31 augusti

har precis kollat klart på pulp fiction, riktigt bra film. pappa har alltid rätt!
här har ni ett litet klipp ni kan kolla på, så jävla bra





nu ska jag försöka fixa mitt msn som håller på och spökar, sen blire en till film!
nattinatt

31 augusti

jag har jätte tråkigt........................
ska slå på en film nu tror jag. har ju en del som ligger och väntar

HEJDÅ

336 dagar kvar

31 augusti

mycket snack och lite verkstad

31 augusti

sådär ja! precis hemkommen från högskolan. lektionen gick bra, vi fick sitta i små grupper och berätta vad vi tyckte att demokrati var. gick bra! vi har blivit indelade i två olika grupper, grubb A och grupp B. själv är jag i grupp B och det betyder att jag är ledig varannan vecka och varannan vecka blir det skola måndag och tisdag. låter inte det nice? vi är så stor klass så det är så trångt om vi ska vara alla varenda vecka. skönt att bli en lite mindre klass.
på torsdag så var vi till stockholm för att kolla in regeringen. har inte fått så mycket information så det enda jag vet egentligen är att tåget går 07.52 och hemfärden är 18.45. men vi får väl se vad som händer. antingen blir det intressant, eller inte....

nu ska jag ta och kolla i frysen om vi har något hemma jag kan laga.
tjoho!


31 augusti

godmorgon vänner och ovänner!
just nu sitter jag och äter frukost, som består av; ett stort glas med iskall mjölk och två smörgåsar med svampstuvning på. mmmmmmmmm, mamma och pappa hittade super mycket svamp när dom var ute och plockade igår! en halv ica-papp-kasse! ganska mycket de! bara kantareller, super gott!
bara jag har ätit klart så ska jag fixa mig inför skolan. ganska skönt att komma upp i tid någon dag...
annars då?
jo becca ska på sin första arbetsdag idag! lycka till! du och småbarnen kommer komma såååååååååååååå bra överens... haha. inge slag, bara sparkar!

imorgon går vi in i september.... fyfan. sommaren har gått föööör snabbt. men det tycker man väl med varje sommar? eller ska vi kalla det sommar?
det ända som är bra att vi går in i hösten är väl att lilla jag fyller 19, ett år närmare pensionen.
nu har jag ätit upp, nu ska jag klä på mig.
tjarå!



- någon som vill utomlands med mig?

30 augusti

Södertälje: Felparkerad


Foto: Läsarbild
Den här bilden har vi fått på middagen och det är en bil som lyckats köra upp på en sten vid Max i Södertälje och blivit hängande i luften med båda framhjulen.
Publicerad av
Uffe, 2009-08-30 13:04:15


hur fan lyckas man?
säkert en karl...

30 augusti

blev tyvärr ingen miljon idag... menmen. så kan de va ibland.
jag och becca har skrattat till tårarna sprutade tidigare idag, haha. allt från bilar på blocket till han/hon som kom på att söndagar skulle vara så tråkiga. dålig humor? nej, tycker bara livet är jävligt roligt!

jag vet inte vad som hände i bilen påväg hem. bara jag släppte av becca så tyckte jag att jag såg och hörde saker... :s djur springa över vägen, på grudvägen in till huset så såg det precis ut som att det stod någon, när jag hade stängt av bilen och sträckte mig efter väskan så lät det och såg ut som om det stod någon utanför dörren. höll på att skita ner mig ett tag. tur att kaj satt och väntade på mig vid dörren.
lite läskigt var det....
JÄVLA FLUGJÄVEL PÅ SKÄRMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

godnatt

30 augusti


ikväll blir det bingolotto med becca, jihaaaaaa!

30 augusti

snacka om händelserik och urkul kväll jag hade igår! orkar inte skriva så för att ni ska få veta vad jag gjorde igår så lägger jag ut bilder ist.


jag ida och lindas fin fina drinkar



fyra bilder av många fler...
men den här bilden får avsluta.
hej håååååååå

29 augusti

nu väntar jag bara på att linda ska komma hem från kupolen sen drar jag! det blir bra det. mor och far får främmande senare ikväll, skulle dom till vallmora? tror det. sätta sig på krogen.
- precis, finns det verkligen någonting där borta?
tydligen. hehe
nu ska jag gå och packa väskan

chipspåsen jag skulle ha med till klena öppnade sig själv och chipsen hoppade in i min mun. mycket konstigt...


guud jag saknar er

29 augusti

har precis smällt i mig ett paket jumbokräftor. tror du de va nå gött eller!?
känner mig som en ny människa.

ja just de! jag glömde skriva en sak igår! i förrgår natt när jag skulle lägga ner datorn på golvet så kännde jag någonting på min arm. jag har fönstret öppet i mitt rum så en och annan mygga kan komma in ibland.
så jag tar tag i usblampan och vrider den mot min arm. VAD KRYPER DÄR!??!? JO EN SÅN DÄR LÅNGBENT SPINDEL!!!! f-f-f-f-fyfan blev livrädd! for upp ur sängen och skakade om båda täckena och kuddarna.
föll den ner?
- nej
hittade jag den i sängen igen?
- nej
så vad ska jag göra????? det var bara att lägga sig ner i sängen igen och hoppas på att den flög ner på golvet eller blev osynlig eller nått!

