Smile

pappa sa att ål skulle va som att dricka matolja. men de va det inte! det var gott! ingenting man äter mycket av, men en liten bit på dansktrågbröd (tror jag det var) smakade super :) blev mycket annat gott, allt hemmagjort (nästan) i danmark. rökt lax, potatiskorv, pepparkorv och massa annat. fick till och med smaka på inlagd pumpa. det var första gången och det var det enda jag inte kunde äta. jag är inte kräsen, men det gick bara inte ner.
men tusen tusen tack för en riktigt trevlig kväll med gott tilltugg :)

nu ska jag gå och borsta tänderna för att sen lägga mig ner och spela lite kort.
ja just de! glömde skriva och berätta det att jag försov mig imorse. inte försov mig till jobbet, men jag vaknade 06:30 och jag brukar vanligtvis gå då... hoppade upp ur sängen, slängde på mig kläderna, slog i en snodd i håret, kladdade på mascara på ögonen och rusade ut! men jag hann, believe it or not :)
nu ska jag borsta gaddarna!
godnatt


höll på att glömma.
här har ni 10 jag vill

21. bada i kolsyrat vatten
22. besöka Europa   √
23. köra bil super duper fort
24. köpa båt
25. raka av någon dyngad jävel ögonbrynen
26. besöka Nordamerika
27. skratta så tårarna rinner  √
28. skratta så tårarna rinner igen  √
29. skratta tills jag ligger dubbelvikt på golvet  √
30. lura polisen  √

Lycklig

- jag mår bra

Genom eld, bara för ikväll

godeftermiddag!
kom hem från jobbet för ett tag sen, har duschat och nu sitter jag och väntar på helen och att martin ska sluta jobbet. då ska vi hem till tine för lite mini-middag. hon bjuder på lite danska delikatesser, bröd, egengjort leverpastej och rökt ål!! hur häftigt är inte de? hoppas det smakar riktigt gott! :)
hörs lite senare, då blir de 10 jag vill igen.
puss


I never meant to brag, but I got him where I want him now

det är sent och egentligen borde jag sovit för längesen. men saker har kommit ivägen. ingen sak. utan hela stugan.
vattnet slutade fungera tidigare ikväll, ringde på hjälp, hjälpen kom, men hjälpen löste ingenting. hjälpen sa att man skulle ringa till sos falun för att få hjälp. hjälpen gjorde det. gick ut och prata och försvann. vart tog hjälpen vägen?!
sen dess har en bil varit här och donat. strömmen har stängts av i ett par minuter i två omgångar. fruktansvärt hur kallt det blir på en gång! tur att farmors raggsockor sitter på fötterna, annars skulle jag inte ha klarat kvällar som denna! inget vatten kom, bara elen. 22:00 satte sig jag, helen och martin i bilen och åkte iväg till jobbet för att hämta hinkar med vatten i. låter det som en bra kväll? nej den kunde ha varit bättre... jag hoppas innerligt att vattnet funkar när jag kommer hem efter jobbet imorgon och jag hoppas ännu mer innerligt att jag inte är kissnödig när jag vaknar imorgon. låter omöjligt... får springa till jobbet på direkten när jag vaknar. annars kan det bli problem, hända problem!
hoppas ni har haft en bättre kväll en mig.
godnatt

10 andra

11. skaffa barn
12. besöka afrika  √
13. slicka på en lyktstolpe och fastna  √
14. ge någon som förtjänar en rak höger
15. välta en ko
16. pierca mig  √ √ √
17. besöka Sydamerika
18. fixa dykarcertifikat
19. simma bland fiskar och koraller
20. åka till afrika och leta upp Gladys




godeftermiddag!
idag har det vart en lugn och skön dag på jobbet. både jag och Tine var lite häniga så denna dag passade oss som handen i handsken!
kom hem för ett litet tag sen och har inte rört en fena sen dess. sitter fortfarande och luktar illa i jobbkläderna. kanske man ska ta sig in i duschen snart?
annars blir det en lugn kväll med film och mycket sömn. vill att dagarna ska gå så fort som möjligt så att jag får åka hem snart :) fick reda på idag att jag kommer få vara ledig från torsdag till tisdag, så blir en långhelg för mig hemma, skönt!
fick även reda på att min nya spis och ugn kommer imorgon. vi har inte haft nån ugn här i stugan så det ska bli gott att få göra lite ugnsmat :) så imorgon ska jag innviga ugnen med fläskfile!
jaja, det är väl lika bra att hoppa in duschen.
höres! puss

Everything we dreamed of

snacka om att vara utvilad! är inte ett dugg trött fast jag somnade för bara 5 timmar sedan. det är nog sömnen igår som har satt sina spår. underbart!
nu ska jag ta mig ur sängen (svårt hur pigg man än är), klä på mig, borsta gaddarna sen gå till jobbet :)
ha en bra dag!
kommer 10 andra senare ikväll också. missa inte det!
kram

