prinsessan på ärten

sitter här med mamma och lillasyster och kollar lite på andra avenyn. hinner inte se speciellt mycket föränn ögonlocken faller ner över ögonen gång på gång.
foten mår bra, värker lite. men det är inte så farligt. är mer nervös innför natten, att jag ska vakna och ha jätte ont eller om jag på något sätt skulle förstöra de så att det börjar blöda eller något :s uuuusch! då kommer jag bli livrädd!
men sånt ska jag inte prata om nu.
imorgon är det onsdag... tråkigt. måste sätta mig och skriva historiarapport, psykologi och rättkunskap >< även fast jag ligger hemma så är jag verkligen inte ledig... skolarbete måste man göra ändå. fast man inte vill. men det lönar sig senare. när jag kommer tillbaka till skolan så ska allt vara klart, sista proven innan lovet kommer att bli. men det är bara att stå ut. sen, som jag sa så blir det lov. och då kan man slänga bort skolarbetet och bara ta det lugnt! guuuud så skönt det ska bli. och det här lovet kommer inte bli som vilket lov som helst... nej hörrni nini! muffen kommer hem, jag hoppar fortfarande på kryckor, våren kommer (hoppas jag!) sen direkt efter lovet, måndag den 20 april så är det dags att åka in till falun igen och ta bort stygnen. är det de som gör ondast? jag har hört det iallafall.... men jag är en stenhård tjej, lika hård som hårdaste sten!
ohnej va jag ljög där.... men ni förstår? man får vara nervös.

det har gått en dag sen jag var i skolan. men jag saknar redan alla så enormt mycket! det är sista terminen vi går med varandra och jag vill verkligen inte missa en enda dag! men varken doktorn eller mamma vill att jag åker in till skolan... eller vill och vill... jag får inte! men det kanske är säkrast det. annars händer det väl säkert någonting.
men var inte oroliga mina barn, jag kommer komma, jag kommer komma!

nu ska jag sluta fjanta mig och lägga mig i sängen och slappna av.
lägga foten högt och hoppas att jag somnar snabbt och att kunna fortsätta sova hela natten.
som en prinsessa :)

godnatt på er

MH

varnar känsliga tittare

hög som ett hus... minst sagt! tabletterna gjorde susen hörni, ni ni!
operationen gick bra, började med att jag fick lugnande tabletter som jag först inte trodde skulle börja värka. men efter ca 30 minuter så kunde jag knapt se rakt eller hålla ögonen öppna, de va ganska kul faktist :D


sen kom sköterskan som visade mig in i ett litet rum med en säng i. då kom doktorn in och skulle ge mig en spruta för att bedöva. det blev en spruta, men dock inte ett stick, utan det blev en hel del. vet inte hur många, men sju, åtta stycken skulle jag kunna chansa på. innan ni kollar på bilden så kan jag berätta att det inte var någon vanlig liten fjåll spruta, nej nej! här snackar vi sprutor som skulle kunna döda en björn, jag lovar!
   8|
efter alla stick så såg min kära fot ut på detta viset
    blööööde
efter det kom sköterskan in och tvättade av foten med någon slags tvål tror jag att det var.
löddrigt var det iallafall!

efter det var det dags för operation!
mamma tog fram mobilen för att vara med och vara fotograf, som hon var himmla bra på! jag la mig bekvämt och satt i hörlurarna i öronen och lyssnade på lite bra musik. toppen!
          hammare hammare  

bättre än så blir det inte, nu är det klart. visst kan jag knappt gå. doktorn sa åt mig att jag ska stanna hemma resten av veckan. men jag kommer tillbaka till verkligheten på måndag! mina tjejer får komma och hälsa på mig här hemma istället. annars kommer jag gå under om jag ska sitta ensam här en hel vecka :o

nu ska jag ta och snyta mig och sen slå på någon bra film. tror mamma sitter och väntar på att jag ska bli klar så att hon kan få läsa vad jag har skrivit.
puss och kram, ses på stan

resultatet
tadaaaaaaaa


MH

ata

än har inga tårar kommit, fast spårlöst har hållt på i snart 50 minuter. rekordtid!

kom för en stund sen hem efter att ha setat på ata med nalie och tora, och kikat in när klena och linn har arbetat och käkat. duktiga småtjejer de där!
snart blir det ballar av stål, jävlarrrrrrrrrrrr så roligt!

skriver kanske imorgonbitti, annars hörs vi efter operationen. önska mig lycka till!