det var någon snäll själ igår som fixade spotify
- tack!
har velat haft det länge, men har inte orkat lägga någon energi på de. men nu har jag de!
ska väl snart börja göra mig iordning för kvällens dimma. jag kan ju inte sitta här i fångströja hela dan...  ska först hem till linda bara hon är klar, lite för-förkrök, sen blir det att åka till amanda. fint som fan!
nu ska jag gå och kolla i garderoben efter någonting att ha på mig ikväll, blir nog bara nå lätt. jeans och tröja, haha så som alla andra dagar.

ciao

29 augusti

man kan ju inte vara bakis hela dagen... nej snart blir det nog att öppna kräftfartongen. har inte hunnit gjort det än, eller det kanske heter orkat? jaja, hunnit som orkat inte vet jag. men en sak vet jag, och det är det att jag är hungrig som en haj! törstig är jag också.... kanske ska gå och ta mig något...? aah jag gör det

29 augusti

vaknade upp idag med spotify på datorn, inte helt fel!

29 augusti

haha jo jag är uppe, det är sant! varför vet jag inte.
hur mår jag då?
 ganska bra faktist, de enda som står ivägen är nog tröttheten... men det går över.

ikväll blir det fest och krogen igen (så det är bara att bita igen) med tjejerna. ska bli fruktansvärt roligt att träffa dom igen! helt ärligt så tror jag inte att jag har träffat dom sen studenten. bara natta som man kan se på ica maxi ibland (och igår missade jag inte henne direkt) . så det ska bli kul!

nu ska jag gå och äta lite kräftor som dan lämnade kvar igår.
hojhoj!

28 augusti

japp! hemkommen från krogen,  RIKTIGT trevlig kväll!
just nu sitter jag och äter pan-pizza, mmmmmmmmmmm! fyllemat. morbror skulle egentligen sova på systers säng men han decka ute på soffan, kärring..... haha.
jaja, nu ska jag svara på oskars meddelande och äta upp maten
hoj!

28 augusti



KRÄFTSKIVAN ÄR IGÅNG!

28 augusti

kolla vad fint jag har gjort...

28 augusti

haha äntligen helt färdig med städningen! nu väntar jag bara på att få åka och hämta mamma på jobbet till tre. sen så!

ja just de!
idag när jag var in och handla bröd och tvättmedel på ica maxi så kom jag på att dollar store hade rea på kräftgrejjer (lyktor och sånt tjaffs) så jag åkte dit även fast ica hade grejer. men vilken idiot som helst förstår väl att det är billigare på dollar så var gör jag? jo självklart åker jag dit för att handla. finns det nå grejer kvar?!
självklart inte... så jag tog mitt pick och pack och åkte till ÖB istället, kollade runt där, fanns de?
- NEEEEEEEEEJ
det var bara att bita ihop och åka till rusta
(haha letar jag efter de billigaste eller vadå?)
men men, väl på rusta så gick jag och kikade, fanns de?
gissa..... tänker inte ens skriva svaret..... så det var bara att åka till ica maxi igen och köpa grejjerna. när jag kommer dit och står vid hyllan och kollar så ser jag de jag inte vill se, eller jag vill se de, men inte nu efter att jag har varit runt i hela borlänge för att få tag i billiga kräftgrejjer
REA! DET VAR REA PÅ ALLT! ½ priset! tror du jag blev nå irriterad eller?! här har man åkt runt hela borlänge för att få tag i grejjer så är de halva priset på alla grejjer på ica, som jag var in på först! grrrrrrrrrrrrrrrr.... så där stod man, andra gången i den förbaskade kön!
väl ute satt jag mig i bilen för att åka till statoil, när jag står där på parkeringen ringer min älskade mamma:
- du! på ica maxi har dom sånt där bakteridödande spray, pärs fru ska in och köpa 10 stycken av dom så det skulle vara bra om du gick in och tog en sån innan det var slut.
självklart mamma! ( jag har bara varit inne där TVÅ gånger idag............
men vad gör man inte?
så jag åkte till ica maxi igeeeeeeeeeeen. parkerade, gick in. det känndes som om varenda personal kollade på mig och tänkte i stil med:
- vafan håller hon på med? tredje gången hon går in här nu
japp! tredje gången jag gick in, tredje kassan jag gick till, tror till&med att jag tog den tredje vägen till kassan... det var inte speciellt kul, mest pinsamt..... hädanefter kommer jag dra mig från att gå på maxi. haha
men men, nu är jag hemma iallafall, med alla saker fixade. hoppas jag!
jaja, nu ska jag gå och hämta kameran så ska ni få se hur fint jag har gjort ute på glasverandan!
uppdaterar snart
HOJ



- det går bra nu

28 augusti

halv åtta var jag upp idag! jo det är sant! tro det eller ej :p
har hunnit med att städa halva huset, nu är det bara tvrummet och övervåningen sen äre bara finslipningen kvar.
nu ska jag gå och hänga tvätt (igen, heh)
tja

