wiho

nu drar vi till venjan!

god jul!

PANIK!

hej kära läsare! om jag nu har några... men det hoppas jag.
även fast jag inte har något vettigt att skriva eller något annat att skryta om.
intressant liv!

nej jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte har det minsta lilla intressant liv. iallafall inte som det ser ut nu!
KOLLA LISTAN BARA: 

  • brott och straff uppgift inämnad och redovisad, klar
  • mattematik prov imorgon
  • filosofi uppgift
  • organisation och ledarskaps uppgift
  • broschyr
  • reklamblad
  • psykologi tenta
  • rättskunskap - villauppgift
  • hemsida

verkar det vara som om jag har mycket skolarbete som ska vara klart innan vecka 20?
- ja!
jag kan nästan lova er att jag har glömt minst två punkter som ska stå på listan.
+ att uppgifterna som varje lärare har gett oss gör man inte klart på en kvart. nej det här tar sin tid...
lite smått panik får man faktist. men vad ska man göra? det är bara att bita ihop. sitta hemma på helgerna och plugga medan dom andra små lössen får springa ute och stojja. men det lönar sig, så säger alla :)

igår, mitt upp i allt skolarbete så tog jag en paus, men var ändå lika flitig! jag åkte hem till mormor och storstädade bilen. de ni! tv4 borde lägga pengar på att starta upp ren bil och stänga ner rent hus för gått. jag skulle iallafall vara en trogen tittare och kanske tillochmed en trogen medverkare. tror ni inte att bakterieälskaren Marie-Louise och lortMarlene skulle gilla det?  det är jag nästan helt säker på.



bananer i pyamas


MH


förlåt

men de är så mycket i skolan nu så bloggskrivandet får gå åt sidan lite.
STAY STRONG

solsken

kom nyss hem från stan efter att ha tagit en trekulors glass med elin i solskenet. helt underbart! sommarkänslor, sommarkänslor.
när glassen var uppslukad så åkte jag och hämtade upp mina små småsyskon och åkte hem. på altan sitter mamma och pappa, eller mamma och smurfen? pappa var helt blå om händerna och skallen, händig karl det där!

ikväll blir det middag hos familjen tysk för att sen senare på kvällen åka in till stan och träffa folk :)
elin och jag vill göra någnting, något roligt! är du på eller?
073029.... ja du kan resten, hör av dig!

igår blev det utgång. och en mycket lyckad sådan! det var längesen jag hade så trevligt som igår. träffade först  kroon, sara, sunken och erik som satt ute och tog  en öl i kvälls solen, slog mig ner och öppnade en jag med.
senare gick vi hem till jonas där en massa annat trevligt folk satt.
dan skulle spela på rock house, så vid 2300 så drog vi oss ner till stan och in till pubben för att ta en stänkare till. musiken flödade och folket var på toppenhumör! tack mina vänner <3
träffade på linda när jag var på väg till hannah. vi stod och pratade en stund men slog sedan våra kloka huvuden ihop för att gå hem och sova till varsitt håll.
kom inte så långt eftersom jag träffade på alex som ochså han var toppenglad!
svansade runt med han ett tag men beslöt mig sedan efter många om och men att ta mig i kragen och bege mig mot sänghalmen.
småsprang/hoppade till hannah och anton och somnade som en död mamut i sängen, GODNATT.

i fredags eftermiddag så var jag, lillebror och mamma på kupolen och shoppade lite. alla var nöjda och glada när vi var klara :) drog och hämtade bossen i familjenoch åkte sedan mot byn.
(bilder på min ursnygga bikini kommer inom kort)


det brinner!

jaa, det gör det verkligen. min hjärna har arbetat uppe på max idag!
redovisningen i historia gick sådär... trodde att man skulle läsa det man själv hade hittat fakta och skrivit om osv. men det visade sig senare när lektionen väl börja att vi fick några meningar att säga. hur bra är det att man inte hinner läsa igenom och ist läser från papperet som någon oförberedd idiot. nej sånt gillar jag inte! ska man göra det bra så måste man få läsa det man själv har skrivit om. punkt slut.

