tisdag

ganska dåligt väder här i Stockholm... inte spec. varmt och mulet. jag som ville ligga och steka i skärgårdssolen!
men icke-sa-nicke.
vi kom hit i söndags, då hände det inte så mycket. hälsade på alla vänner, käkade mat och sov. jag var så himla trött så jag la mig ner i sängen klockan 9. igår var vi in till ett köpcentrum närmare stan, gick runt där och kollade lite men det fanns ingenting som intresserade mig. mot kvällen så blev det film men det slutade med att jag, cerefie, frida, linus, william satt ute på altan och njöt. skrattade som dårar när vi började prata om yrol, haha! ritkigt sjuk och rolig film!

idag så blir det fiske! kanske man får napp? det hoppas jag iallafall! efter de så vet jag inte var det blir... det visar sig!
nu ska jag ta och gå hem till mitt näste och leta på lite kläder att ha på sig.

- i Alaska får man inte väcka sovande björnar för att ta ett fotografi, men det är helt lagligt att skjuta dem. man får inte beskåda en älg från ett flygplan eller kasta ut en älg ur ett flygplan.

ha en bra dag!
ciao

semester

DÅ HAR MAN SEMESTER DÅ!!




fille fråga mig precis om det blir fest i helgen
lön, semester = JA!
nu lönehelgen innan stockholm och allt så blir det nog att martina slår på stort! nu menar jag inte att just jag ska ha världens röjparty utan att jag ska ha det roligare än vad jag brukar ha. jag ska försöka iallafall! lite finöl kanske? hoppas bara vädret blir bättre så att man kan sätta sig ute i solen och chilla lite. skulle vara guld! men det väntas och ses.
igår blev det filmkväll hos becca. skulle egentligen spela spel men vi blev så trötta så vi slutade som soffliggare och de va då inge negativt med de!
så nu sitter jag hemma och väntar bara på att mamma, pappa och lillebror ska komma hem. dom har varit i venjan hela helgen :)
ikväll blir det väldigt lugnt. blir nog så lugnt som att sitta hemma med mor och far. kanske kolla watchmen? har inte sett den än. så de kan'bi

nu ska jag plocka lite på rummet!
tja

far jag kan inte få upp min kokosnöt

ALLA SÄTT JAG PRÖVAT HAR VART FEL
kom precis hem ifrån beccispeccis efter att ha spenderat natten där med henne, emret, sami och bulan. mycket skratt och lite sömn, haha!
ikväll blir det som sagt jobb, men före det har det kommit in nya planer.
ska skjutsa lillasyster och hennes kompisar till säter, äta middag hos ruben, jobba, sluta, hem till becca, duscha, borsta tänderna för att sedan somna in.... oooh längtar redan till den stunden då ögonlocken faller nerför ögonen. usch, så skönt det ska bli! blev bara 3-4 timmars sömn inatt pga att man hade en karl bredvid sig som var jädrans bra på att gnissla tänder............ + att jag fick lov att gå upp så tidigt som jag gjorde.
men det är ganska skönt att gå upp i tid ändå. då hinner man med såååå mycket mer och dagen känns mycket länge! konstigt va? hah!

jaja, nu ska jag ta och gå upp i en dusch och tvätta!
hej och hå!

- hur lägger man ut filmer på bloggen?

godmorgon!

när mamma och pappa läser det här så kommer dom tro jag är sjuk eller nått. när går martina upp före 11-12 när hon får sova?
-aldrig...! förutom idag. idag blev jag väckt av becca när klockan var 20 över 7. haha, och sen dess har jag varit vaken, deni!
jag har varit hem och till jobbet och fixat lite papper. nu sitter jag och funderar på om jag ska ta och äta frukost nu eller om jag ska vänta på becca till hon vaknar, (eftersom hon somna när jag åkte till jobbet) men vem vet när de blir?

solen skiner iallafall, ett stort plus!
så idag blir det nog lite stek, färga håret på elin senare ikväll och sen jobba 23-03. hoppas det blir en lugn natt utan stoj och stök :)

nej nu ska jag ta och öppna beccas kylskåp och se om jag finner något gott!
tjingeling!

javisst fisken!

IGÅR BLEV det film hemma hos oskar, vi kollade på 50 någonting, kommer inte ihåg va den hette. men bra var den!
ikväll blir det jobb, från 7-12. suck.. har verkligen ingen lust att jobba. men det är bara att stå ut! torsdag, fredag, lördag och söndag. sen semester i två veckor! hääärligt. det blir att åka ner till lidköping med becca, sami, oskar och förhoppningsvis johan. blir nog fett! sen bara jag har kommit hem och packat om så drar famlijen ner till Djurönäset i Stockholms skärgård, det låter inte helt fel va?!
och det kommer det inte bli heller. träffa alla vänner som jag inte har sett på två år... kommer bli två riktigt bra veckor!
 