MH

host, host

jadu mina vänner
operation imorgon och sjuk idag... fruktansvärt tråkigt! skjutsade mor och syskon till jobb och skola imorse, sedan åkte jag till min skola för att hämta arbeten så att jag kan göra någon nytta om dagarna nu när jag kommer ligga hemma som en död gädda. när jag kom till skolan så blev det att sitta och prata med jesper, fia och emma. klockan blev 9 och första lektionen började. så det var väl lika bra att gå på den då. bra va?
fick lite information om högskolor/universitet. tycker inte om att prata om sådant, får sån panik. jag vet inte än vad jag ska göra senare i livet. jag vet ingenting. det är ju inte så att jag ska stå och packa pommes hela livet. nejdu! någonting måste jag ju göra! men jag har ingen större lust att börja studera. det vill jag göra senare, kanske till nästa år. men nu till sommaren då? eller inte bara nu, utan resten av livet. vad ska jag göra?
vad ska du göra?
hjälp!

eftersom jag har jobbat hela helgen och inte haft pengar på mobilen så kunde jag tyvärr inte sjunga för faster när hon fyllde år i lördags. så din gratulationshälsning får jag skirva här istället. men jag hoppas att det går lika bra. får sjunga för dig någon annan dag.
- grattis grattis grattis världens bästa faster! 
hipp, hipp   hurra hurra hurra!

faster

nu måste jag fixa något att äta.
höres dåe!

ciao

MH

räkmacka

sådär då. nu har ännu en helg passerat och vi går bara närmare och närmare sommaren och studenten. ska bli riktigt jäv*la skönt, men ändå fruktansvärt tråkigt... skulle kunna gå om alla år igen om jag visste att jag skulle få gå i samma klass varje år. men så är inte livet, inte mitt.
      jag kom och tänka på en sak. när någon frågar hur det är med en, och man berättar hur det är. så kan denne personen fråga "annars då?"
vadå annars då? annars vadå? om det är bra annars? när då?
är det bara jag som inte förstår varför man frågar just "annars då?" fattar ni?
om inte så har du haft en himmla tur att slippa just den meningen, frågan, gåtan. ja nu vad det nu är.
nog om det.
idag har det varit en rätt så lugn dag på jobbet, blev stressigt i vågor. lugnt, stress, lugnt, stress. ja ni förstår.
    imorgon blir det skola. lååååååååång skoldag! men jag hoppas att få höra lite skvaller om helgen, om det finns något devillsäga. men det tvivlar jag inte på!
    vad mer ska jag skriva? .......  nej ni gott folk, min hjärna är helt slutkörd efter helgen. ingenting fungerar som det ska. jag ska ta och borsta tänderna och föra mig mot sängen.



MH

- jag vill inte

döden

så, snart ännu en helg avklarad på jobbet. skönt!
igår var det ganska lugnt hela kvällen, men klockan 03.00 (eftersom man ställde om klockan en timme) så kom det en hel tsunami med folk. två kassor och människor i kö ända bortanför läsktonen, människa efter människa, men kön blev inte kortare ändå tyckte jag >< men en timme senare så var det slut. och jag och ida fick åke hem, skönt :)
stackarna klena + muskel satt och väntade på mig ute i matsalet, dom hade setat där ja jag vet inte hur länge. men dom ville iallafall hem lika mycket som jag, så jag släppte av dom efter vägen. bra det så att jag vet att ni kommer hem levande!
väl hemma somnade jag som en stock i sängen! höll nästan av att ta av mig kläderna innan. är man trött!

för ungefär en timme sedan vaknade jag och kollade på klockan; 14.02 och jag insåg samtidigt att jag ska befinna mig på jobbet inom två timmar. nyvaken och helt slutkörd så var denna morgon inte den bästa precis... men sånt är livet!
ikväll blir det bara hemma mys. hoppas på god mat när jag kommer hem och en skön natt sömn.

nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan åka till jobbet.
vi höres ikväll!

ciao

MH

lördag

godmorgon allesammans!
gårdagens mörka timmar var toppen. innan jag åkte iväg till mina kära vänner så kunde jag såklart inte missa middagen här hemma i huset. jag bjöds på grillat, potatisgratäng och fetaostsallad, himmel och pannkaka var gott det var! pappa fick stå ute i snöovädret medans vi damer satt med datoerarna i knäna inne i värmen och bara väntade på maten. hehe, far du är så duktig!
efter den helt underbart goda middagen så for det iväg mot stan, mot kvarnsveden till linda klena moren. när jag stod vid dörren och plingade på, så tyckte jag det luktade bränt och samtidigt kollade jag ner mot mina fötter. där står det en popcornpåse, nån sekund efteråt öppnar bo dörren så jag får såklart lov att fråga varför i hela friden dom har popcornen ute! men svaret förvånade mig inte. både tora och klena hade inte klarat av att poppa popcornen, som jag förstod det så hade påsen fastnat i mikron (fråga mig inte hur) men det hade tydligen börjat och brinna lite. men det är väl vardagsmat för er, right?
efter ett spännande let's dance så får jag, tora och nalie med hem till amanda. vi fixade lite musik till morgondagen, (eller inte vi, amanda och tora gjorde väl de mesta) och spelade wii. det är så fruktansvärt roligt! och roligare var det igår, körde tunering. självklart vann jag en gång kom etta på prispallen, av 12! den ni. men det var jag inte ensam om.
vid ett tillfälle så ser jag och tora att nathalie sitter fast i ett hörn och kommer ingen vart. så jag säger till henne att backen sitter på baksidan. utifall hon inte visste om det, men det visste hon svarade hon snabbt. så jag tänkte ja, ja. låt hon komma ur knipan bäst hon vill! sedan säger tora:
- vem är det som står i hörnet och inte kommer någonvart?
alla kollar såklart på den lilla figuren i hörnet och sedan skriker nalie rakt ut:
- men åh! det är ju jag! jag har setat och kollat på roberts ruta!
hahaha, kul kul! bra jobbat.