har just nu setat och gjort klart några frågor från varje kapittel i hela organisation och ledarskapsboken. jag vet inte hur mina kära klasskamrater ligger till så det var väl lika bra att småbörja på allt.
imorgon blir det brott och straff prov. tror det kommer gå ganska bra, riktigt kul att läsa om!

skönt att det är fredag imorgon. egentligen spelar det ingen roll för jag måste ändå sitta och plugga hela helgen, men lite avkoppling från just skolans lokaler och atmosfär kommer bli great! annars i helgen händer det inte så mycket mer. det blir middag hemma hos tyskarna på lördag och sedan köra i think. men vi får se vart vinden bär mig.
nu bär den iallafall mig mot glassen jag har ställt upp så fint här bredvid mig.
choklad/vanilj med choklad koko strössel, mmmmmmmmm :)
andra glassen för idag... men det gör ingenting.

pappa är kall om händerna, han är dryg.
bra så?




ice ice baby, ice ice baby


MH

KOLLA

jag är inte bara bloggare... jag är kock också

mmm

JAG FATTAR INGENTING!

- vad anser du att det finns för risker med att diagnostisera människor som inte passar in i samhället?
inte fan vet jag :s

- vad anser du att det finns för fördelar med att diagnostisera människor som inte passar in i samhället?
inte fan vet jag :s

förstår du någonting? isåfall hjälp mig!!!
psykologi är verkligen ingenting för mig. nu ska jag ta mig lite mat

HEJDÅ


Godmorgon världen

här sitter jag nu i skolan, känns som att det var evigheter sen jag var här. och det var det också.
just nu har vi egentligen info layout, men lena är inte här idag, ganska skönt faktist att bara sitta och slappa, glida runt på face'an och snoka.
utöver allt tangentknappande så är det mycket roligt snack om studentkryssningen av tjejerna. mycket roande att lyssna på! det låter iallafall som om man har missat något stort. eller har jag fel? allt drickande, allt skrikande, allt piiipande, jaa och mycket mycket mer.

idag hoppas jag på att solen håller i sig så att jag kan få ta min efterlängtade glass i solskenet. annars händer det inte spec. mycket idag. jag måste kolla igenom allt arbete vad jag har kvar och göra. för mycket är det! och jag har varit mycket lat nu genom hela lovet. men är det inte det man har lov till? att lata sig. det tycker iallafall jag :)

nu ska jag fortsätta lyssna på allt intressant som kommer ut damernas munnar :D

ciao


MH

kärlek vid första ögonkastet

som några vet så har min kära lillebror skaffat fjälla, och mamma var såklart nyfiken om hur första skoldagen hade varit nu efter lovet och när han har en flickvän i klassen.

mamma - träffade du felicia i skolan idag då?
albin - ja
mamma - pratade ni med varandra då?
albin- nej
mamma - varför inte det då? ni är ju tillsammans
albin - men mamma, man pratar inte med varandra i skolan

det kallar vi kärlek, inte sant?



stygnen åkte iallafall bort idag, gjorde inte spec. ont men jag tror att jag spännde mig lite för mycket för jag började svettas som en gris (kändes det som iallafall) och ögonen svartnade lite smått. men jag överlevde. och tur var väl det!
imorgon blir det skola, arbete, arbete, arbete!
hoppas att det blir varmt och soligt imorgon. kanske man kan ta en glass i solskenet?


on and on



MH

från ystad till haparanda

klev ut från duschen och märkte att mobilen vibrerade

- halå?
- MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRTAAAAAAAAAAAAAAA! HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!
det var mandel som ringde och skrek och stojjade i ötar på mig. man blir lite avundsjuk och ångrar att man inte följde med på stundentkryssningen. men ekonomin sa nej...
jag tycker att mina små älsklingar ska komma hem så att vi andra små utbölingar kan få höra lite skvaller från skeppet!

snart kommer tora till mig, eller så åker jag till henne, det hänger på far hennes om däcken åkter på eller ej ;)

skepp och hoj!


