller?!

johan glans

5 september

utgången igårkväll var heeeeeeeeelt vrickad men fruktansvärt kul! hahaha
det började med att jag elin lotta och bella slog oss ner hemma här och käkade tacos. runt halv åtta tiden så ringer patrik och berättar att han och sofie kommer och hämtar oss om en halvtimme.
:|
där satt vi! jag och elin! fixat håret?
-nej
sminkat oss?
-nej
klätt på oss?
-fifftififfti
vi hade ju precis fått tagit första tuggan av maten också! tror du vi blev nå tressade då? för de blev vi!
det var bara att slänga i sig maten och sminka sig medans andra handen var i håret och pilla! men vi blev precis klara när han svängde in på gården! bara vi hade hämtat upp sofie så åkte vi till bullemyren och hem till micke. satt där några timmar, spelade kort, lyssnade på musik, sjöng och skrattade. verry nice! runt halv tolv tiden så skjutsade hannah ner oss på stan, första anstalten blev s1 för där satt mamma och camilla (mammas bästabästa telefonvän). böt några ord med dom sen gick vi ner till skrubben och satt oss och tog en öl. vi träffade på ett helt rös med ölsugna grabbar som vi slog oss ner bredvid. härliga grabbar! (och ja, självklart kännde vi dom)
efter en öl så var det dags för nästa ställe. - butterfly bar
jajjemen, ner dit. betalade glatt in chrille (hans födelsedag idag) GRATTIS! betalade in han, sen vet jag inte vart han tog vägen :p men men.
när jag nu står där nere och har precis beställt i baren så känner jag någon som pickar mig i ryggen. jag vänder mig om och där står............ MAMMA OCH CAMILLA!!!!! halå?! dom två? sover dom inte???? tydligen inte! haha, vi drog upp på dansgolvet och dansa loss till bra många låtar. för jag kommer ihåg att ölen blev ganska avslagen, hehe.
runt två när baren stängde så var det dags att gå ut. vi tog vårt pick och pack och gick upp för att ställa oss ute och kika lite. efter många ord och mycket skratt så kommer det en herre gående mot oss. och vem är det inte mer än den manliga peter siepern som kommer! självklart så går jag fram och frågar om jag inte kan få ta ett kort på han med mamma och camilla. han ställde glatt upp, så här är årets kort:

vad ska man säga mer än att de är underbart?

haha. efter den händelsen så packa vi väskorna och åkte hem. det blev en liten nattistacos innan sängen, sen sov jag som ett barn...

här är lite mer bilder sen igår

patriks ödla som har en annan färg och form på svansen för att den
har tappat den

dan & jesper

niklas

chrille & elin

dan jesper & niklas

mamma & camilla på dansgolvet

vi

mamma & camilla

dan råka sätta sig
på nå blött.
vad tror ni han satt sig på?

TJA!

4 september

sådärja! då var det fredag igen då! härligt. så vad blir det ikväll/idag?
- iiiiiiiiiiingenaning, antingen taco mys eller ta någon öl. jag vet inte än, men jag tror det lutar mot tacos och film, billigast.
nu ska jag ta och börja med maten. magen kurrar!
hörs senare!
ciao

3 september

HUR LÄSKIG/ÄCKLIG VAR INTE DEN HÄR BILDEN!?!?!??!

3 september

medans filmen into the wild ska bli klar så sitter och inne på jesper och kollar lite, kolla vilka läckra bilder!!!
christopher gilbert, han vet vad han håller på med!






är dom inte för jädrans häftiga?!
- det tycker iallafall jag!

kolla den här också HEMSIDAN

3 september

så då var man mätt och belåten då!
har precis ätit lite kyckling och ris med stark nötsås. underbart!
här är lite bilder från stockholm.
nu för en gång skull så ska jag ladda upp bilderna på en gång och inte två tre dagar efteråt, så här kommer dom:




så.. med dom där fyra bilderna har jag tråkat ut er tillräckligt mycket,
nu blire film för jag är helt döslut i benen och fötterna!

nattis
(blir nog en uppdatering när jag har sett klart filmen)

3 september

jaha, här sitter jag nu exakt sex timmar sen sist jag skrev ett inlägg... trött som bara den! vad ska man upp och göra såhär tidigt när man kan ligga och sova, hade skönt i sängen?! har inte kommit på de där med att det ska vara skönt att gå upp ...
sitter iallafall just nu och äter frukost, tyvärr så fanns det inte mycket pålägg som föll för min smak så det fick bli en falukorvsskiva och gurka på mackan. inte helt fel de heller! och till de en kopp te... men jag märkte nu när jag drack att jag har låtit påsen ligga i för länge..... de blir så beskt då, usch! >< men tevattner tog slut, så vad gör man? får se om jag orkar fixa nytt :p
- nu blev man utan sista korvskivan på mackan också... mia satt och kollade på mig med sina kattögon så vad ska man göra? klart katten ska få lite körv!
nu ska jag ta den sista tuggan och gå och kolla efter kläder.
komihåg vad jag skrev inatt, RIIIIIIIIIIIIIIIIIING, SMSA!

