3-2-1- 000000000000000000

NU ÄR DET BARA NÅGRA TIMMAR KVAR!


hejdå sverige!!!!!!



det gör ont

idag klockan 15.15 var det precis ett år sedan du lämnade oss morfar.
det finns inga ord som kan beskriva saknaden efter dig.

när dina steg har tystnat, finns ändå ekot kvar.
när dina ögon slocknat, vi alla minnen har.
vi spar dem i våra hjärtan, tar fram dem då och då.
så kommer du för alltid, att vara här ändå…


min idol, min förebild


                  jag älskar dig världens bästa morfar <3


ayia napa

japp! nu är allt packat och klart, äntligen!!!!!
inatt då jävlarrrr smäller det, jippie! är peppad till tusen!

mamma ska snart färga håret på mig, sen är det bara att springa upp i duschen, ringa tora, åka och handla, sen är tiden nog inne att åka till ida för att pinas till döds och ta någon öl, (vet inte om jag ska skratta eller gråta) aj, aj aj!
jag hoppas så innerligt att jag inte har glömt att packa ner någonting nu...
pass - check
biljett - check
pengar - check
resorb - check
öronproppar - check

det måste väl vara det absolut viktigaste?
+ ett glatt humör såklart!

nu ska jag blöta ner håret så mamma får färga.
säger adjö senare

hoj!

hej alla barn

nu blir det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
En liten klubba och nu ska ni höra,
vad man med sådana klubbor kan göra:
Slå dom i huvudet och dunkelidur,
så har vi gjort oss en skallfraktur!

så äre!
kom nyss hem från farmor efter en superduper god måltid! lillkusinerna var där och busade också.
 bara jag har bytt om så beger jag mig till ida för att fira hennes kommande födelsedag med lite barnkalas! fika, fiskedam, skratt och stojj, underbart!
jobb idag då, hoppas vi ses.

ciao

snygg

japp. det är han!

sitter just nu hos cleas med ehlina, fredrik, vedran och andrea. vi gör inte så mycket. bara tar det lugnt
var nyss ner på stan med alex. hände inte mycket, men trevligt var det!
imorgon blir det middag hos farmor sen ut till ida och mysa.
sedan jobb... 23.45 - 03-45. kom och hälsa på om du orkar. haha


hade gött, nu ska jag vara social, puss

hej alla barn

nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram:
En liten ryggsäck och nu ska ni höra,
vad man så enkelt med en liten ryggsäck kan göra:
Häng den på magen och fittelifin, så har vi gjort oss ett hängbukssvin.


igår mådde jag inte prima ballerina alltså, fyfan. kom inte ur sängen föränn vid tre på eftermiddagen, kännde mig som en zombie när jag gick uppför trappan och in i duschen. men som farmor sa
- man mår som man förtjänar
och sant är väl de!
hade iallafall en ruskigt trevlig kväll med klassen! hoppas det blir fler gånger.

igårkväll så åkte jag till elin för att bara ta det lugnt. vi åkte till morey och hämtade hennes bil, hämtade upp sara och köpte med oss pizza och  åkte hem till ringen igen. pizzan satt som en smäck i magen, mumma! vi kollade på dirty dancing 2, ur söt film! jag tror både jag, sara och elin var som nykära hela filmen.
runt tolv så ringde emret och b-lund och ville ha skjuts hem. satt mig i bilen och for till rosa huset där jag möter en näsblödande b-lund och en emret. vi skjutsade hem b-lund men åkte sen tillbaka till stan och in på mc.donalds, lite nattkäk är aldrig fel. efter en vända till uti mitt i ingenstans så åkte jag hem till min by och sov.

idag då?
ja, jag vet inte vad jag ska göra. en sak som är helt bestämt är iallafall att jag måste tvätta, packa, stryka och alltsånt där så att de mesta är klart tills på måndag. för imorgon är jag upptagen hela dagen och har ingen större lust att stresspacka på söndag. SNART BÄR DET AV! fyfan, va kul!
tora beställde tågbiljetter igår, 03.52 tror jag tåget gick från borlänge. är det någon ide att ens gå och lägga sig? tror inte det.
nu ska jag kliva upp och ta mig en macka eller något.
tjabbadå!