27 augusti

hur skönt är det inte att krypa ner i en helt nybäddad säng...?
det har jag precis gjort och känner redan nu att jag kommer sova som en prinsessa idag, himmelskt!
men fullt så underbart är det inte att stå och hänga tvätten halv 12 på natten...... för det fick jag lov och göra. jag skulle gå in och slänga i en vit-tvätt i tvättmaskin så att det skulle vara klart till imorgon så att jag bara kunde gå upp imorgon bitti och slå på den. men just när jag skulle slänga in en full näve strumpor så märkte jag av min fasa att maskinen var full..... full av blöt tvätt. tror du det var speciellt uppfriskande?
för de var det verkligen inte! men vad ska man göra? det var ju bara att sätta igång och hänga. jag har ingen större lust att vakna imorgon bitti och veta om att jag har en till tvätt att hänga och på köpet gårdagens! nej fifan...
men nu är den hängd iallafall, känns skönt.
klockan är nu tre minuter över tolv och jag tror faktist att jag ska slå på en film att bli trött till. låter inte de nice?
det tycker iallafall jag!
vi hörs imorgon

godnatt grabben
tjejen
tanten
farbrorn
mammor
pappor
farföräldrar
morföräldrar
kusiner
kusiner till kusiner
klasskamrater
spädbarn
barn
mammutar och papputar



dröm sött

27 augusti


catfight hemma i tv-rummet

pappa vs syster


27 augusti

VARFÖR TAR DET SÅN TID ATT LADDA UPP EN FILM PÅ DUTUBEN!?


27 augusti


gammal film sen studentmössorna kom, haha.
roligt att kolla på, så jag delar med mig av glädjen

27 augusti

nu blir det film med familjen

the boat that rocked

27 augusti

jojo, dagen bjöd på ganska mycket. hämtade upp emret sen gick jag, han, becca och oskar på kupolen. köpte en helsjuk tröja. i'm in looooove (ni får se den imorgon)
sedan stack becca hem, lika så wow-oskar
jag och emret fortsatte att kika runt lite, han köpte både jeans, tröja och två t-shirtar. riktigt snyggt!
så vad blir det imorgon då?
jo det blir kräftskivaaaaaaaaa! ska bli så jävla trevligt och gott! har varit sugen på kräftor nu i fera dagar . men imorgon så slår det in. kommer nog bli en riktigt trevlig kväll med härligt folk, kräftor och öl. tummen upp!
senare på kvällen så blir det att åka in till stan för att göra centrum osäkert. hur nice låter inte de?
har precis ätit hemgrillad kyckling, klyftpotatis och spenat. helt ünderbart!

haha, pappa visade precis vad han hade köpt till mamma
- en usb-lampa.

kul va? haha. det finns då saker till allting...


27 augusti

tack för google!
nu kan jag lägga in filmer, tjoho!
nu du, nu du!

27 augusti


Kossan.se

är han inte världens grymmaste kille!?

27 augusti

godmorgon, godmorgon! hur står det till mina kära läsare?
med mig är det toppen iallafall! har precis fått i mig lite frukost, ska snart ta en kopp te som jag blev så sugen på imorse när jag vakna.
resten av dagen vet jag inte vad som kommer att hända och ske. får se vad den bjuder på
håller iallafall på att tvätta lite kläder nu så det blir väl att hänga upp tvätt, fortsätta städa tills imorgon, så att de är rent och fint när man får hem finbesök. hehe, kommer bli riktigt trevligt!
blev ni nyfikna på vad jag ska göra imorgon nu när det kommer hem folk?
- då får ni fortsätta vara det för det berättar jag imorgoooooooooon!
den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...
nu är tvätten klar, nu ska den hängas!

hej och hå

dagens fråga: HUR LADDAR MAN UPP FILMER TILL BLOGGEN?! jag fattar ingenting.....

26 augusti

jag och mamma var och handlade på citygross för några veckor sedan då jag fick syn på det här:

vem fan köper hem grisknorrar och äter?!
uäkl

26 augusti

beck var inte då bra som jag hade tänkt mig. filmerna brukar vara väldigt spännande, men jag tycker att den var som vilken film som helst. men helt okej...
mer ska jag inte skriva, ni får glädjas med att kolla på lite bilder istället!

kräftskiva med familjen 8 augusti
kräftskiva med familjen 8 augusti

fotboll med becca, domert och jonas 20 augusti

gävle och ikea med becca 19  augusti

utgång med jonas, adam, sunken, chrille och krålle 19 augusti

självklart träffade jag på patrik vid baren

och ehlina var också där, hon kanske hade fått i sig för mycket av det goda?


hej hopp!

26 augusti

izabella - kan du inte skaffa unge?
jag - pf! sgölhsd, va? nej!
izabella - jo... men varför inte?
jag - ............
izabella - men jag kan hjälpa dig!..... med att ta hand om den alltså

systra mi, hah!


26 augusti

ikväll blir det att gå på biopremiären av nya beck filmen
Beck - I stormens öga
det blir jag, becca, domert, simon och kim tror jag. blir säkert super med lite bio och godis i detta väder... :)
nu ska jag hjälpa mamma med maten (eller norpa lite grillad kyckling medans hon gör maten) moahaha

hej hoopp!