2 september

har precis kollat klart på filmen: nyckeln till frihet
sjukt genomtänkt och bra film! ett under att jag inte har sett den förut, utan de var första gången idag... :o men sånt händer. man kan ju inte ha koll på alla movies...
klockan är nu halv ett, trodde inte att jag skulle vara vaken så länge men jag kunde verkligen inte stänga av filmen, och den som har sett den förstår mig.
men iallafall, ett litet och snabbt inlägg hinner jag med innan jag sluter mina ögon för kvällen.
jobbet gick bra, inte så mycket folk, timmarna gick fort!
efte de så tog jag och becca en liten burgare med varandra och pratade om hur våra arbetsdagar hade varit, och för att sammanfatta våra tillsammans så måste jag nog säga:
- snabbt
imorgon bitti så drar jag till vår huvudstad estocolmo för att kolla in regeringen. undra hur det kommer gå!? jag vet ju knappt vad vår........ ja härligt martina.... nu kommer jag inte ens på vad namnet heter på de han är!
ja ni märker ju.. vad ska jag dit och göra!?
eller det kanske är lärorikt!? jaja, vad vet jag. det visar sig imorgon
mitt tåg går 07.52, så den som har tråkigt, SLÅ EN PLING! för jag kommer ha tråkigare en den som har de tråkigast, förstår ni hur tråkigt jag kommer ha de då?! och ring föresten hela dan, om jag lägger på i örat på mig så pratar väl läraren eller nått...
skulle inte förvåna mig om det är mamma som ringer först av alla och säger något i stil med:
- du får inte svara i mobilen när du är med klassen! den ska vara avstäng!
men min mamma är go hon! och självklart kommer jag inte, som jag sa, att svara när vi är upptagna med annat, mobilen är på ljudlös :)
jaja nu måste jag sova, det blev inte ett sånt kort inlägg ändå. eller lite kort, men inte för kort, lagomt att läsa lixom, förstår ni?
jag kan inte sitta här och vela, då kommer jag täcka ett helt A3 papper (för det är väl större än ett A4?)
nej gerej nu!!!
GODNATT!

2 september

sitter just nu och fixar en playlist på spotify, helt sjukt va mycket bra låtar man hittar!
och vart kommer dom ifrån?! vart har jag hört och lyssnat på dom någonstans?!
härligt att lyssna lite på gamla godingar!

2 september


här är iallafall den nya mobilen jag har, riktigt bra!
snygg va?

2 september

KOLLA MAMMA OCH PAPPA, KOLLAAAAAAAAA


1 september

godkväll!
är precis hemkommen från en so you think you can dace kväll hemma hos becca, mycket trevligt!
det hände en liten olycka där hemma idag... anette kommer in och skriker på att vi ska komma ner (eftersom vi satt vid datorn), när vi kommer ner står hon med lilla sally i händerna och sträcker henne mot oss.
- lukta!
jag sätter dit nosen och luktar
- she's smells like fish!
och det var exakt vad hon gjorde. haha! hon hade krypit under altan och gegga ner sig helt och hållet! så det var bara att slänga ner henne i badkaret och ta fram slangen! tänk att en sån stor och farlig hund som hon kan se så ledsen och hjälplös ut. (hon är en liten chiwawa) haha men hon var så söt!
efter de så gick vi ner för att kolla in valparna, JAG FICK HÅLLA! åååååååååååh va kär jag är!
- mamma, pappa... snälla, jag kan få en? :) ni älskar mig.....
gisses va söta dom var! dom bökade ner sig i tröjan och snuttade på näsan och munnen, vilka skönheter! mitt i all kärlek så utbrasst (stavfel?) becca
- martina... kolla vad han gjorde!
hahaha, jojo det är sant, han hade bajsat i hennes hand, hahah! dom är för söta!
nu ska jag slå på en film och sova, imorgon blir det jobb!
tja tja!

(bilder på valparna kommer imorgon, orkar inte leta efter sladden nu...)



1 september

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!! DOM RINGDE FRÅN SÄLEN!!!!! DÄR JAG HAR SÖKT JOOOOOOOOOOOBB!!!! JAG SKA HA SKYPE-INTERVJU PÅ MÅNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG! WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D HÅLL TUMMARNAAAAAAAAAAA

1 september

tjeeeeeenare alla glada, sura, ledsna och allt vad man nu kan vara!
hinner inte skriva så mycket för jag måste fixa mig lite och sådär, ska åka in till kupolen och låsa upp min nya mobil, den är feeeeet. (bild kommer)
nu är nog plattången varm!
thulululu

RSS 2.0