huvudvärk

idag blir det kort och enkelt

- skolan är slut och det firade vi igår
, smällar man får ta idag

godnatt

mor'n, mor'n

sådärja! klockan är sex minuter över åtta och jag är uppe. varför då? jo för att jag ska städa! städa heeela huset. jag är faktist på städhumör nu, och tur är väl de! hur skulle det ha sett ut om jag inte var på sånt humör och fick lov att tvinga migsjälv städa klockan åtta på morgonen. nej fyfan!
skjutsade precis mamma och syster till jobb/skola (pappa åkte tidigare idag), så nu blir det bara att stoppa i dammsugarkontakten i väggen och köra!

hörs då! hoj

godkväll mina vänner!

kom precis hem från amanda efter en myskväll med tora, nathalie och såklart mandel. vi kollade på sista avsnittet av one tre hill. helt sjuuukt bra! efter de så skulle vi kolla på gossip girl men såklart hängde sig dvdn så det gick åt pipsvängen...
annars har dagen varit lugn. var hem till tora tidigare på dagen, (som jag skrev i förra inlägget) och skrev packningslista. eller vi skrev inte, tora hade redan skrivit en fin liten lapp, tummen upp för de!
det blev inte mycket snack om resan utan vi satt på ett avsnitt av grey's anatomy efter att tora hade berättat en sån spännande sak som hade hänt. ojojoj, säger jag bara!

jag kom på när jag satt hemma hos amanda att vi har historiakväll imorgon. det passade väl inte så bra?
nej de gjorde det inte. det är inte obligatoriskt, men skulle gärna vara med på den eftersom att det inte blev någonting av det förra gången.
men nu är de ju så att vi ska ha klassfest, och vi har inte haft det en enda gång på tre år. fy skäms!
så en film med en klass jag bara har två gånger i veckan får faktiskt klara sig utan mig. men ska iallafall dit en stund, säga hej eller nått.
så eftersom att jag blir där i någon timme och att jag får främmande senare så kommer jag ha det himlans stressigt! det blir att gå upp tidigt imorgon och börja städa innan skolan. suck... men de är smällar man får ta.
annars så tänkte jag bara berätta att om 6 dagar så sticker vi. helt insäääääin! 

det var allt för mig, tja!

godmorgon mina vänner!

ganska ovanligt av mig att vakna så här tidigt nu när jag har sovmorgon må jag säga! halv elva kanske vissa tycker är mycket. men inte för en kvinna i sina bästa år, åhnej! och sen måste jag ju sova lite så att jag är utvilad till ayia napa.
pratade med tora igår kväll så ska hem till henne snart och planera allt innan resan. vilken mat vi ska äta, vad vi ska ha med oss, hur vi kommer ner, med mera, med mera. vi skulle egentligen åkt ner med frida och hennes kompis, men de blev nå strul tror jag, så antingen ska vi åka tåg eller så klämmer jag, tora, malin och fia ihop sig i TJA och drar ner. klart det kommer vara drygt att köra hem sen på hemvägen. men vi är ju ändå fyra stycken i bilen som har körkort så man kan ju bytas av :) annars får det bli tåg som gäller.
- det löser sig sa han som sket i slasken!

dataspel måste ju vara beroendeframkallande! det slutade med att igår efter att jag och tora hade spelat några omgångar i betapet att jag satt och spelade med mig själv bara för att hon inte kunde spela med mig. hu? det måste ju vara någonting fel!
bubble shooter spelar jag varje dag. egentligen så ska jag inte göra det, för jag blir förbannad när det går dåligt och spec. roligt kan jag inte påstå att det är... men har man inget liv så har man inte :p

nu ska jag ta mig upp ur sängen, börja småplocka lite hemma och ta mitt pick och pack och fara in till stan och hämta upp tora.
tjingeling