26 augusti

sorry för att jag inte uppdaterade något mer igår, men vet ni vad?!
jag var faktist upptagen hela kvällen med att kolla på när Jiva födde små, ursöta valpar! hur häftigt som helst! sex stycken (vad jag vet nu) ligger och snuttar på henne... :)
jag längtar tills dom blir lite äldre så att man kan leka lite med dom. då dissar jag becca och leker med valparna. moaha
men det dröjer några veckor...
tidigare igår så var jag becca och johan ute och åt lite kina. jösses va gott det var! blev lite mer än en talrik sen tog det stop. mmmmmm va härligt.
sen senare på kvällen när första valpen hade kommit ut så åkte vi och kollade på lite fotboll, tillbaka till becca igen, käkade pizza för att sedan ligga och slappa på soffan. ganska soft dag!

så idag då? vad blire då...?
jadu. i detta väder, vad kan man göra? blir nog att städa lite, kanske åka och handla med mamma (om hon inte gör det direkt efter jobbet) för nu är det så tomt så det ekar i kylskåpet.

- jag har fortfarande inte hittat min kamerasladd.... måste fråga mamma sen när hon kommer hem.
nu ska jag fortsätta att lyssna på thundeeeeeeeeer!
haha han är bra jävla rolig.


25 augusti

sådär ja! precis hemkommen från skolan och en vända på dollarstore.
lektionen gick bra. vi gick mest igenom hur kursen ska se ut och sådär, själva lektionerna börjar mer nästan vecka på måndag. känns helt okej må jag säga! själva klassen ska man väl inte prata om egentligen, men några nötter går man ju med. haha
en äldre kvinna som satt framför mig började lektionen med att berätta att hon bara dricker en kopp kaffe med mjölk och äter en marabou chokladkaka varje morgon.
huh? :|
jag som tycker att jag äter dålig frukost som aldrig äter frukost.
en annan lite yngre tjej ställde en sån dum fråga när vi gick igenom hur vi skulle redovisa olika uppgifter på så jag höll på att ramla av stolen!
- om vi ska ha prov någongång. vad är det för frågor som kommer att vara med då?
exakt så sa hon! det hon sa var så roligt och dumt så jag fick lov att skriva ner de hon sa i mitt anteckningsblock på direkten! haha. först väntade jag mig en fortsättning på det hon sa. om hon menade nå mer speciellt, men hon var tyst... och lika tyst var vår lärare som först kollade på henne och sedan hela klassen för att sedan avbryta tystnaden med;
- är det någon som kan förklara vad tjejen här framme menar?
haha. jag höll på att gå under jorden! om det inte skulle ha varit så tyst som det var i klassrummet under den kosta minuten så skulle jag ha brytit ihop och skrattat i falsett! mitt ansikte var tok-rött och skrattet satt uppe i gommen. haha!
ja, jag säger då de! det är tur man har kul i skolan.
nu ska jag ta och packa ihop pappas fiskesaker och åka och fiska.
ni undrar kanske lika mycket som min far varför jag fortsätter fiska när jag ändå inte får nå fisk...?
- det kommer, det kommer...!
hej hopp kalle stropp!


24 augusti



du är vad du äter
undra på att inte barn vill äta sallad

24 augusti

hittade ett par riktigt coola bilder




alla som läser vet förmodligen inte om det,
men vissa vet om min enorma fobi för grodor. tänk om dom kunde se ut såhär,
då skulle det inte vara några problem att kolla på dom, kanske tillochmed
hålla i en...

24 augusti

har jag inte börjat blivit duktig att uppdatera här på bloggen?
det tycker iallafall jag!
blev ingen hemmakväll som det var tänkt tidigare idag. nej det blev en misslyckad fisketur med emret och becca ist. men när får vi fisk? aldrig.
haha det är som pappa säger. ni är ett par usla fiskare, han har rätt... men jag säger som emret sa
- dom har gått och lagt sig.
men nog om idag.
imorgon börjar första lektionen! från och med imorgon blir det att gå upp halv åtta varje tisdag ända till i mitten av december. PUH! men jag är duktig, de är jag!
sen efter skolan så blir det att luncha med becca och emret. fyfan va gott det ska bli! kan känna smaken i munnen redan nu, haha.
nu ska jag ta och kolla på tv bara pappa har kollat klart.
kanske hörs senare, inte helt omöjligt.
ciao

24 augusti

det går bra nu!
har skickat iväg jobbansökan till fyra olika arbeten nu i malung/sälen som börjar i mitten av december. nu är det bara att hålla tummarna att dom ringer och tar in mig på intervju. skulle vara toppen! då kanske man flyttar upp dit i några månader. skulle vara guld!
efter att jag var på högskolan så åkte jag och elin ut i skogen för att leta efter lite svamp. men inte hitta vi nå sånt inte... nej de blev bara lite lingon och blåbär. men de är inte fy skam! väl hemma så fyllde jag ett stort glas mjölk och hällde i alla blåbär som jag hade plåckat, mmmmmmmmm så gott det var!
nu ska jag ta och slänga ihop alla kläder jag har här på golvet.
hörs senare i guess!
tjao

(tänkte lägga in lite kort men jag vet inte vart jag har lagt sladden till kameran..........)