ikväll blir det lite bilkörning, ska skjutsa upp mamma, pappa och lillebror till skräddarbacken och sen ska jag vidare till amanda för att kolla upp läget där så att det inte går för hett till ikväll. vänta på mig, vänta på mig!
sedan klockan sju blir det jobb. jobb, jobb och jobb... slutar tre. fifan >< men jag tror nog att det blir en ganska rolig jobbkväll ändå :) earth hour, johan som skiftledare, + vad vet jag, allt som händer? fyllon? roligt?
men efter två vet jag eller hoppas jag iallafall på finbesök på jobbet! för då kommer mina kära vänner ut ifrån krogen och är stört hungriga! så dom ska till mig och äta, finnemang! :)

men nu måste jag ila lite. måste fort röjja undan på mitt rum innan jag ska åka till tora och färga hennes hår, lägga ansiktsmask på oss själva och ha några timmars spa, wonderfulll.
nu börjar hon bli otålig, önska mig lycka till!

peace



MH


fredag

igår blev det en sen, men riktigt rolig kväll!
teatern vad toppen! bra jobbat allesammans!
efter teatern drog jag och tora med hem till amanda. vi spelade wii, och hade allmänt mysigt. de var därför jag inte skrev igår när jag kom hem...

idag har det varit en riktigt skön skoldag. bild på morgonen, sen lektion med pierre och efter de hoppade jag, klutt, micha, ida och nalie vidare i bilen bort till kvarnsveden och in och kolla på teatern igen. wiho
efter teatern åkte jag, ida och klena hem till henne. klena ställde sig vid spiser och bakade dummlekakor, mmmmmmmmmm va goda dom var! runt tre stack vi ifrån kvarnsvedens guldklippa och for till kupolen. gick runt där ett tag, kollade lite, men hittade inget speciellt. inte för att jag skulle kunna köpa det om jag hade hittat något. men klutten och idisen gjorde plånbokerna lite lättare. vissa har de bra.

ikväll blir det förhoppningsvis att åka hem till amanda igen :) spela lite wii hoppas jag och bara vara.


tora har såklart startat ett krig idag, och du kommer inte komma ifrån det här ostraffat!
du ska allt få se vem som bjuder på vad :)

jo det gör tora, hon bjuder muaha.

:)    RAOW    :)





vänner, utan er är jag ingenting, jag mår bra <3


godkväll!

en sån underbar dag! vilket väder!
slutade 09.20 så jag tog med mig en del av min underbara klass, slängde in dom i bilen. eller dom slängde nog mer in sig själva... bilen rent ut sagt hoppade ner till stan, ner till galaxen, in på UF-mässan. 
"bom, bom, bom, bom blablabla DR boom", ABBA, och mycket annan musik flög som skott ut genom både högtalare och fönster, eftersom emma trodde att bara man spelade hög musik och solen lyste så blev de sommar helt plötsligt. men det dröjjde inte många sekunder tills det gick tillbaka till vintertid när linda skriker
- JAG FRYSER! STÄNG FÖNSTRET!
väl framme vid galaxen så helt plötsligt stod det en bil bakom mig, jag kom ingenstans! bilar åt vänster, snövall åt höger och rakt fram var det cykel/gångväg. så där får man inte åka! men mannen i bilen backar lite lätt och parkerar bredvid snövallen och jag hänger på i samma stil. om han kan, varför kan inte jag? :D

nu måste jag sticka, ska till kv och kolla på gökboet (teater). det ska bli great!

wolli,bolli

otur

mer otur kan man inte ha
allt har försvunnit till hemsidag om gökboet som vi har arbetat med nu i flera månader.
positivt?

- nej

nu ska jag gå till min underbara klass så får dom muntra upp mig :)
ses ikväll

ciao

MH

grattis

ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!


och när hon har levat
och när hon har levat
och när hon har levat uti hundrade år!
ja, då ska hon skjutas.
ja, då ska hon skjutas
ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!


och när hon har skjutits
och när hon har skjutits
och när hon har skjutits på en skottkärra fram
ja, då ska hon hängas
ja, då ska hon hängas
ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!


och när hon har hängts
och när hon har hängts
och när hon har hängts på en häst bakåfram
ja, då ska hon dränkas
ja, då ska hon dränkas
ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!



hurra, hurra, hurra!

... säger jag till amanda, mandel axner som fyller 19 långa vårar idag! :D
grattis stumpan!