21:17

mamma ska köpa en ny dator
- värsta speldatorn! 500 gigg och 12 tum

hahaha!
jag ska köpa en åt dig mamma, när jag hittar en   

mount hellsing

7 dagar

vad är detta för pissväder?! det har regnat tamefan hela dagen, GRRR!
jag och elin som skulle äta glass i solskenet! inte blev det så heller... vi satt på ringen och tog det lugnt istället. lika mysigt det :) halv fyra så åkte vi till busstationen och löste in elins gamla busskort. lämnade in 4 st och fick 200 kr. var inte det en bra affär? det tycker då vi! lättförtjänta pengar.
efter det så tog vi bilen till Kahnsgatan för att kolla på lägenheten som har brunnit. shit hur det såg ut alltså! vi körde in på grusvägen för att få kolla på framsidan (skulle bara in och vända sen ut igen) då det kommer en pissgrinig gubbe som öppnar dörren och säger åt oss att det här är privat och att vi ska åka där ifrån.
- vad är det med folk? fattar han inte att folk kanske är nyfikna på vad som har hänt?! det är inte som att vi skulle in dit för att göra sönder något. nej! nu får det vara nog!
både jag och elin körde ut och muttrade för oss själva. jävla gubbe.
han skulle säkert ha åkt in om det inte var hans hus heller...
 
hade bara svenska imorse. efter det så spelade vi land och stad i flera timmar. vi kan nog snart varenda ord på varje bokstav om vi fortsätter på detta viset. haha

imorgon är det tisdag. vad händer då?
jo det är så att jag och elin hoppas på att solen kommer då istället så att vi kan njuta av en glass. om inte det så får vi väl hitta på något annat då.
men det hänger på skoldagen... om vi slutar sent så måste jag hem på en gång och städa. för att på onsdag då blir det klassfeeeeeeeeest! WONDERFULLL
jag hoppas att det blir en riktigt lyckad kväll med mycket skratt, och annat gott. men det tvekar jag inte på, inte i de sällskapet :)
så på onsdag då blir det sista skoldagen, klassfest och sen hagafest.
har inte gått på någon hagafest sen det var maskerad då jag ramlade pladdask ner i asfalten och skrapa upp läppen och lyckades fixa en spricka i tanden. så håll ni tummarna på onsdag! ...så försöker jag hålla tungan rätt i mun ist.

nu blir det betabet!

hoj

i'm happy

hedlundarn.blogg.se

ja, det är mitt nya smeknamn på jobbet.
min nya vän erik tjatade och tjatade på att få vara med på bloggen, så visst kan han väl få vara de!
- hej erik!
annars har det varit hel lugnt på jobbet. skönt :)

igår var jag, emma och hennes syster nere på rock house. riktigt kul!
bra musik och härligt folk. perfekt
tora kom och hämtade mig vid halv 2-2 och körde hem mig. vi satt och pratade ett tag i hennes bil, tills mamma kom och skrämmde livet ur mig och sa åt mig att hämta posten. efter de så slängde jag mig i sängen.

imorgon blir det skola, sen glass med elin i solen (hoppas jag!) var längesen vi var med varandra nu, tycker vi iallafall, haha.

nu ska jag spela bubble shooter och fortsätta att vänta på att pappa ska grilla klart, sen blir det kvällsmat!
tack för mig. hejdååååå


favorit i repris
 snart-          favorit i repris

jobb

igår var det en mycket trevlig kväll med kubbspelning, vänner och skratt.
grattis än en gång tora :)

började 0900 imorse och slutade 1400. ganska skön tid! fick göra lite sallader till att börja med och det var inte direkt min starkaste sida. även fast det är de lättaste typ, haha.
jaja
har setat i soffan hela dan efter jobbet så ska snart gå och klä på mig och ta hojjen ner till ornäs, där det bjuds på grillat och kallöl, mmmm!

tråkig är jag, men ni får stå ut.
hade, tja





rock house ikväll?

GRATTIS MIN ÄLSKADE, ÄLSKADE VÄN!

<3

vi

mmm


en riktig man

kanotjävel

paddlat kanot med elin idag. jävlarrr va bra det gick! haha, det var riktigt kul faktist. åkte till frostbrunnsdalen och vände, såg en fisk på tillbakavägen som vi hade letat efter i över en timme. men till sist såg vi rackarn.          jag skulle luta mig bakåt för att undgå ett träd då det sa !PANG! mina magmuskler höll inte så jag föll pladask bakåt och slog i huvudet. aj... men jag var ganska snabb att ta tag i kanten så det blev inte så stor skada. inte större skada än vad de redan är.