24 augusti

ska man ta och kanske söka jobb uppe i malung/sälen nu till vintern?

24 augusti

ja nu är de den tjugofjärde! ny dag, nya möjligheter.

hur irriterande är de inte att vakna av att någon ringer på hemtelefonen!? och hur jävla irriterande är de inte när man kliver upp ur sängen och svarar och det visar sig att personen man pratar med har ringt fel! gaaaaaaaaaaaaaah! slå rätt nummer så slipper du väcka andra människors skönhetssömn. oh va irriterande de är!
det blev mycket irritation nu med man blir ju tokig!
jaja...
påtal om sömn och då också natten, tycker att den har gått för snabbt... känns som om jag har sovit i bara några minuter. varför ska det gå så snabbt när det är sååååå skönt att sova?
   slog upp wikipedia för att få veta hur mycket man sover i hela sitt liv och det visa sig vara mer än halva livet. men de va inte de som va de intressant. haha nej, de som stod där var att om en råtta inte får sova på någon enstaka vecka så kollapsar den och dör. var inte det lite coolt? de visste jag inte. (kanske inte är sånna saker man försöker ta reda på i första teget men ändå...)
så vad blir det idag för lilla märta då?
jo som ni vet så ska jag ju till högskolan för att träffa min handledare och prata med honom (jag tror det är en han). och idag är det faktist rätt dag och rätt tid. haha
mamma ringde nyss och påminde mig om att jag skulle iväg. hon trodde säkert att jag hade glömt av de, men icke-sa-nicke! (kom på de igår natt påväg hem från jobbet) hehe.
sen efter de då? jo jag tror att jag skulle träffa elin en stund. men vet inte om hon kommar eller inte. får se när hon hör av sig eller om jag ringer henne när jag har varit i skolan...
men nu ska jag iallafall ta och gå upp i duschen och sedan göra magen mätt och belåten.
tack och hej!

komihåg att skriva en kommentar och berätta vem du är,  du som läser min blogg!
/ nicke-nyfiken

23 augusti

föresten!
nu är det faktist så att jag är nyfiken på vilka som läser min blogg!
vem är du, skriv en kommentar!

tax.




23 augusti

egentligen så är de inte den 23 augusti än, men enligt mig är de de. när man har sovit mer än fem minuter så är det nästa dag. så den 24 augusti blir när jag somnar, punkt slut
kom hem från jobbet för ett tag sen. slutade kvart i tio men rebecca ville att jag skulle åka till hedemora och hämta lite grejer till restaurangen så jag gjorde det. sitta och chilla i bilen och få lön är inte helt fel! annars så har dagens arbetspass varit ganska lugnt. lite små köer då och då. inget att klaga på. rimma kan jag åh! och igen. haha
imorgon blir det högskolan, berättade jag i fredags när jag egentligen skulle åka dit och kom dit fel dag? det var inte i fredags klockan två utan det är imorgon klockan två. tänk så fel man kan ha! men tur att jag inte missade det iallafall. så imorgon blir det att gå upp relativt tidigt så att jag hinner äta och duscha. elin kanske kollar förbi någongång på morgonen också. längesen man träffade henne, så det blir trevlans!
nu ska jag fortsätta att kolla på gökboet, ha'le!
hoj




23 augusti

jadu, mamma städar ur alla små lådor som vi har stående inne i tvättrummet, halsband efter halsband, örhängen efter örhängen kommer hon in och frågar om jag ska ha kvar.
- släng skiten, säger jag.
men mor min tycker att vissa är fina och kommer kanske senare att användas. och vem vet, någon dag tackar jag väl henne för det också. :)
idag blir det jobb. jobb, jobb och jobb. börjar kvart i fem och slutar kvart i tio tror jag. så vad händer efter dedå? det vet jag inte... än.
slutar nog med att jag åker hem och duschar och sen lägger mig i sängen och kollar på film och somnar. låter inte helt fel i nuläget.
klockan är nu, snart två. kanske man ska gå och göra iordning nå mat så att man klarar sig till ikväll? kan bli.
kollade på ice age igår kväll iallafall, handligen var inte speciellt bra, men alla djurens ansiktsuttryck och hur dom pratar på för sätt gjorde filmen helt okej ändå! lite skratt blev de, haha.
nu ska jag gå och lägga fram jobbkläder och kolla efter lite mat.
tjarå!

22 augusti

nu blir det att springa upp i duschen sen åka och träffa becca. det blir en lugn kväll ikväll ändå. film, film och film. sen säkert skjutsa lite folk.

hejdå


22 augusti

mådde förvånansvärt bra imorse när jag vaknade. när jag kom ner till tv-rummet så ligger becca helt död på soffan med den gröna hinken bredvid sig. haha, hon mådde inte lika bra som jag.
runt två så åkte jag till falun och hämtade bella och frida som hade tillbringat natten där. ikväll vet jag inte vad det blir, antingen öl eller film? lutar mot öl. film kan man kolla på imorgon! men vi får se.
nu sitter jag med mamma och pappa och kollar på london inc, mycket intressant!
nu ska jag fortsätta kolla!

ciao!