"
nu sitter jag och väntar på sami, becca och rick. vi ska åka och bada. eller vi ska inte bada, dom ska. aldrig att jag skulle slänga mig i vattnet nu. oooohnej! då fryser jag till is...
såja, nu ska jag packa väskan och vänta på de andra.

- man tillbringar 6 mån av sitt liv på toaletten.
hej hopp!

godmorgon!

ja igår for jag, becca, sami och rick till kvarnsveden för att meta lite. blev de nå fisk?
- nej...
det vakade tamefan överallt förutom där vi var med den lilla ekan. den släpte säkert ut nån giftig vätska underifrån så att fiskarna inte vågade sig fram. inte sant? så det blev inge fisk, men en orm såg vi som slingrade sig vid kanten av vattnet! vi var ju såklart inte berädda på att den skulle komma så vi fick tråkigt nog inge kort... men det är väl alltid så? när det händer någonting speciellt då har man aldrig kameran redo. så när vi satt igång kameran och åkte längs kanten så såg vi såklart inte en, enda orm...
påvägen tillbaka till stranden igen så var det min tur att ro, eller min tur var det väl inte. men rick visste varken höger, vönster, fram eller bak på den där båten. så om vi skulle komma hem innan solen gick upp så tog jag väl saken i egna händer. halvvägs dit så åker vi förbi ett fågelbo (på ganska långt avstånd) och sami ropar rakt ut
-
Åk närmare! det sitter ju en unge i boet!
- NEJFAN SAMI! och den där gulliga, ursöta lilla fågelungen är påväg mot oss nu!

jojjomän! fågeln lyfte från boet och flög rakt emot oss och skrek! och rätt som den var så var det inte bara en utan 5-6 st fågelkräk!!! här sitter vi; jag som får lov att ro som en idiot, och det ända som flyger runt i mitt huvud är hurfan jag ska få på mig luvan när jag har en åra i varsin hand! becca; som helt glömmer bort att hon har sally med sig och gömmer sig under rick för att inte bli fågelmat! sami; som först tyckte den var så söt nu står och försöker slå ihjäl stackarn med ett metspö! rick; som först på något sätt kurar ihop sig till en boll och nästan ligger i knä på becca, men sedan när han ser sami stå och vifta ställer sig och tar tag i ett eget spö! och sally? ja hon blev såklart livrädd när jag och becca skrek som några småtjejer på en johan palm konsert och hoppar i knä på rebecca.
efter flera minuter (känndes de som) så var vi ifrån de skrikande fåglarna och närmare land. becca satt nästan och grät, jag kunde äntligen andas efter den nära döden upplevelsen, sami och rick står fortfarande med metspöna i högsta hugg!
så igår blev de inge fisk, utan orm och nästan fågelmat.
- akta er för kvarnsvedens fiskmåsar!


fin bild becca tog igår.

så idag då? solen lyser genom gardinerna eller vad de är förnått jag har i fönstrerna, så det blir väl iallafall att lägga sig och steka lite. fattas bara att det blåser iskalla vindar...
men något hittar man alltid på!
nu ska jag ta mig upp ur min bästa vän och äta lite frukost. efter det här inlägget så blev jag konstigt nog mycket hungrig!

snarkeplass!
hoj

jalla

kom precis hem från en lugn dag på jobbet.
nu blir det dusch sen åka och fiska, kanske man får upp någon borre?

hoj!

snart ses vi tjejer.
          snart ses vi tjejer.

hahaha

min gamla kamera som jag hade när jag var 15-16 år har inte fungerat på många många år. men idag kom jag på en sån bra ide som att sätta in de minneskortet i min nya kamera och VIPPS så kom bilderna fram! jag satt och flina och småskratta för mig själv när jag bläddrade igenom korten på mig, ebba, lisa, sandra och lillasyster. fyfan som man höll på. haha! men alla har vi varit barn... och är.
lite besviken blev jag för jag hade tänkt mig ett par hundra kort som man kunde kollat på. back in the days :)
men det var iallafall inte helt tomt i minnet. och jag ska väl vara glad bara för det!
vad tycker ni?