MH

ohja

jaha, då var det söndag igen då. veckorna bara flyger fram! och nu är det inte långt kvar tills att allt roligt men också allt tråkigt händer. ayia napa, studentvecka, studenten. oj oj oj! nu ni kommer de hända grejjer!

igår var jag och kollade på fotboll med adam, runken och lillen. torsång mot bullis? kan det ha vart så? kanske. det blev två två efter en ganska spännande match. bra jobbat gubbar!
senare på kvällen så åkte jag in till stan och satt mig hemma hos amina där redan hon och ehlina satt och myste. runt två åkte vi ner mot stan och kollade på fyllkajjor. det var inte många fåglar ute, så vi for till mc donalds och köpte oss en varsin glass och cheesburgare. det satt inte helt fel! eller jo, det kanske satt helt fel om vi tänker efter. right girls?

vaknade 1300 idag. lite drygt att vakna så sent och veta att man har missat halva dagen. men det är ju ingenting som är ovanligt för fru hedlund.
ikväll blir det hemma mys med jädrans god mat här hemma! vet att ni kommer bli avundsjuka på mig och resten av familjen. men lyssna och njut: fläsklägg och rotmos. KAN DET BLI BÄTTRE?! nej jag tror inte det!

fredag

det var gårdagen de!

skulle först leka lite med araben. men han glömde såklart mobilen så vi fick inte tag på varandra.
istället åkte jag med faster hem till henne och hälsade på småkusinerna och jonny :)
vi bakade negerbollar och drack kaffe. mumma! riktigt trevligt.
senare på kvällen så skulle barnen sova så en stund efter de så åkte jag hem till min by igen för att sätta mig och äta grillat med familjen + hanna. det var gott ska ni veta! pappa- mästerkocken, mmmm.
efter maten så skjutsade jag bella och hanna till stan och åkte sedan till elin. efter en liten stund kom philip, oskar och kroon förbi en sekund. sen åkte vi hem till mig för att lämna bilen, för att jag skulle ta philips bil.
vi åkte hem till hannah där det var lite småparty. mycket folk i en sån liten lägenhet! men trevligt! jag och elin satt och spelade yatzy, som jag vann :)
sedan var vi bara ute och yrade runt med bilen resten av kvällen/natten.

idag är jag trött... men det ska inte stoppa en sådan fin lördag som denna! ohnej.
mor och far ska få främmande av halva tyskfamiljen. så det blir att äta lite grillat idag igen (tror jag) och sedan ut och fara runt. kanske det händer något roligt? det är ju ändå lördag som sagt.
nu måste jag leta efter nå mat innan jag svälter ihjäl. magen har pratat med mig ganska mycket nu den senaste timmen. så jag ska väl svara han på ett bra sätt!

saru, saru?


MH

visst

idag är jag trött, jättetrött

onsdag

japp! idag blir det utgång med tora, idisen och klena. wihoo! dom andra blattarna ska också med ut :D

jag, tora och mandel har ätit kina idag, mumma! sedan åkte vi hem för att spela lite mariocart hemma hos amanda, apkul! även fast det inte fick spec. bra för mig... men vem har inte en dålig dag ibland?

det blev ett kort inlägg, men jag har verkligen varken ork eller lust att skriva nå mer..