(bild på ingång)

vg-

jaha, nu sitter jag här igen.
har kollat på spårlöst, fällt en tår som jag gör varje måndag kvart i tio och nu sitter jag och kollar på ballar av stål, satan vad kul det är!
personerna som är med i det där programmet kan inte ha det tråkigt någongång i deras vardag. men personerna som blir utsatta för dessa attentat tycker jag bara helt enkelt synd om ibland. men vad gör man inte för bra tv?

Förargelseväckande Fredrik - den mest irriterande människan
Soneby Citysport - den bästa
Bitterfittan - manshatarn
•  tar en vakt utanför kungahuset på k*ken och springer sedan där ifrån i all världens fart!

En jobbig djävul - skitig humor

•  pragramledaren: varför just bajs?
en jobbig djävul: varför inte? ha- ha- ha

•  programledaren: det här var ingen bro som helst
en jobbig djävul: nej, det var en jävla skitbro, ha-ha-ha

Känn igen - game show
•  mannlig tävlande med förbundna ögon - man kanske inte ska säga men... jag känner igen det här. det är en dildo
(det var rätt, men innan han tar av sig ögonbildeln så byter dom ut dildon till en fläskfile)

ni kanske inte tycker att det är roligt när ni bara läser detta. men kolla nästa måndag 22.00 på kanal 5. ni kommer inte ångra er, ni alltså. med bra humor!

ballar av stål - 9 stummpar av 10

sen finns det ju vissa som vill göra sverige tråkigare... t.ex hittade jag detta tidningsurklipp ur bla expressen.se och DN.se:

Programidén gick bland annat ut på att spruta vatten i ansiktet på olika kändisar och sedan filma deras reaktion. Bland andra utsattes statsminister Fredrik Reinfeldt för en sådan attack, vilket ledde till att programmets reporter Hanna Wilenius polisanmäldes av Säkerhetspolisen för Ofredande. För detta dömdes hon den 9 november 2007 till dagsböter, sammanlagt 20 000 kronor. Även modellen Natacha Peyre har anmält Wilenius för ofredande.

jävla tråkmånsar! bjud på er själva lite.
natacha? du bjuder ju på så mycket annat




idag blev det varken solning eller träning. för det första var det grymt tråkigt väder! varför kommer det bara mer snö? jag vill ha mer vår, mer sommar, mer student, mer mer mer!
för det andra så ville varken jag eller mina kära föräldrar att jag skulle ut och åka nu. när det var så halt på vägarna, och bla bla bla.  men ni förstår? jag kan ju råka illa ut. och för det tredje så var jag inte klar, eller hade inte ens börjat med att skriva artickeln till tidningen som vi håller på med i skolan som ska vara klar imorgon. men nog talat om det!


dagens tal
(mamma sitter och försöker ta på sig skorna på jobbet när vi ska åka hem)
mamma - varför står det onsdag på strumporna när det är måndag?
jag - vadå?
mamma - ja...? och visar.
jag - mamma... det står newbody

:D

dagens misstag
att jag inte tog egen bil

dagens irritation
reklam om mojjes skiva

dagens hjälte
klena klutten moren (lmoren.blogg.se)

wolli bolli!

MH



morfar
                 morfar, det är tomt...
        ingen kommer någonsin kunna ersätta dig. ♥
saknaden är enorm!

gökboet

nu sitter jag här i skolan, på den super duper roliga lektionen datakunskap...
ingenting går som vi vill. bilderna kan inte sparas, bilder har försvunnit och vi är långt efter i planeringen pågrundutav att någon alltid har varit borta från lektionen. vill bara strunta i hela uppgiften ><
skoldagen över lag har gått sakta. mycket sakta.
jag och tora har setat och lyssnat på musik och målat inne hos roffe i några timmar efter lunch. annars heldött.

senare ikväll blir det förhoppningsvis träning på friskis. om inte så blir det att lägga sig och sola en stund :)

höres då!

MH


ät snabbare då snorunge

helgen har passerat smärtfritt, som tur är.


fredag
fredagen tillbringade jag mestadels i bilen. åkte förbi hos emma där amanda, tora, linda, nathalie och såklart emma var strandsatta. när jag kom in i lägenheten och in i köket står tora vid spisen. och nu ni alla som känner, eller ni behöver inte känna henne, utan bara veta vem de är, så kan det ju inte sluta bra...
det hade det inte gjort heller! någon utav smartskafften emma (emmahult.blogg.se) eller tora (toran.blogg.se) hade lyckats hällt över all peppar på köttet! jag vet inte riktigt hur denne person klarade det, men tydligen så var det gjort. snacka om pepparstek.
efter maten bar det upp på emmas urmysiga rum, fram med chipsen, fram med godiset och fram med epilatorn!
bara hur denna mackapär lät gav mig gåshud och jag kännde mig inte manad till att prova, tackavetja rakhyvel!