21 augusti

tjabba!
jag la inte ut bilderna igår bara för att ajg har varit hos rebecca hela kvällen/natten. vi hittade ganska mycket svamp igår föresten! blev iallafall en hel påse. riktigt mysigt att vara ute i skogen med alla hundar. de enda negativa var alla myror och myggor, grrrrrrrr. varför finns dom?
igår kväll så satt vi på filmen män som hatar kvinnor, oh helvette vilken bra film! en helt klar 10a. har inte förstått än att det verkligen är en svensk film. vi kan vi sverige, vi kan!
nu ska jag ta och fixa till mig lite, sen åka till högskolan för att träffa min handledare och gå igenom kurserna lite och sådär. sen när jag fått reda på hur schemat ser ut så blir det att åka till jobbet på en gång och visa. så att jag inte får arbetspass på lektionerna, det skulle inte passa så bra ihop...
men men,  nu ska jag diska ur matdosan jag fick av mamma och klä på mig. hörs sen!

tjingeling

20 augusti

igår blev det krogen med jonas, adam, sunken, chrille och krålle. vi började kolla på fotbollen hemma hos sunken klockan tio, men bestämde oss ganska på en gång att vi skulle åka ner och sätta oss på skrubben och kolla istället. mycket smart! (och självklart var det jag som kom med den iden)!
lite fotbollstittande och mycket öldrickande skulle jag kortfattat säga om kvällen, vaknade upp runt halv två idag, seg, lite snurrig men annars mår jag hur bra som helst. snart blir det svampplockning med becca och mamma wiken, super!
nu ska jag gå och ta ur smultroncidern som jag la i frysen för en stund sen, mmmmmmmmmm va gott de ska bli! sen ska jag bara vänta på att becca ska komma och hämta mig.
hej hopp

(bilder från igår kommer lite senare idag)

19 augusti

ja det var ju tänkt att det skulle bli en lugn onsdagskväll med lite fotboll. men inte blev de så heller! nejnej. istället så blir det att dricka några kalla och sen ner på stan med jonas, adam med flera. lilla jonas flyttar ju till göteborg om några dagar så vad skulle inte vara en bättre avslutning än att gå ut med mig då en sista gång?!
- nej precis, tänkte väl de... :)
imorse när jag och becca vaknade upp i varsin soffa så tog vi bilen och for till gävle och in till IKEA. vi gick in tomhänta men ut kom vi med 3 par bord, en hylla, lådor och lampa. de va inte helt fel! lite grejjer till den kommande lägenheten. moahaha! det är bra att du köper på dig grejer becca!
ojoj, nu är klockan tio över sex. måste springa och ta ut tjockpankakan i ungen! kommer snart.........!
tillbaka!
nu sitter jag bara och väntar på att jonas ska bli klart med det han nu håller på med så att vi kan åka och hämta lite öl. riktigt niiice, kall öl och detta väder. bara det är ju helt underbart!
jaja, nu ska jag ta och äta mig en liten pankaksbit, tjarå!


18 augusti

mamma sitter och nyper mig i tårna och vill ha datorn så att hon kan gå in på facebook för att "kolla sina vänner". vad vet jag vad hon snackar om, men jag ska väl ge henne fyrkanten. alldeles snart.
strök alla pappas skjortor idag, duktigt va? jodu!
men men, nu ska väl mamma få sitta här. jag ska åka hem till becca och kolla lite tror jag. ska ta och ringa henne nu,
ciao!


lilla sally brukar följa med och busa med mig och becca, kanske hon följer med idag?

18 augusti

såja! har precis ätit lite mat som lillasyster hade gjort iordning. kycklingwook, mmmmmm! såklart så sov martina sömntuta hedlund över uppropet på högskolan imorse, men det fixade jag ändå! åkte in dit när klockan var halv ett och pratade med en karl som jobba där. han sa åt mig att gå på föreläsningen klockan ett och skriva upp mig på ett papper, WIPPS så var det klart!
annars då? vad ska man göra idag?
you tell me

bye

17 augusti


den?


eller den?

17 augusti

vi hade precis sett klart en film igår kväll och skulle sätta på den andra. ehlina gick in i fredriks rum medans vi skulle byta film osv-. rätt som de va så smäller de till så  både jag och fredriki sprang in till ehlina, fredrik drog upp rullgardinen för att kanske få se någon och jag stod och skrek med ögonen fulla av tårar. jag var så rädd!!! det måste ha varit en bomb sa vi alla tre och ehlina ville såklart gå ut direkt och kolla, men vi sa åt henne att vi skulle vänta på brandkår och poliserna. när vi såg dom så sprang i ut direkt.
då var det en bil som hade explodera. bilen stod parkerad 50-100 meter från fredrik om inte mindre! de bran inte, men delar från bilen hade  farit av.
så rädd som jag var igår när vi hörde smällen har jag inte varit på läääääänge! jag trodde hela lägenheten skulle rasa samman!
direktlänk
läs så hörs vi sen!
hoj