HOJ!

otroligt

absolut de bästa av de bästa

1. Axe dry 2008
2. Heineken


tisdag

DEN EFTERLÄNGTADE ARABEN KOMMER HEM INATT!!!! oh va tiden går sakta! ><




i love you
    oh, haleluja!
i love you like hell girls <3

- föralltid va?

påskhelg

ja helgen har sprungit iväg som bara vinden!

i fredags så blev det en titt in till amanda, mös lite. toppen!
sen efter det blev det mycket åkande! jag hämtade lillasyster och körde hon och hennes två kompisar till statoil. efter att jag hade släppt av dom så åkte jag hem till hannah där det var lite drickande på g. satt där ett bra tag och bara tog det lugnt och pratade med allt folk. det blev mycket skratt! kul att träffa folk man inte har sett på år och dar känns det som :)
sedan så började telefonen ringa och folk ville hem efter en hård kväll på krogen. så jag skjutsade hem allt folk och for sedan till ehlina och nadja. där satt flickorna och kollade på när karlarna spelade poker och mulle (?). tur jag kom dit och livade upp stämmningen lite. ehlina satt och bet på naglarna och ville åka iväg för att träffa j. så visst gjorde vi det! efter en lååång körning i både bostadsområde och skog så kom vi äntligen fram till att vi åkte på helt fel sida av området så det var bara att åka ut på stora vägen igen och försöka hitta det rätta huset, som vi gjorde efter många om och men.
klockan blev morgon så jag for hem och somnade snabbare än snabbt i sängen. godnatt!

lördagen tillbringade jag med tyskarna + kompisar. en hel del skratt och en hel del drickande. runt 12 tiden så var det dags att fara ner till stan. lämnade kryckorna hos patrik och började gå ner för att försöka komma in på bolanche. klarade jag det? javisst! även fast det är 22 (?) så klämde jag mig in utan problem. gallant!
helt sjukt var mycket folk det var ute. det enda jag tänkte på var att inte någon skulle strampa mig på foten så jag hoppade på ett ben för det mesta. men det gick bra ändå! klockan blev två så jag började gå runt och leta efter markus och sofia men utan resultat. ringde dom och fick reda på att dom var tydligen redan ute och stod och väntade på mig.
som tur var så träffade jag på jimmy i kön så att jag slapp stå där helt själv.
väl ute så slängde jag på mig jackan och letade på dom andra två. träffade klena, mandel och muskeln som såklart tog fram mobilen och började filma. inte sant? amanda gick fram till mig och frågade vart jag hade kryckorna. hemma hos patrik sa jag. det enda hon sa till mig var:
- SKYLL DIG SJÄLV!
och det skulle jag få göra dagen efter.
men kvällen var inte slut där heller. nej nej nej!
vi började gå mot patriks lya för att jag skulle slagga över där (han följde inte med ut för att han "somnade" när vi andra hade gått ner). han svarade inte på hela vägen från stan hem till han. vi ringde på dörren, ingen öppnade.
- vafan patrik!
så det slutade med att vi (jag markus och sofia) fick lov att gå över på andra sidan av lägenheten och markus satte igång att försöka klättra upp på balkongen som är på andra våningen för att ta sig in och på det viset öppna dörren så att jag kunde få gå in och lägga mig.
markus är lång, men klarade ändå inte av att ta sig upp. för högt, det var det!
så sofia fick lov att klättra upp först så att markus sen kunde klättra upp på henne för att få tag i kanten till fönstret. och han kom upp! nu fattades det väl bara att dörren var låst...?
men vi hade tur. markus kom in så vi sprang tillbaka till framsidan igen och han släpte in mig.
kom in i lägenheten och somnade direkt i sängen (för patrik la sig  i soffan *nöjd)

när jag väl vaknade på söndag förmiddag så kom elin och hämtade mig. vi skjutsade hem jonas och åkte sedan hem till mig för att göra iordning lite mat och äta. innan vi började äta så skulle det först kom upp (ni förstår vad jag menar?) men sedan gick det bra att få ner lite käk i maggen.
elin åkte iväg med hannah lite senare och jag gjorde mig iordning och gick upp i duschen för att tvätta bort gårdagen.
kvällen tillbringade jag mestadels med elin, jonas och oskar. hämtade upp bella på max och tog med oss mat hem för att käka lite kvällsmat. mumma!
elin åkte och jag for med lillasyster hem till amanda där hon och natta hade setat och snappsat för fullt hela kvällen. haha! var där ett tag men åkte sedan hem för att sova.