mot den mer svartare natten ringde det på mobilen och faster ville hem till sin lya. jag for och hämtade upp bella, åkte till farmor, åt lite nötter för att sedan gasa mot bästa. och fyfan för bästavägen! helt kölsvart, skog tamefan överallt, bilar som svishar förbi i 210, och epor som ligger framför en i 35... och inte nog med de! faster hade somnat och jag och bella hade inte den blekaste aning vart vi skulle svänga och inte svänga! vi åkte, och vi åkte, och vi åkte... över kullar och ner i dalar, förbi åker efter åker, skog efter skog. det enda jag visste var att högt upp i skogen skulle det lysa en lampa, men jag var dock inte säker på att den skulle synas nu på vår/vintern. bella tyckte vi hade åkt för långt och hon skulle precis skicka meddelande till min far för att få vägbeskrivning, men då såg jag ljuset och faster var hemma levande och nyvaken.
sedan bar det av tillbaka till sivilisationen, till borlänge.

- hur kan det gå så mycket snabbare på hemvägen än på ditvägen? berätta!

körde hem bella och sedan tillbaka till skräddarbacken för då var det fars tur att få åka hem och lägga sig. det var inte mycket man hörde utav han innan han också somnade i framsätet. hedlundare vettu!
men en sak som kom flygande då och då ur munnen på honom var:

- I AM THE WORLDS GREATEST!!

och vem har sagt just den meningen?
jo det ska jag berätta för er som inte vet! muhammed ali (boxaren). för det har min far lärt mig häromdan :)
väl hemma så slänger vi av oss skorna och jag ska precis gå in när pappa utbrister:

- vart är dom andra då?
- vilka då?
- dom som åkte med i bilen.
- det åkte inte med några andra i bilen
- jo, I AM THE WORLDS GREATEST!

både han och jag småskrattade lite, men vek sedan av till varsitt sovrum och somnade ovaggat.


lördag
jobb, jobb, jobb. folk, folk, folk. sluta ät! och varför ska just slagerpuckon vara på kupolen?
- det blir ju så mycke folk... och alla vill ha mat. usch!

efter jobbet for jag hem snabbt som bara den, fort som satan skulle jag upp i duschen och sen tillbaka till kupolen igen för att ta en fika med emma (emmahult.blogg.se)!
när jag kom in genom ytterdörren så står mamma där och stampar föbrilt.

- har du någon kompis som heter Katarina Hedlund?
- nej, sa jag och kollade på henne som om jag, eller hon vore dum i huvudet
- jamen det står "hej katarina hedlund" på någon lmoren.blogg.se är inte det din kompis?
- jo, sa jag och står fortfarande kvar på samma ställe med samma blick.
- varför står det så?
- bara för att jag har berättat för mina kära små klasskamrater att du läser deras bloggar då och då.
- ja men var har det med "hej katarina hedlund" att göra?

samtalet var kort, men oförståligt för både mig (att inte min mor fattade) och av min mor (som inte förstod hur det kunde stå just "hej katarina hedlund"). men jag förklarade för henne att när dom fick reda på att du brukar läsa deras bloggar så skulle dom skriva "hej katarina hedlund" i ett inlägg. och det gjorde dom, men som fick följden att inte min mor förstod, först. blondi ;)

senare på lördagskvällen så for jag hem till amanda (adimanda.blogg.se), där det var ett mycket trevligt gäng som satt! det pratades om mycket. fobier, tvångstankar, engelskaredovisningar, böcker, djur, djurplågeri, med mera, med mera. runt halv ett kanske den var så började alla gäspa lite då och då, så det bar av ut mot bilen. men tack för en trevlig lördagskväll!
åkte och hämtade bella, styrde mot stan och hämtade upp några drägg som skulle hem till ornäs. tyvärr fick alla inte plats så det fick bli två vändor. från stan till ornäs, ornäs till stan och tillbaka till ornäs igen. men som jag fort skulle få ångra!
påväg tillbaka till stan igen för att hämta upp den sista stackarn körde jag på en överkörd hare! hela min mage vred sig 360 grader av det enormt äckliga ljudet som uppstod och bella satt och kramphöll händerna framför ögonen och skrek
- snart börjar jag gråta!
rysningarna slutade inte i kroppen föränn jag stannade bilen 5 minuter senare.

utöver allt äckel så måste jag grattulera dan, danfrånstan, cykeldan till körkortet, grattis!

söndag
min dag har jag tillbringat på jobbet, men idag har inte varit som alla andra mcdonaldsarbetsdagar, utan idag har det varit en speciell dag! min detektivdag! mycket roande måste jag berätta! mer än så får ni inte veta.
annars har det inte hänt så mycket mer på jobbet, mer än att jenny bröt ut i asgarv vid ett tillfälle när en tjej kommer fram till min kassa och säger:

- dom här pommes fritern är kalla.

pga mycket folk, blod, svett och tårar så tar jag pommes friterna, vänder om, muttrar tyst för mig själv och säger:
- men ät fortare då snorunge...

jenny hör vad jag säger och håller på att trilla ner i soporna av skratt.
jag kastar de gamla och tar en ny pommes frites, går fram med ett brett leende till tjejen och hoppas att det ska smaka bättre den här gången. tur att man kan förgylla andras dagar med ens beskymmer!