10 första

1. tatuera mig
2. lära mig spela gitarr
3. köpa hus
4. hoppa fallskärmshoppning
5. fixa jaktlicens
6. hoppa bungyjump
7. lära mig åka snowboard
8. springnota  √
9. kopiera rumpan på en kopiator
10. gifta mig

I fooled around and falled in love

ojojoj, som jag har sovit idag! vaknade först klockan 10:00 och skulle bara sträcka på mig lite för att sen gå upp. nästa gång när jag kollar klockan så står den på 13:00! snacka om utvilad. men jag är lika trött nu som när jag vaknade. har inte hunnit med så mycket idag, slängt i en tvätt, lagat mat och nu sitter jag och kollar på vem vet mest och bygger pussel. väntar på att klockan ska bli 20:00 för då är de final i ensam mamma söker!! spännande!

nu blir det jobb måndag till torsdag sen hemfärd :) blir hemma till söndag kväll, kaaanske till måndag kväll. det beror på om schemat ändras. kanske det bli lite öl i helgen? blir iallafall att fira pappa :)
nu ska jag lägga klart pusslet på 500 bitar. sen ska jag nog börja på 1000bitar som ligger i sovrummet
godkväll!

usel cam jag vet

katthund

nu har syster och hennes kompis malin kommit hit, mycket trevligt! snart blir det att kolla på idol, äta korv och pommes, frossa lite chips och bara ha en trevlig fredagskväll!

*

har slagit rekord i telefonpratning med becca, 1 timme 14 minuter och 46 sekunder. jag svettas fan runt örat


grattis mamma på namnsdagen!! ♥

Det är bögarnas fel



tar en 3,5a och njuter av livet
bjuder på ett gott skratt

All i want for christmas is you

ni vet ju att mitt avlopp frös sönder för någon dag sen. och vad har hänt nu??? allt vatten har slutat funka!!!
........
calle kom precis innanför dörren och berättade att det var fixat. så nu kan jag fortsätta diska. tur att jag inte stod intvålad i duschen när vattnet sluta! hehe
imorgon kommer syrran och hennes kompis upp och gör mig sällskap + micke, mycket trevligt!! slipper jag vara själv den här helgen. självklart har jag helen i stugan bredvid.

idag har vi bakat pepparkakor på jobbet, stora som små! och julpyntat har vi också gjort! hängt upp röda fina gardiner, ställt ut lite tomtar och ställt en stooor ljusstake i fönstret. supermysigt!
jag längtar som tusan till julafton, usch va gott det ska bli med all julmat och självklart få öppna lite julklappar. det blir man aldrig för gammal för.
nu ska jag fortsätta kolla på halv åtta hos mig sen blir det nog en film ikväll igen sen sova.


I need a dollar

lugn dag?
jo tjena!! inte alls. bara lite på eftermiddagen. och en lussebulle får jag ta imorgon till frukost istället :)
jag och helen har setat och löst lite pussel nu efter jobbet, gick väldigt bra för att vara ett så svårt pussel. men vi har mååånga timmar kvar.
nu sitter jag och kolla bonde söker fru, kollar lägenheter på hemnet och drömmer mig bort. guuud vilka fina lägenheter det är som ligger ute nu! får se hur allt ser ut till våren. om man hittar nå heltidsjobb direkt när man kommer hem. då blir de lägenhetsköp! vill jag iallafall.
ha en mysig kväll!

Early this morning

godmorgon.
här kan man snacka trött. benen viker sig under mig. jag somnar väl säkert på vägen till jobbet... gäsp!
har varit vaken sen 05:30 och ska snart bege mig. fick in en extra beställning smörgåstårta igår så jag fick lov att börja tidigare idag så att vi hinner med allt. annars hoppas jag på att det blir en lugn dag. jag och helen ska baka lussekatter!! så vi ska nog ta oss en varsin lussekatt och ett glas mjölk när vi är klara. att vara bagare bengtsson är inte så tokit ibland ;)
nu måste jag rusa!
ha en bra dag

Bum like you

jag har alltid varit emot fotmassage pga att fötter i helhet är äckliga.
men satan va skönt det är

neeeeeeeeeeeej!

kul, jätte kul! avloppet till duschen tar inte ner vatten och det menas med att jag inte kan duscha!!!! jag luktar illa och vill verkligen inte gå och lägga mig i sängen och inte har duschat. fan... min vanliga tur.
jag har provat med att hälla kokhett vatten i avloppet, ingenting händer. vad ska jag göra?!