vaknade idag av att pappa kom in kvart över två och väckte mig. dom hade då kommit hem ifrån venjan så det var väl dags att kliva upp. inte sant?
så nu sitter jag här och inte gör någonting. slänger ett öga på tv;n då och då och konstaterar att idag blir det en lugn dag.
nu ska jag fylla mitt glas med påskmust.

see ya

bye


MH

GLAD PÅSK

ja, glad påsk på er! :)

har precis fått lite påskmiddag av mormor, smakade super!

nu sitter jag och väntar  på att ehlina eller nadja ska höra av sig så att det händer någonting idag också. vill ut i vårsolen (som snart går ner) och ta vara på det sista solskenet.
ikväll blir det förmodligen utgång om det går som planerat, men vem vet. vad som helst kan hända en dag som denna! inte sant?
idag har dagen varit väldigt varm, tillochmed svettigt. har setat med syster och lotta på trappan/altan och glassat i solen. helt sjukt var skönt väder det har varit! men tänk att man aldrig kan sluta klaga!? när det är kallt klagar man på det och man vill ha sol. när det väl är sol, ja då ska man ju såklart klaga på att det är för hett! nej, dehär får vi sluta upp med. för jag vet att det inte bara är jag som gör samma misstag. vårsolen är här och det är underbart! ta vara på dagen.

foten mår prima skinka! går faktiskt utan min platåsko, när jag är inne dvs. för när jag är ute då har jag ingen större lust att gå med strumpor. då blir jag bara lerig om fossingen! så handikappsdojjan får hänga med ett tag till.
den 20 april blir det att åka in för att ta bort styggnen, ska bli riktigt skönt att slippa den såkallade ankfoten. vill sätta på mig riktiga skor! även fast jag är sjukskriven till femte maj så hoppas jag att jag kan få ha på mig vanliga skor innan dess.

nu ska jag än en gång försöka få tag i flokossorna borta i stan och försöka få liv i dom så att det händer någonting! ;)

GLAD PÅSK ÖNSKAR


m
                                MARTINA

påskhare

sådär ja! då var det lov, häääärligt väder!
blev en snabb vända till skolan för att se påsk-kabaren, spice girls ni tog showen! haha

sen kom mamma och hämtade mig, vi åkte hem för att sedan vinka av dom igen. glad påsk!

ska snart börja laga maten med bella lotta och janus om han nu kan laga mat, vem vet? upp till bevis lillgrabben!
det blir tacos och tv-tittande heeela kvällen, iallafall vad jag vet nu. ingenting är bestämt inför kvällen så vad som helst kan helt enkelt hända.

nu blir det matlagning

tack och hej, tex mex!


MH

då var det lov!

helt sjukt rolig dag i skolan idag!
haha, jag skrattade åt minsta lilla, alla förstod att det var ett bevis på att jag hade varit borta för länge!
L.Missing hade skrivit fel på ett papper och blandat ihop siffrorna. stod något i liknande med:
läs sidorna: 162-157
bara det att hon hade skrivit fel och att man absolut inte kan läsa baklänges blev för mycket för lilla stackars martina som utbrast i skratt och tårar . ibland kan man ha kul åt minsta lilla, och det gjädjer mig nå så enormt!
mycket mer har hänt i skolan, men de ska jag inte berätta utan det kommer fram förr eller senare ändå. det ända jag behöver säga är att jag verkligen har de absolut bästa vännerna och roligaste klassen! helt sjukt kul.

ikväll blir det mys hemma med mor, far och lillebror. ska laga kasslergratäng med kantarellsås och säkerligen slå på någon bra film mot kvällstimmarna. :)

nu ska jag kolla på tv!

skål

MH

ballar av stål

imorgon blir det skola, äntligen!
ska gå och lägga mig nu och tvinga mig själv och sova. för jag vill ha onsdag nu. nu, nu, nu!