kom tillbaka på torraland, åkte och hämtade lillasyster och mamma och for hem. dom åkte till frissan, jag satt mig ned och finslipade lite på historiaskrivningen tills dom kom hem igen och vi åkte till kupolen för att leta skor och examelkläder till bella. det blev både kläder och skor till mig och bella. tack!

sen jag kom hem så har jag setat och slipat på historiauppgiften. pappa och bella har setat och skrattat åt stackars albin så tårarna har sprutat på dom båda två (eller alla tre). vad är vi för familj egentligen?


snart, snart, snart!
AYIA NAPA

tur att vi har hemförsäkring tjejer. eller skulle vi behöva livsförsäkring?

lite snyggare, lite bättre

så då var psykologitentan också inlämnad. underbart!



där har ni den, vad tycks?
och det bästa är att den passar så fruktansvärt bra!

skepp och hoj!

bra jobbat

idag har jag varit fruktansvärt flitig!
iallafall den sista halvtimmen.
blev nyss klar med både broschyren och reklambladet, skönt!
så ikväll blir det att skriva klart psykologin men det går ganska snabbt, är bara renskrivning på datorn kvar.

nu ska jag åka och hämta mamma och sen åka och klippa mig. behövs kan man säga!
tack och hej leverpastej!

bild på studentlakanet kommer ikväll.

någonting är fel, men jag vet inte vad

så nu fick jag äntligen lägga mig ner i sängen för att sova.
började med skolarbete direkt när jag kom hem idag och då var klockan runt 1400 och slutade nu. jippie...
och imorgon blir det lika mycket arbete igen. suck
har ingen historia så börjar inte föränn 20 över 12. men jag tror att jag åker till skolan till 8 ändå. så kan jag göra klar psykologin, det är den sista stora uppgiften jag har kvar.

studenttal
tack-kort
inbjudan
historiaskrivning
filosofi
psykologi
brochyr
reklamblad
hemsida

shit listan har blivit längre, men jag tror det bara är de jag har kvar.

jag vet inte vad det är, men jag är inte den jag brukar vara. är det bara för att jag stressar så mycket som jag gör? sover dåligt? äter dåligt? jag vet inte riktigt, men någonting skumt är det. hoppas att jag mår bättre snart.

godnatt lyckliga själar.





























mamma ♥
pappa ♥

nu är det inte långt kvar!

tack tack tack tora för den nya, tokfräna bloggen!
buddha får sitta på min vägg ist.


varit en lååååååång skoldag idag. slutade inte förän klockan 1600. men jag fick mycket gjort. så det är bra
vi började att måla vårt lakan som vi ska ha på studenten. kommer bli riktigt nice!
för nu är det inte långt kvar :)
vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar!

imorgon hoppas jag att ni kan få se bild på resultatet.

nu blir det lite tv, bubbelshooter sen sömn.

adios amigos

jobbjobbjobb

nu blir det sova efter några timmars jobb.

höll på att köra på en grävling påvägen hem. fula djur måste jag säga

godnatt

jahaja

trött dag idag
jobb dag idag
grill dag idag

jobbar 1900-0000 kom och hälsa på mig!


I'm lovin' it

hej.

estocolmo

hej hopp mina bloggvänner!
jag tror minsan att jag inte alls är någon bra bloggare... det tar sån tid mellan inläggen.

men nu en solig med blåsig lördag eftermiddag så ska jag väl ta och berätta lite om min vecka.

onsdag
då for jag, jonas, adam och lillen upp till rösåsen och upp i tornet för att kika lite. solen lyste och det var riktigt nice! dit blir det att åka fler gånger.
senare blev det utgång med grabbarna.
riktigt trevligt! grattis än en gång jonas :)

   

torsdag
då blev det stockholm med roffe och resten av bildklassen. helt underbart väder! solen sken och små lätta vindar kom då och då, mmm sommar.
vi var till ett museum och kollade på olika målningar. både intressant och lite långtråkigt. efter någon timme så satte vi fart mot bussen och mot svensk television huset. himmel var roligt det var! såg jonas (från gissa bajset programet), inte för att han är såååå himla hoppitott kändis men ändå. vi gick runt där och fick gå in där man spelar in parlamentet och babben co. riktigt häftigt! snacka om att scenerna är små i verkligheten jämfört med vad man ser i tv;n. kul vare!
kan ju bara skryta om att jag har setat i parlamentet stolen. nöjd martina. avundsjuk lillasyster.
resten av tiden som vi hade på oss släppte roffe oss fria. jag malin och elin gick och käkade och mötte sedan upp tora, natta, sara och tilda för att kika runt lite i stockholms stad. tog inte många minuter förän alla var splittrade igen.
hade inte så mycket pengar med mig och hade ingen större lust att springa runt och prova kläder och sådär, så jag kom hem tomhänt. fy martina... eller det kanske var bra?
spelar ingen roll, för dom är ändå slut nu.