16 augusti

klockan blev mycket innan jag vakna... rättaresagt halv fyra!! men det fick den bli, är så slut i kroppen sen allt jobbande så nu fick kroppen vila ut sig. men allt jobb lönar sig, för nu är jag ledig heeeeeeeeeela augusti ut (förutom ett fyra timmarspass nästa lördag), fyfan va skönt!
just nu ligger jag och funderar på vad jag ska göra
  • ligga kvar i sängen och slå på en film
  • gå upp, duscha och göra någonting vettigt av dagen
ja jag vet då inte iallafall, men det visar sig
nu ska jag kolla facebook för att sedan göra någonting åt livet.
höres då!

ciao

16 augusti

kom och tänka på en sak nu när jag la mig till rätta... har ni tänkt på hur mycket skönare det är att sova PÅ ett täcke ist för att "bara" sova på madrassen? (och självklart ha ett annat täcke över sig)
om inte? - prova


16 augusti

*gäsp
då var man hemma då. klockan är nu 03.44 och det har varit en sån lugn kväll på jobbet så man börjar ju fundera på om alla människor i borlänge har gått och dött eller något liknande. en helt vanlig festande lördag kväll/natt ska man väl inte sitta på lök halva tiden av passet? då är det något som inte står rätt till. men jag klagar inte, det var skönt som fan! jag och kulan satt och kollade på.. va hette de nu? fcz?
skojja bara kulan, UFC heter de!
sen har vi bara setat och skrattat åt allt och alla, pratat om pungråttor och försökt att översätta och beskriva vad det var för något slags djur för vår arbetskamrat som bara kan engelska. tror du det blev några goda skratt?
-ohja!
haha, dickrat, ballsrat, med mera med mera. försök att översätt de själv!
det slutade med att jag gick in till kontoret och skrev ut en bild och sökte på vad pungråtta hette på engelska. och gissa vad den hette...............?
OPOSSUM
:s låter som en felstavning av octopus. eller var jag långsökt där kanske..?
jaja, vad vet jag!
en sak vet jag iallafall, och det är att jag ska ta mitt pick och pack och gå till sängen där jag hör hemma vid den här tiden!
nattinatt, dröm sött!

<3

15 augusti

tjarå!
snart blir det jobb iiiiiiiiiiiiiiigen, men först ska jag upp i duschen sen dra till daniel för att hälsa på lite folk, de blir niiiiiiiiiiiice!
nu ska jag och becca fortsätta dryga oss,
haha

hejdå!


15 augusti

först och främst så vill jag grattulera min lilla lillasyster, eller ska man säga stora lillasyster på 17 års dagen! GRATTIS! nu är det bara ett år kvar sen ska jag ta med dig ut på krogen.
sen måste jag berätta hur duktig jag har varit! gissa vad jag ska göra idag?! jobba två pass! jojjomän! igår tog jag åt mig ett till pass. efter att rebecca hade tjatat på mig i flera minuter. men vad gör man inte för jobbet pengarna? ;) så vilka tider är det? jo det ska jag berätta för dig.
först 12.00-17.00 sen blire 23.00-03.00, bra va?!
klockan tre blir det att åka hem och sova. kanske skjutsa hem en och annan fylletratt som har somnat på gatan. vem vet...
nu ska jag dricka upp mitt multivitaminglas och klä på mig!

det går bra nu.
tjao


14 augusti

nu drar jag till jobbet!


14 augusti

sådärja! nu har man avmaskat katterna också. gick bättre än förväntat måste jag säga! tre katter på säkert tre minuter, gallant!
så nu sitter jag bara och väntar... väntar på att få åka till jobbet och svettas lite. sen efter det så blir det att hälsa på malin och tjejerna för att vinka adjö till henne. Malin flyttar till götet inom kort så därför har hon en liten avskedsfest innan hon drar... lite sorgligt måste jag säga. men kul för henne! :)
nu ska jag laga mig lite mat innan det är dags att åka,
spillevink!


14 augusti

sitter i tele med becca nu, hon försöker få ut mig på etage ikväll men, no no no!  jag är pank och just nu känner jag bara att krogen ligger längst ner på ute-listan, och iallafall etage. så gumman, du får hitta någon annan drick-kompis ^^
så vad ska lilla martina navratilova göra idag om hon inte ska ut?
jo hon ska jobba! de va inte igår! :o
-jo det var det...
men idag blir det jobb, imorgon blir det jobb, sen blir det stuuugan med några vänner! sola, fiska, kräftskiva, sola, fiska.. helt underbart!
men nu måste jag kila in till banken så att jag får ut mina skattepengar någongång! dom stänger ju tre så det är plattan i mattan in till stan bara jag har klätt på mig.

tack och hej, leverpastej!

14 augusti

uuuh va mätt jag är! körde in daniel till stan för en timme sen ungefär och svängde då förbi jobbet och köpte lite mat. hade verkligen ingen lust att ställa mig och laga mat, fast jag blev bjuden på kött och pomesfrites så var det inte det jag ville ha, så mcdonalds fick de bli!  påtal om jobbet så jobbade jag idag. en ovanligt lugnt dag på jobbet måste jag säga! inte mycket folk alls, men det var bara skönt.
nu sitter jag och kollar på tv, laddar hem en dokumentär, och lyssnar på när bella, amanda, och frida skrattar ihjäl sig inne på rummet, varför vet jag inte. med deras humor så behöver inte mycket hända. haha
imorgon blir det jobb igen, ovanligt? nej. börjar kvart i fem och slutar halv ett. PUH! men sen på söndag är jag ledig, niiiiiiice!
nu börjar paradise hotel,
ciao!