 vi

godnatt

MH

my life

när man ligger hemma dag efter dag, vecka efter vecka så finns det inte så mycket att skriva...
det ända jag gör är att kolla på tv, sitter vid datorn, duschar, äter, pissar och sover. låter det som om det vore ett kul liv? nej.
ni får stå ut med tråkiga inlägg än så länge.men jag lovar, jag kommer bättra mig.

nu ska jag kila upp i duschen en snabbis, sen kommer mamma och pappa hem så då blir det mat :)

ciao

MH

the notebook

har precis torkat bort alla de tusentals tårar som har runnit nerför mina kinder efter att jag har kollat på den absolut vackraste filmen som gjorts på denna jord; the notebook. jag har aldrig någonsin sett en sådan vacker film, och jag är 110 procent säker på att jag aldrig kommer få se något så vackert! titanic sjunk till bottnen (ist för släng dig i väggen)
    mascaran har runnit nerför mina kinder så jag är alldeles svart. täcket är svart, pappersrullen bredvid sängen är slut. det var nästan så att bandaget runt foten kunde ha fått blivit "tårtorkare", men den slapp. för det här gången.
jag uppmanar alla som inte har sett den här filmen att se den. och då menar jag verkligen alla! och om det nu skulle vara så att någon inte kommer kolla på den, så lovar jag att innan ert liv är slut så...  kommer ni ha begått det absolut största misstaget 

- synd att det bara är på film

godnatt


MH


oh happy day

jag är så glad, jag är så glad, raj-raj-raj-raj!
för jag är glad, för jag är glad, raj-raj-raj-raj!

vaknade klockan 12.10 idag av att fredrik och ehlina kom in i rummet och väckte mig. förvånad blev jag och kastade täcket över huvudet i protest av att jag inte ville kliva upp. men det är ju inte ofta man får ett sådant fint uppvak så det var väl bara att sätta sig upp på sängkanten och vakna upp till liv. efter att jag hade vaknat till så sprang jag upp i duschen och mina två små vänner satt sig vid matbordet och fikade med mor och far :)
jag kan ju berätta för er att det är fruktansvärt drygt att hoppa på kryckor! jag trodde att det skulle bli roligt ja', men oh nej. blir svettig påengång efter att jag har duschat och kommit ner ifrån trappan. det är så mycket man ska göra; hoppa in i rummet, in i badrummet, blåsa håret, klä på sig, fyfan det är nog det värsta! jag blir helt andfådd, svimfärdig och inte nog med de! om jag inte tar pauser då och då så kan jag garantera att det slutar med att jag börjar hostar blod eller åker in på akuten pga överansträngning eller något. kryckor är rena tortyren!
efter allt slit och släng så åkte vi iallafall vidare till kupolen, köpte oss en glass + dricka och gick ut och satt oss i vårsolen, helt underbart! :) tack för de soliga timmarna mina vänner.

jag ska snart börja göra mig iordning för en kväll hemma hos den nyblivande 19åringen linda! jag hoppas på att det kommer bli en riktigt trevlig kväll, och det kommer det nog bli. annars måste det hända nå riktigt ovanligt och tragiskt. och det ska inte hända! det kommer nog bli mycket skratt, skrik och släng. ungefär som vanligt då :)

nu ska jag gå och stoppa något i maggen.



have a good day
byebye

MH


lycklig

det löser sig sa han som sket i slasken!

nu väntar jag på att tora ska komma och hämta mig! jag slipper sitta i soffan längre :D


inte varit ute sen tisdags...

vill inte ligga hemma nå mer! kolla vädret!! :o
jag vill sitta på en bänk och äta mjukglass med mycket strössel på...
inte sitta hemma i soffan och bara se solen lysa utanför frönstret. det är orättvist.

tyck synd om mig.
tycker synd om mig.
det är synd om mig.





p&l

pece and love 08

godmorgon godmorgon!