började 12.00 och slutade 19.00 så mer än så har jag inte gjort denna kalla vinterdag GRRRR!

imorgon
imorgon börjar skolan igen, trevligt! hoppas på en lugn vecka.
annars vet jag inte mycket av morgondagen eller veckan... vad ska jag göra? mer än

- sola
- träna
- fixa läkarintyg
- sjukskriva mig
- plugga?

det löser sig... sa han som sket i slasken!

the end

MH

mahaa     traala    husfrun        ohlalaa 
snyggingar    ursöt    för kort tid kvar...        RAOW    walla!    YEY!    snyggast




- jag vill inte att det ska vara slut än   


fyfan vilken fet....

bil du har

mamma pappa
                         genom eld och vatten           <3


ja efter gårdagens blogginlägg blev min pappa lite ledsen i ögat efter att jag bara hade skrivit om mamma... så här kommer de pappa, håll i dig!

jag älskar dig med, exakt lika mycket som mamma.
och du är inte bara någon som strosar runt och glöms bort, de vet du :)

- du kommer alltid ha ett plus

så nu pappa, har du fått några rader i blogginlägget i din ära, känns det bättre nu?




vilket väder vi har haft nu hela veckan! helt underbart!
satt ute i solen idag med ehlina och tog det lugnt, mmm. alla hårstrån på hela kroppen reste sig, så skönt var det!
och då är det fruktansvärt skönt ska jag berätta! lika skönt som att sk*ta ungefär, eller inte så skönt. men ni fattar.

var och solade på lunchen. höll på att somna i solariumet, huvudet åkte på sniskan då och då och jag kännde fötterna vek sig. jag vaknade dock med ett ryck när det var någon som gallskrek rätt ut i badhallen. slog i pannan i taket och blev lite smått förbannad på "denne person" som skrek...
när jag kom ut ur rummet, röd som en räka såg jag min brors klass nedanför i bassängen och kom då på att han skulle ha bad idag, så jag ställde mig och kollade på honom om han skulle se mig. och det gjorde han! han såg först lite förskräkt ut och undrade säkert vad en tvåbent räka gjorde där. vinkade lite fint til varandra, och gick sedan in och gjorde mig klar för skola igen.

efter skolan åkte jag hem till mormor och hälsade på. fick mig en hårdmacka med leverpastej och smörgåsgurka på, mumma! efter en snabb tittin där så skulle dom vidare till forssa. så jag tog mitt pick och pack och for hem till skogen. väl hemma slängde jag mig i soffan och slog på animal planet, ringde ehlina och vi bestämde att vi skulle gå ut och gå bara pappa kom hem med bilen.

klockan blev tjugo i sex och jag satte mig i bilen för att åka in och promenera.
vem ligger då utslagen i soffan?
- jo ehlina!
så istället för en långpromenad så gick vi ett varv eller två på kupolen och sedan till willys för att köpa mat och annat gott och smått.

mer än så hade jag inte att berätta idag, kul liv eller ej?
bestäm du, det är du som avgör om du vill fortsätta läsa eller inte.
om inte? grrrrrrrrrrrrrrrrrr.


love
MH

Colin Mcrae

det är så det ska vara
                  bättre blir de inte


hej alla glada och icke glada läsare!

gårdagen bestod av en väldigt tråkig skoldag... först glömde jag av att vi hade sovmorgon till 09.10, så var där i vanlig tid, men som tur var blev jag inte själv. utan emma och amanda hade också varit uppe med tuppen och kom till skolan tidigt! vi satt och pluggade lite retorik som vi skulle ha prov på senare på dagen. gick väldigt bra och det känndes som att man förstod det ganska bra, härligt!
såklart när man har lagt manken till någonting vettigt så ska de väl hända nå negativt också... vesst fesken! provet blev flyttat till på torsdag >< satan. vi som hade varit så duktiga och pluggat! men men... de flesta i klassen hade inte pluggat, så den översnälla (ibland) ewa, eva bestämde ett annat datum.

efter lunchen kom pappa och hämtade mig, åkte till hans jobb och jag, Colin Mcrae tog över styrandet!
hade fortfarande rast så jag svängde förbi hos ida och carro för att säga hej och kolla in idas orm som hon köpte förra veckan, nyförälskad! jag vill också ha... men jag och mamma är nog inte direkt enade på den fronten...

efter skolan åkte jag och syrran in på kupolen och strosade runt lite. hittade en lång tröj/klänning på rean som jag packade på mig på direkten! eller jag packade inte på mig, utan mamma gjorde. tack!
efter snabbisen på kupolen bar det hem till skogen för att mjölka kossorna och mata grisarna.
efter de viktiga sysslorna sjönk jag ner i soffan och slog på tv;n och höll på att somna ett tag, men väcktes med ett ryck när jag kom på att jag skulle hämta mor och far på jobbet. fort ner i bilen och plattan i mattan in till stan och till fars jobb, han brukar alltid vara i tid, men idag blev klockan 17.02... 17.04... 17.06 hann klockan bli innan han kom ut ifrån portarna.