 

sweet.

var ut på bus med becca igår kväll. hälsade på henke, åkte bil med rickard,rick och phille. vi var förbi bulleforsen för att kika om vattnet lekte lika vilt där som i tunaåstrand, men det gjorde det inte. istället fick vi syn på stora, äckliga spindlar som satt överallt på räcket! dom var stora som philips finger! (dock inte hela fingret med om man räknar med toppen på fingret och nageln). vidrigare spindlar har jag aldrig varit med om någongång! och precis innan vi upptäckte dom så hade jag väl såklart varit där med armen för att ta kort ner på vattnet. pappskalle!

uuuuuuh....

påvägen hem till becca så fick hon lov att bromsa för en bäver som kom springande över vägen. fort som satan så slängde jag upp kameran och tog kort! dock på rutan så blixten stutsade såklart tillbaka... men becca har en film på mig, när jag förgäves försöker få kort på bäverjäveln och misslyckas. fan...



vad blir det idag då?
- jag vet iallafall inte.
blir väl som vanligt, duscha, klä sig och åka till becca. haha! men det är inte helt fel de heller ;p
så om någonting händer
- slå en pling!

klumpesnusk
hoj!

spöket

spökbarnet
fönstret på avstånd


öga,öga,näsa,mun syns tydligt.
ett barn?




ni som inte tror på spöken, släng er i väggen!

hej!

var på spökjakt både i torsdagsnatt och igår natt, och då fick jag spöke på kort!!! och jag vet att alla inte tror på det jag skriver. men då är det så. jag är iallafall säker på att det är ett ansikte som kollar ut genom fönstret. vi var på herrgården vid stora tuna kyrkogård och gick runt. skrämde upp varandra och stojja, men kul vare! och det var nog inte sista gången vi var ute på jakt!

ikväll blir det grillning och lite mys framför soffan med mor, far och lillebror. sen hämta lillasyster som kommer hem ifrån kryssningen vid 00.00 , sen träffa becca och elin en snabbis tror jag :)

nu ska jag fortsätta att kolla igenom korten sen igår.
tjao!

tjabbatjenahalå!

bara regn och rusk... jag vill ha sol och värme som det var för någon vecka sen!
vill inte sitta inne och möggla sönder, utan vill ut och göra något! vem vill ut i det här vädret? humöret sjunker bara man kollar ut...
men sånt får man leva med.
har jobbat hela veckan och varit med becca o co :) inte helt fel.
jobbar imorgon och på fredag sen nästa vecka. sen tar jag semester i två härliga veckor, sweet! då hoppas jag verkligen att vädret blir bättre. för semester utan sol är som en födelsedag utan paket, helt vädelös. hah!
och på tal om paket och födelsedag så fyller emret hela 19 gamla år imorgon. grattis! blir säkert att fira honom ett slag efter jobbet :)

nu ska jag ta mitt pick och pack för att sätta igång och städa!

 städa, städa varje fredag och så varje juuuul, det tycker jag är kul

bye!

becca och elin
   ♥)         angels

film-maraton

film, hela dan varje da'

hoy

hej,hej,hej så mycket hej!

jo det är så att vårat internet gick sönder för några dagar sedan och då har jag inte kunnat skrivit någonting här på bloggen...vet att ni har väntat och väntat och väntat, men nu är jag ju tillbaka! back on the road

hela veckan min har varit helt underbat!
har legat på stranden nästan varje dag, solat och badat. fattar inte att det kan vara sån värme här i borlänge! svetten rinner på en när man ligger i skuggan till&med.
och påtal om svett! det gjorde jag på jobbet i söndags! PUH! vet inte hur erik hade tänkt sig med han sa åt mig att gå in i kök!!
- HALÅ!?
jag ska väl stå i kassan?! nej nej, det var lika bra att göra som han sa. med kepa och förkläde på så stod jag som ett frågetecken vid grillarna. "Vad fan gör jag här?"
jodå, det var inget skämt. jag skulle få ställa mig och steka hamburgare från 19.00 till 00.00!
jag var heeeeeeeeeeeelt värdelös i början... men sen började jag få in de rätta knycket och tillslut gick det ganska bra! FÖR ATT VARA FÖRSTA GÅNGEN, halåååååååå?
erik sa iallafall att jag var superduktig *nöjd* hihi

ikväll blir det jobb igen :) hoppas på kassa men man vet ju inte riktigt nu för tiden... :p

här har ni lite bilder att kolla igenom!
puss o kram o nyp i stjärten

volbeat  förfest i det gröna :)  förfest hos chrille

det blir bara dom, för min mobil vill inte samarbeta med mig...................... hej

RSS 2.0