One time

såja. då var man tillbaka på fjället igen. resan gick bra och nu sitter jag och avnjuter en iskall öl. gott!
nu blir det jobb hela veckan, bara söndag ledigt. mycket bra! sen på fredag kommer syster och hennes kompis hit och håller mig sällskap över natten + att micke kanske kommer hit. han hade ingenstans att sova stackarn så jag ställer väl upp när han vill åka slalom :p
sen blir det en till veckas jobb igen sen hem för att fira pappa som fyller år :)
kanske dricka lite öl också?
får se. nu ska jag kolla på time out för att sedan slå på en film sen sova.
godnatt

It's friday i'm in love

äntligen fredag och imorgon lördag och hemfärd!!
ikväll ska jag tillbringa kvällen hemma hos grannen helen där vi ska laga mat. det blir kyckling inlindat i bacon, sallad och någon sötsur sås. mumma! till det blir det idol-tittning och kolla om vi ser Tine som är där och kollar. Vi sa åt henne på jobbet idag att hon borde skaffa en skyllt och viffta med där det står Fjällbagarn på, så jag hoppas hon lyder vår order! håll ögonen öppna ;)
nu ska jag gå ut och skrapa av bilen och hoppas på att det inte faller nå snö inatt, så att jag har en hyffsad osnöad bil imorgon när jag vaknar. sen mellan klockan 15:00 och 16:00 så blir det plattan i mattan hem, ska bli så skönt!!
- jag lovar jag ska köra försiktigt.

puss

Sweet home

jag har dom absolut sjukaste föräldrarna på hela denna enorma jordklot, och jag menar verkligen allvar! jag är 110% säker på att jag har rätt. men...

- det går inte att beskriva i ord hur mycket jag älskar er ♥



Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig

veckan har gått snabbt, nu är det bara två arbetsdagar kvar. sen får man åka hem och träffa familj, vänner och karln min :)
i veckan har jag bakat brownies, pepparkaksdeg och maränger. jag vet att många har frågat och undrat om man inte blir sugen på allt gott som man bakar. och nej, man blir inte de. okej om man bakar hemma, då är det bara en liten bytta och man kan med glädje slicka ur skålen och sleven. men nu handlar det om flera, flera liter deg, flera kilo! jag lovar det är inte direkt frestande... och det är samma sak med bullar och kakor, man äter inte sina arbetskamrater... ;)
nu ska jag kolla klart på filmen på kanal6, spännande film!
sen blir det sova, 06:00 står klockan på imorgon.
godnatt

- Grattis farmor på födelsedagen

suzuki katana

nu är det bara att hålla tummarna!
det ringde en man till mig och var intresserad av min gamla moped som jag har lagt ut på annons på blocket. SNÄLLA KÖP DEN!!!

Jag vänder om, än en gång

ojojoj vad jag och helen mublerade igår! och bra blev de :)
istället för den lilla, lilla 90 sängen jag hade i rummet när jag kom hit. står nu istället två små sängar som bildar en stor dubbelsäng, underbart! sov som en prinsessa inatt.
så nu när man går in i rummet är det enda man ser en stor säng. rummet är inte speciellt stort dvs. men vad gör de?

har varit en lugn dag på jobbet idag, snart ska jag hoppa in i duschen sen ta och laga lite mat. ikväll blir det kött, wook och lite kalla grönsaker. mumma!
ha en bra kväll!

Världens bästa pappa dag


- jag älskar dig!

I climbed upon his shoulders and laughed until I cried

nu är jag ensam igen. efter 26 timmar med sällskap av patrik.
jag skulle ha knytit fast han någonstans. jag vill inte vara själv... men det har varit underbart!
lagade tacos igår, kollade på pulp fiction och bara var :) super mysigt.

nu sitter jag och kollar på efterlängtade ensam mamma söker. jag är helt fast!
sen blir de nog en film eller lägga mig och läsa.. och längta hem


- jag är superkär, dundersuperduperkär

Gissa vad Martina ska göra denna fredagkväll



trevlig helg!

Tusen tankar


Bagare Bengtsson

knådat, rullat, plattat 30 kilo knäckebröd idag. ganska kul, men de tog aaaaaldrig slut! tror vi började vid 11.00 och var klara vid 14.00
men det var helt klart värt allt jobb, världens godaste knäcke!
- tar med mig ett paket hem sen mor och far :)


Snow


igår var det inte en snöflinga på marken och titta nu! :)
nu lär jag gå till jobbet.
tjingeling!