- jag glömde helt av att du skulle komma

ja visst pappa. han som ska skylla på mig att jag är seg, pyttsan!
han hann inte ens sätta sig tillrätta innan den andre passageraren ringer... nu när jag har fått lov att vänta på pappa, då går ju de automatiskt över till mamma för hon får ju lov att vänta på både mig och pappa. fy,fy,fy.
nåväl, påväg hem säger mamma att vi ska hämta semlor hos mormor och också hämta albin hos en kompis. just då fick jag lite smått panik när jag plötsligt kollade på klockan och den var då ungefär kvart över fem! jag skulle då befinna mig hos ida ombytt och klar i träningskläder kvart i sex.
nu skulle jag alltså och hämta lillebror, sen till mormor och hämta bakelser. och den som har en mormor eller farmor
(i mitt fall mormor) vet att dom kan vara väldigt duktiga på att prata! och visst är de bra! men inte när lilla martina har bråttom hem för att göra sig klar...
väl hemma var klockan ungefär halv sex. stressad som bara den slängde jag på mig träningskläderna och skulle precis sätta på mig skorna för att åka när jag märker att benen kanske skulle ha träffat herr rakblad när man har "piratbyxor" på sig.
ärthjärna! kunde jag inte ha kommit på det innan jag åkte och hämta mamma och pappa? att iallafall lägga fram allting så att det var klart att bara hoppa i, + att jag kunde ha rakat benen när jag var hemma och låg och degade i soffan i två timmar... synden straffar sig själv!
men men, kvart i sex satt jag i bilen påväg till ida som redan hade gått ut och ställt sig vid vägen, i blåsten, vid pölen. stackarn! hon fick snart       OH SHIT, HÅRFÄRGEN!!! kommer snart

oh, i'm back!
släng dig i väggen blondinbella! här kommer blondinmarty, som tillochmed glömmer bort hårfärgningen för all skrivning!

back on track...
ida behövde inte stå där sålänge innan jag kom. hon hoppade in i bilen, sen for det till friskis & svettis för ett svettigt, men roligt pass :)
efter det bar det hem till skogen igen, in i duschen och deckade av i sängen senare på natten.

nog om gårdagen!

idag har det inte hänt så mycket... skola, kupolen med mamma och syster, lunch med flickor och hemmamys.
måste ju bara påpeka att mamma alltid tycker att bella är så kräsen när det gäller kläder och att hon först borde gå och kolla ut vad hon vill ha, så slipper mamma gå med runt på kupolen en hel dag utan någon som helst framgång. utan bara gå in, betala och gå ut.
men idag har jag kommit fram till att mamma och bella är exakt likadan! vilket är väldigt kul :D

- den här är för stor
- den här är för liten
- det är fel färg
- den där ser man blek ut i
- tyget är för hårt
- tyget är för mjukt
- den här kan man inte röra sig i (och när mamma menar röra sig, så visar hon det med ett tydligt sätt att snurra med armarna och axlarna, ungefär som man gör på ett gympapass, rör man sig så mycket i en klänning? tydligen mamma)

du är då som du är mamma! men jag älskar dig  (:

efter en långtur på kupolen och några hundralappar fattigare, (eller mamma blev)  åkte syster och mamma hem. själv stannade jag kvar, mötte upp nadja, ehlina och hennes kompis (som jag förtillfället inte kommer på namnet på) för att ta en sallad på kompis.
ehlina stod först i kön och fick sin mat före mig, ganska självklart... men iallafall. när hon fick maten och jag kollade på hennes intill tomma tallrik så vände jag mig om och gick över till tacobar istället.
det var inte mycket sallad tösen fick för 80 svenska riksdaler heller! snåljåpar!
de va bättre förr! då man gick i ettan eller tvåan. då när man åt på kompis så kunde man lätt dela en sallad på två, då var HELA tallriken full med sallad, pasta och andra gosaker, men icke idag. nej nej.
hungrig som en varg så slukade jag i mig tacotallriken ganska snabbt, och fick en ganska rejäl magvridning efteråt. så är livet! hårt, men mättande.

annars har det varit lugnt idag, hårfärgning på både mor och mig, som ni kanske redan har räknat ut.

imorgon blir det skola, sen solning och därefter är det ett stort frågetecken, kanske lite hopp och skutt på friskis!
någon annan? :)

nu ska jag gå och blåsa håret och lägga mig tillrätta i sänghalmen och vänta på john blund.

peace, love and understanding

MH

puh!


hej hopp!

idag ringde alarmet halv 10, upp och hoppa! efter en snabb frukost så bar det av till maserhallen, där stog Tora och gladerligen väntade på mig! nu var det dags för solning.
svetten rann nerför våra kroppar och själv shippade jag efter luft i sol-lådan. varken jag eller tora klarde av att ligga kvar hela tiden (som bestod av 30 minuter,) så efter ca 20-25 minuter hoppade vi ut solariet, torkade oss i pannan och gick halvdöda ut där ifrån.