12 augusti

tja!lalala
det blev för ovanlighetens skull fiske idag med rebecca och fredrik. vi tog TJA och åkte till en tjärn strax bortanför rexbo. tyvär blev det ingen storfångst men både jag och becca behövde inte gå tomhänta hem, det var bara fredrik som gick med näsan ner i backen.
det var mycket döare i sjön idag än vad det var för några dagar sen då jag, mamma, pappa och albin var där. då vakade det iallafall. det enda som rörde sig på sjön idag var de små vågorna från blåsten. men inte ska vi klaga? fiskarna var väl inte bara hungriga idag.
ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, jag är ledig ikväll så något borde man ju hitta på! becca ska ut på krogen, men de har jag inte pengar till. så vad gör man?
1. följer med ut på krogen? - ja/nej
2. ligger hemma och kollar på någon film? - nej tråkigt att kolla själv
3. har du något förslag?

om en vecka (ungefär) bär det iallafall av till stugan. ska bli riktigt skönt att komma ifrån borlänge några dagar!
ifrån allt stim och stoj! längtar.
nu ringer snart ehlina, hörs sen!


the one and only
Martina Hedlund

11 augusti

godmorgon! nu ska jag kliva upp ur sängen och göra mig lite matsäck :)
jag becca, daniel och kanske fredrik och jonas ska ut till abborrtjärn idag igen och kolla om vi får nå fisk. igår blev det lite sent så för det första såg vi ingenting och för det andra så tror jag att fiskarna hade gått och lagt sig ^^
så vi ska göra ett till försök idag!

vi ses ikväll, då får du seom vi fick nå fisk
haleluja

fiskelina

tänk om det fanns en paus knapp.
oh va den skulle va använd...

tänk om allt gick som man själv ville, gud så lätt allting skulle bli



         det är tur jag har dig




fredag

- det lyser svart!
ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha

sitter här med albin, viktor, lotta, pappa, mamma och bella. och självklart var det ljushuvudet bella som tyckte de lyste svart! haha
sitter och väntar på att becca ska komma och hämta mig så vi kan åka ut och busa :D
NU ÄR HON HÄR!
hejdå!

morfar-dag

det första som kom upp i mina tankar imorse när jag vaknade var du morfar.
det var mer än ett år sedan han försvann, men det känns som om det vore igår.

tänk att bara få se dig
tänk att bara få höra din röst
tänk att bara få krama om dig en sista gång
det är bara önsketankar




       †               saknar dig morfar ♥




mjukglass

hejhopp!
igår var de då krogen för hela slanten! nejdå. jag, becca, daniel och lucas gick ut. vi började hemma hos lucas där vi satt och pratade, skrattade och spelade bear pong! jävlar va roligt det var! haha. första matchen så var det jag och becca mot pojkarna, jag fick ner korken (använde en coca coola kork för att vi inte hade någon pingpong-boll) i alla glas! woho! efter att ha vunnit den första matchen så tog vi några minuters paus och sedan satt vi igång igen. nu var det bara jag och lucar som spelade mot varandra, och vem vann?
- jaaaaag!
tror jag har hittat sporten i mitt liv, bear pong!

här är lite bilder sen igår






i'm the man!
nu ska jag göra iordning matlåda. idag blir det att jobba arselet av sig
: 15.00-00.00!!!!!!!!!!!!!!

fiske igen!

jojjomännsan! igår blev det en hel dags fiske med lillebror, vi var mot ludvika och kikade på två olika ställen men beslöt oss senare för att åka till ornäs hamn och ställa oss.
- JAG FICK FISK!
jo det är sant! en fisk fick jag på en hel dag, medans albin drog upp 6-7 stycken... men vad vard et jag sa?
- nybörjartur. haha

idag har jag bara hunnit fått i mig frukost så jag ska snart hoppa i min bikini och gå ut och lägga mig på altan för att få lite sol på kroppen. blir nog nice.
senare ikväll blir det att gå ut och ta en öl eller två. jag och becca blev sugna på att sätta oss ute och bara ta det lugnt en kväll. så visst kan man väl de? vi kanske ses om du ska ut. call me then!

nu ska jag kolla klart på ellen degeneres show och sedan gå ut.
ses!

- en mygga har 47 tänder
ciao

just det!

var och fiska med becca igår. först var vi till olsbacka men där var det heeeeelt dött! vaka inte ens, så vi satt oss i bilen och åkte till ornäs hamn ist. där vakade det mer! becca fick upp en liten firre, och tappade en större... själv fick jag ju inte upp en enda fisk.. men vad är det man brukar säga
- nybörjartur!



i'm home

veckan har varit underbar nere i stockholm skärgård! hyffsat väder hela veckan, bus varje dag och en rolig dag på göna lund! vill tillbaka och träffa alla andra igen...
men det dröjjer, läänge.
nu ska jag inte skriva så mycket mer, ni får kolla på lite bilder istället. mer roande

ciao

















familjen hedlund






RSS 2.0