Magkramp

nu har snön kommit hit upp också. hoppas bara det ligger kvar! kanske man kan ha snöbollskrig snart och göra änglar :)
arbetsdagen idag har varit riktigt kul! jag och tine har skrattat så vi fick ont i magen när hon försökte prata danska med mig, haha. ingenting hon lyckades med direkt, hon tyckte det var så konstigt att prata danska med en svensk hon vet inte förstår ett skit, och det har hon ju rätt i. men ack så kul, och vad vi skratta!
har tillochmed snackat om att jag ska börja åka längdskidor, och hur längesen var inte det? lilla wasaloppet uppe i eljusspåret i dalsjö. 10 år sedan, om inte mer. men det är iallafall planen, och att helen och tine vela ha med mig på tjejwasan, men det vet jag inte riktigt. riktigt sååå seriös ska jag nog inte bli, haha.
imorgon blir det nog lika lugn dag som det har varit idag på jobbet. lugn vecka. lugnet före stormen!
men men, kort och gott om idag, nu ska jag surfa runt lite sen sova
godnatt!

Jag har skaffat mustage och är inte ett dugg trött



saknar dig patrik

hahaha


I'm in love

Godmorgon!
ligger fortfarande kvar i sängen, har ingenting att gå upp till. skönt, men fruktansvärt tråkigt!
Helen och Tine jobbar. Så vad ska jag göra idag? sparde till och med en tvätt med flit igår för att jag ska kunna göra nånting idag. dåååååå har man tråkigt. ska tvätta alla filtar som finns i huset + ett försök med soffan. men vet inte om jag vågar. gör jag?
jag längtar till säsongen börjar på riktigt, så det kan komma lite mer folk. lite personal som flyttar in med mig och bredvid mig :)

hade föresten sönder min buddha härom kvällen... dysmelibuddha, hehe.


nu ska jag nog gå och slänga i en tvätt, skala en morot sen lägga mig och kolla på film.
vi hörs senare!

Need you now


MAXI yatzy

har setat och spelat i över två timmar. spelade mot mig själv, sex stycken mig själv.
jag vann!


Fick en hälsning


rebecca och mina två små gudbarn. är dom inte bedårande? alla tre ♥

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

jobbat
duschat
lagat mat

mer har jag inte gjort, och mer kommer jag nog inte göra. blir en lugn fredag kväll med jobb klockan 07:00 imorgon bitti, men jävla god mat gjorde jag iallafall!

nå kött jag köpte med mig hemifrån, morötter, paprika, lök och keso. mmmumma

jävla skitcam.
igår blev de soppa på röda linser, morötter, lök kryddat med curry. super gott, men jag lovar. ni hade inte velat sett bild på de...

Dag 1

första dagen på jobbet, och det har gått jätte bra!
lite satt kvar i hjärnan sen i våras, så det var skönt. men det är mycket man har glömt av. men de kommer väl... så småningom :)
har precis ätit klart och diskat. jag började som sagt mitt nya liv idag. GI-metoden. så idag blev de kyckling och till de morötter och haricots verts, super gott! dock att jag öppnade fel sida på saltet så det öste ut salt. och salt blev de! men de gick!
nu har jag tänt ljus i hela tvrummet, myser lite med mig själv och väntar på att bonde söker fru ska börja. sen blir det att lägga sig i sängen, kolla på panama. ska tydligen vara riktigt bra, har min pappa sagt. och han brukar ha rätt ;)
imorgon står alarmet på 06:00. 07:00 ska jag vara på jobbet, då blir det frukost med helen och tine (kanske sofie) sen tårtbakning för fulla muggar!
ha en fortsatt trevlig kväll!
puss



framme och lever

kom fram för någon timme sen, har packat upp lite och skulle precis bädda sängen då jag märker..... jag har inge ligglakan, ni vet de lakanet man ligger på, jag vet inte vad de heter, påslakan, örngott, inte vet jag. men ni fattar. FAN! så det första jag lär göra imorgon när jag har slutat jobbet är att åka iväg och köpa nånting att ligga på. och vart då? ica eller??? suck...
annars har resan gått bra. nästan, men jag lever iallafall!
nu ska jag ta och försöka komma på hur jag ska sova ikväll. kanske får ta en filt, tur jag har med mig två "täcklakan", det blir nog så!
vi hörs imorgon. önska mig lycka till första dagen på jobbet!
puss

packat och klart

då var allt packat och klart! nästan. sen när pappa kommer hem blir det att åka och handla. skönt att ha allt klart idag, så har jag tid att åka och säga hejdå lite överallt imorgon.

in i svenssonlivet igen

då var det flytt imorgon då. usch va tiden har gått snabbt! nyss var det flera veckor kvar.
ska bli skönt att åka iväg, få jobba lite. in i svenssonlivet igen, men hade mer än gärna stannat kvar här hemma...
idag och imorgon blir det fullt upp, idag är det tvättning och packning som står på schemat och imorgon blir de shopping för fulla muggar, all mat jag ska ha med mig + lite annat.
nu lär jag lyfta på arselet
hörs sen!

RSS 2.0