               
fredag
japp, igår var det fredag. den tillbringade jag med ehlina, fredrik, alex, clas, johan, johannes och några till. vi gjorde inte så mycket. vissa spela poker, vissa satt bara och dega. jag var en av dom.
vad mer ska jag säga om den kvällen? helt okej. 

lördag
hämtade bella i forsa runt 1000 tiden imorse. kom hem, och gick sedan ut på gården för att börja måla. efter någon timme var det dags att gå in och få lite mat i magen.
haha ja vad ska man säga om familjen hedlund?
mamma & pappa skrattade så dom grät medans vi små barn försökte äta mat med gaffeln i armvecket. försök, det är svårare än man tror! och spänn er inte. eller föresten, gör hurfan ni vill, det kommer ändå sluta i katastrof. haha!
mor och far provade dom med. men inte såg dom nå normalare än oss inte. nejnej.
ja, jag säger då de. haha

satt precis och skrev villauppgiften. usch vad jobbig den är! men skrev ganska mycket ändå.
nu ska jag ta mig en dusch!

hej hopp
 

eliten 2009

tre veckor till ayia napa
en månad till studenten

<3 you make my day, everyday


näradödenupplevelse

Tjenare, Tjenare alla monsterdiggare!

ni får skälla på mig angående mina fruktansvärt dåliga uppdateringar... men som jag har sagt.
- nu är det mycket annat i mina tankar.

min helg har varit helt jäva underbar rent utsagt!
jag, elin, dan, philip, emil och kroon for upp till sommarstugan i torsdag eftermiddags.
påväg upp hade jag dan och kroon med mig i bilen. livemusik i 1.5 timme är inte fy skamm. tank you dan!
fick stanna för skuttande älgar en gång. riktigt ful/snygga djur dom där älgarna. men roligt var det!
fullt så roligt var det dock inte när jag (iallafall) såg döden i vitögat.
den mötande bilen körde lugnt förbi elin (som låg framför mig) men precis när bilen är vid mig så börjar den svänga mot mig, mot oss, mot peugeon, mot TJA!
jag vejjade ut mot skogen, men helt seriöst så vet jag inte hur vi kom förbi. mer än halva av den mötande bilen var på min sida! händerna skakade, benen skakade, hjärtat satt uppe i gommen och tårarna var påväg ut.
- vafan hände?
var det ända som kom ut ur dans mun.
själv kunde jag inte svara på det utan blåhöll i ratten för att försöka få kontakt med elin. men efter ett tag så stannade hon, omedvetande över vad som hade hänt.
hoppade ur bilen med skakande ben och berättade så gott jag kunde för elin vad som hade hänt, medans jag ansträngde mig själv att prata tydligt.
fy helvete vilka idioter det finns i trafiken!

väl framme så lyste solen på utav bara den!
slängde ut packningen från bilen, körde bort TJA och öppnade en inte full så kall öl som jag vela haft den, men ändå satt den som handen i handsken efter en lång och tuff dag.

varje dag har vi legat ute i solen och glassat oss. det har varit helt wonderful!
fräknarna kom på oss alla och vissa fick mer vårbränna än andra. skööönt!
blev majbrasa på natten till den 1 maj men tyvär så kom vi lite sent. brasan hade öppnat 2100 berättade min far för mig när jag kom hem efter helgen. men vi gick dit när klockan var 2300, 2330 tror jag. så det var inte en kotte där. men vad gör det? vi hade kul ändå!
härligt väder och underbara vänner gjorde helgen till någonting jag vill göra om, och igen, och igen, och igen! och det blir det! i sommar när det är ännu varmare och förhoppningsvis mer fisk, eller hur grabbar? haha.

asd   asd   asd   asd   asd




TACK!

RSS 2.0