vaknade precis. ännu en solig helt underbar dag som jag ska spendera framför tv;n suck.
men det gör inte så mycket, det är ganska så mysigt ändå. det ända jag skulle vilja göra är att gå i skolan. konstigt? ja kanske, men jag går heldre i skolan än att ligga hemma och bara dega. vill inte missa något nu sista terminen. men sånt är livet. jag kommer tillbaka till verkligheten på måndag. då är allt som vanligt igen!

just nu håller mamma på att koka ägg till oss båda. mumms! äggmacka med kaviar kanske? det skulle inte sitta helt fel hörru du!
- så, då var det beställt ;)

imorgon är det lördag och då ska jag inte sitta hemma längre!!! ohnej! då ska jag på födelsedagskalas, wihoooo :D

nu kom te't så vi hörs sen!

GRATTIS KLENA!!!!!!!!!!


duschäventyr

duschäventyr i dess like! jodu
smidig som ett kassaskåp, här har ni henne; martina hedlund!
ni förstår att min kära fot får inte bli blöt, så den måste ligga utanför medans resten av min kropp befinner sig inne i duschen. låter inte bara det svårt? kanske inte. men lägg då till att jag inte kan stödja mig på den skadade foten. 
när jag äntligen kom upp för trapporna och in i badrummet så såg jag att schampot och tvålen redan stod nere på golvet, så jag tänkte att nu hade far varit snäll och ställt ner de till mig så att det skulle vara lättare för mig att nå.
efter mycket bök och stök så satt jag äntligen på duschgolvet lite halvsvettig. vred på kranen och det första som händer är såklart att det forsar ut kallvatten, och där sitter jag helt hjälplös och känner vattnet sakta nuddar min stackars lilla kropp, BRRRRRRRRRRR va kallt det blev! men inte många sekunder efter det så kom räddaren i nöden: varmvattnet :)
men jag skulle inte ha hurrat för det. nej nej. när jag väl hade blött ner håret så skulle jag ta lite schampo för att börja tvätta håret. tror ni att det fanns schampo i flaskan som stod på golvet????? nej självklart inte! alla flaskor var tomma! och där sitter jag nu, på golvet och kollar upp mot de fulla flaskorna som hänger en meter ovanför mitt huvud. hur ska jag klara av det här då? jag sträcker på mig för att få tag i duschtvålen och lyckas alldeles gallant + att schampoot trillar ner samtidigt. gick lättare än förväntat. superb!
- efter regn kommer sol
när jag är klar så ställer jag mig upp, fråga inte hur jag klarade av det. men jag gjorde det iallafall. då kommer det andra problemet... hur ska jag komma ur duschen?
det kan väl inte vara så svårt tänker du nu va?
men det kan det faktist! för det är så att vi har en hög kant som är ivägen... stod först och funderade på om jag skulle försöka hoppa över kanten, men det tycker jag verkar vara en dåligt ide. det är blött på golvet, blöt fot + att jag bara har en fot att stödja mig på, så det alternativet räknade jag snabbt bort... sedan försökte jag sträcka på mig och fick tag i båda kryckorna som hjälpte mig gallant! men kryckor i duschen är rena självmordsförsöket. prova ej detta hemma

men nu sitter jag här iallafall. levande!
ska nog ta och poppa en popcornpåse och kolla på inside man med mamma och pappa <3

byebye


MH

lyx

jovisst!
mamma är också sjuk. hon har varit det i några dagar men idag var det dags för henne att också stanna hemma och ta det lugnt för att friskna till. bra tycker jag, då får jag lite hjälp ;)
alldeles nyss gick mamma och jag till köket för att värma på lite chiliconcarne. när mammas mat var klar så vänder hon sig om och börjar gå mot tv rummet
- vart ska du då? frågade jag och flinade lite lätt
inte kan jag ta saker i mina händer heller, ohnej! I need help. mamma gick tillbaka till mickron och jag hoppade glatt in i rummet, slog mig ner i fotöljen och fick även idag maten serverad framför mig. låter ganska bra va? :) + att mamma står just nu i köket igen och fixar fruktsallad. vem sa någonting om att vara bortskämd? min mamma tycker bara om mig extra mycket, inte sant mami?

imorse vid 6-7 tiden vaknade jag av att det gjorde riktigt ont i foten. det ilade och stack, trodde nästan att det hade hänt någonting som inte skulle hända. men jag stoppade i mig lite smärtstillande och somnade strax därefter igen. tur att det finns grejjer som hjälper!

nu kommer mamma med salladen så nu lämnar jag bloggen för ett tag.
skepp och hoj!

