duschäventyr

duschäventyr i dess like! jodu
smidig som ett kassaskåp, här har ni henne; martina hedlund!
ni förstår att min kära fot får inte bli blöt, så den måste ligga utanför medans resten av min kropp befinner sig inne i duschen. låter inte bara det svårt? kanske inte. men lägg då till att jag inte kan stödja mig på den skadade foten. 
när jag äntligen kom upp för trapporna och in i badrummet så såg jag att schampot och tvålen redan stod nere på golvet, så jag tänkte att nu hade far varit snäll och ställt ner de till mig så att det skulle vara lättare för mig att nå.
efter mycket bök och stök så satt jag äntligen på duschgolvet lite halvsvettig. vred på kranen och det första som händer är såklart att det forsar ut kallvatten, och där sitter jag helt hjälplös och känner vattnet sakta nuddar min stackars lilla kropp, BRRRRRRRRRRR va kallt det blev! men inte många sekunder efter det så kom räddaren i nöden: varmvattnet :)
men jag skulle inte ha hurrat för det. nej nej. när jag väl hade blött ner håret så skulle jag ta lite schampo för att börja tvätta håret. tror ni att det fanns schampo i flaskan som stod på golvet????? nej självklart inte! alla flaskor var tomma! och där sitter jag nu, på golvet och kollar upp mot de fulla flaskorna som hänger en meter ovanför mitt huvud. hur ska jag klara av det här då? jag sträcker på mig för att få tag i duschtvålen och lyckas alldeles gallant + att schampoot trillar ner samtidigt. gick lättare än förväntat. superb!
- efter regn kommer sol
när jag är klar så ställer jag mig upp, fråga inte hur jag klarade av det. men jag gjorde det iallafall. då kommer det andra problemet... hur ska jag komma ur duschen?
det kan väl inte vara så svårt tänker du nu va?
men det kan det faktist! för det är så att vi har en hög kant som är ivägen... stod först och funderade på om jag skulle försöka hoppa över kanten, men det tycker jag verkar vara en dåligt ide. det är blött på golvet, blöt fot + att jag bara har en fot att stödja mig på, så det alternativet räknade jag snabbt bort... sedan försökte jag sträcka på mig och fick tag i båda kryckorna som hjälpte mig gallant! men kryckor i duschen är rena självmordsförsöket. prova ej detta hemma

men nu sitter jag här iallafall. levande!
ska nog ta och poppa en popcornpåse och kolla på inside man med mamma och pappa <3

byebye


MH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0