12.00 var det dags för fotboll, skol-laget.
dom vann med 6-0 tror jag det blev, härligt tjejer!

kvällen slutade med en snabbtitt hemma hos ehlina. vi gjorde inte mycket, bara umgicks. som vi är kanske bra på må jag säga. blev en del skratt och mycket besvärsnack. ehlinas dag kunde ha varit lite bättre, enligt henne själv. ;p

nu sitter jag här hemma i soffan med far min, klappar katten och kollar på nya vädrets offer , intressant som tusan! jag kan inte fatta hur mycket världen har förändrats nu pga växthuseffekten och en massa annat. helt sjukt hur vissa liv har förändrats...

avslutar med ett litet citat från lillebror min

"om någon är fjorton så säger man ju fjortis, och jag som är elva, jag blir ju elvis"


hadet bra, blod svett och tårar

M


fyllekajjor

snygging
                                        ehlina är så snygg!

tjao.

gårdagens kväll blev en mys/körkväll. jag och ehlina satt hemma hos nadja och mös, spelade kort,  och satt och datanördade. plötsligt ringer det på telefon och fredrik vill ha skjuts för att hämta sitt legg som han såklart hade glömt hemma. med gasen i botten åkte vi och hämtade legget och sedan tillbaka till stan, sa hejdå till pojkarna för att sedan bege sig in på skrubben.
preciiiiiiiis när vi har satt oss ner och ehlina beställt en öl så ringer såklart telefonen,
- kom och hämta oss, vi kommer inte in...
då var det lillasyrran... mot bilen, mot falun, mot statoil.

väl hemma i borlänge igen sprang jag och ehlina in på flamingo för att kolla läget. det känns lite halvt pinsamt när "guldlock" öppnar dörren och bara vinkar in oss.  ingen betalning, ingen kontroll. är man där ofta eller?
väl uppe blev jag plöttsligt väldigt orolig.

är det sådär man beter sig?

alla fyllekajjor springer runt, snubblar, skriker, försöker dansa som shakira. ojojoj
jag och ehlina hade iallafall en trevlig stund där uppe med en del skratt och annat skoj!

behöver kanske inte påminna er om att det var fredag den 13de igår. råkade nån ut för något? själv tror jag att hela min dag var en ren otursdag. skyllde på att det var fredag den 13 hela dagen. det får man göra, eller hur ehlinaflina? :)

ikväll blir det öl, känns som att det var en månad sen sist. så idag ska jag skippa bilen och lämna den hemma och umgås med vänner och burken, toppen!

nu ska jag ta och springa upp i duschen sen ringa till ehlina :)

HURRA HURRA FÖR FREDRIK SOM FYLLER 19 VÅRAR IDAG, GRATTIS VÄNNEN!

see ya'


nöff nöff

jag vill ha sommar och sol igen!
      jag och tora förra sommaren, oh så jag saknar den dagen! :)



jaaaaa, mina vänner. jag ska bli bättre på att skriva :)

idag har det vart en lugn och skön skoldag.
gjorde rättkunskapsprovet, gick bra. hoppas jag!

somnade sent igår, och det resulterade till att jag var dötrött imorse! enda anledningen till varför jag går upp och inte ligger kvar i sängen är nog för den underbara klassen, man vill inte missa en enda minut nu den sista terminen. Tråkigt att det är studenten snart... det är just nu, när det bara är några månader kvar som man verkligen vill stanna tiden. Gå tillbaka till början av ettan och veta att man har de tre underbara åren kvar att vara med varandra. men det går inte... tyvär.  men ingenting kommer slå vår student och studentresa, det kommer bli toppen! ayia napa 2009, ett år alla kommer minnas, eller inte minnas...

imorgon är vi lediga från skolan, sköööönt!
så ikväll blir det mys, spel och film med ehlina och nadja (vad jag vet nu) och sedan imorgon blirr det att ta en låååååång sovmorgon.

nu ska jag springa upp och packa ner lite spel i pappaspappsäck och sen dra iväg in til stan :)

kyss och puss, linjebuss

underbar dag :)

nu vet jag hur ni mammor känner er när ni har fött ert första barn,
den lyckan, den känslan, den kände jag på idag!
körkortet i mina händer, YES!
efter allt pluggandes och åter plugagndes så är det nu mitt, MITT!

tjugo över nio hoppade jag ut genom dörren till pylonen. himmel vad glad jag var,
lika glad nu, lite overkligt att inte mamma eller pappa ska behöva sitta bredvid en nu när man kör.
men de är bara skönt! :D
fick låna fasters bil, som jag körde runt i hela dagen TACK!

kort skoldag idag, bara en lektion, skööööönt!
imorgon blir det jobb.. 19.00-03.00
så om nån vill ha skjuts, ring efter tre ;) kommer leva vid ratten!

se ya
tjarå

RSS 2.0