Mount Hellsing

MH

aj,aj

nu värker det som f*ni foten... :/ värken gör inte speciellt ont, utan det är mer smärta. nästan som växtvärk, men bara på sidan av foten, det är en väldigt irriterande smärta! + att jag måste ligga med foten högt upp. så jag har lagt två tjocka kuddar under så att foten ska komma upp och må bra, men bara för att den mår bra så kan jag ju ta och berätta för er att mitt knä mår dock inte fullt så bra! vet inte direkt varför, om det kan vara så att den får lov att ligga helt rakt, kanske lite för rakt, nästan så rakt att knät viker sig åt andra hållet. förstår ni vad jag menar?
alltid är det någonting som ska gå åt pipsvängen!

kollade precis klart på en film; the reader en riktigt bra film tycker jag! ganska konstig i början men den blev bara bättre och bättre, så den rekomenderar jag för er som gillar lite naket och romantik.
när filmen var slut och ljudet stängdes av så hörde jag någonting som lät ungefär som om min far skulle ligga ute i tv rummet och sova. och rätt hade jag!
jag gick upp och väckte pappa. han hade somnat som ett litet spädbarn i soffan framför tv;n. men jag förstår han fullt ut! hur skönt är det inte att somna till något program? jag tycker iallafall att det är fruktansvärt skönt att somna till tv;n och också väldigt lätt hänt.
jag själv somnade framför tv;n + datorn i knät tidigare idag. har ingenaning hur länge jag sov. men jag minns att mamma pratade i telefon med någon precis innan jag slocknade och berättade hur jag satt. eller har jag drömt?
sen efter ett tag så vaknade jag och fick maten serverad i knät. ibland är det bra härligt att vara handikappad. bli ompysslad och alla hjälper en, behöver inte göra någonting själv, livet är bra underbart ;)

jag saknar er e3a!
jag kan ha skolundervisning här hemma istället, slipper jag vara själv...!

och med dom orden så avslutar jag nu detta meningslösa blogginlägg
och hoppas på att lyckas bättre imorgon, håll tummarna!

MH

godmorgon

natten gick bra. vaknade bara två gånger tror jag, men det var inte pga att det gjorde ont, utan att jag bara vaknade.
när jag klev upp ur sängen imorse fick jag ett stort problem, större än vad ni kan tänka er!
jag skulle ha med mig datorn, mobilen, mediciner, vattenflaska och två par kuddar in till tv-rummet, hur skulle jag få med allt det när jag stöder mig på kryckor? vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
därför fick jag lov att stoppa in kuddarna innanför tröjan, så jag blev både fet och handikappad. stoppade mobilen och medicinerna i fickan och hoppade sedan in i rummet och la av allting i fotöljen.
gick tillbaka till rummet och stod länge och kollade på datorn som bara låg i sängen... tänk om den också kunde ha ben...
pling lät det och en lampa lös upp ovanför mitt huvud.
jag tog tag i väskan som låg på golvet, la ner datorn, alla sladdar och vattenflaskan. sådär ja! perfekt!
visst är jag bra smart? :)
när jag äntligen slog mig ner i soffan så har jag såklart glömt något... att sätta på tv:n!!!
suck...

nu ska jag hoppa vidare in i köket och kolla om det finns någonting att äta, böjar bli lite småhungrig :)

skriver mer senare

byebye

hedlundarn

RSS 2.0