peace and love

äntligen! är det över... fan bara slit och släng. egentligen har det varit en helt vanlig helt med lite mer alkohol bara för att jag tycket att själva festivalen inte var någon höjdare och campingen har jag inte varit in på en enda gång för att man har hört så mycket äckel om det. de närmaste jag kom campingen var maser/soltorgs-skolan. sen bar det av hemmåt.
men utöver att festivalen var under mina förväntningar så har jag ändå haft en utav den roligaste veckan i mitt liv! jag och elin har varit med varandra hela veckan och umgåts med olika slags folk. jag är nästan helt säker på att jag har slagit mitt rekord i att skratta iallafall.
det var igår när jag, tette, elin och johanna följjde med ted ut på sjön. vi la till i fattimansviken och låg och stekte. när vi sattt och åt sallad så kom vi in och prata om en tjej som dom hade träffat igår här på sjön som var dyng kanon. och enligt johanna så var hon:
- ja fyfan va tankad och var
och jag vet, du kanske inte tycker det är nå kul. men jag lovar, jag skratta och skratta och skratta! bara jag tänkte på hur hon sa det så började jag skratta. hon, johanna är min humor alltså! hon gick ut i sjön och skulle bada då hon satt på sig flip-flop för att bottnen är så lerig. varenda gång hon tog ett steg så sjönk hon ner i leran och skon satt fast, haha! det slutade med att fästet mellan tårna på skorna gick sönder och dom hamade i papperskorgen. haha, jag skrattar bara jag tänker på gårdagen!
igår kväll innan jobbet så åkte jag in till festivalområdet för att säga hej till mamma och pappa. påvägen dit så springer det fram en kille till mig och fastar sig över mig med en stor kram:

-TJENA!
-haha, vafan gör du?
- ville bara ha en kram, HEJ!

jag höll på att kissa på mig av rädsla. men ibland är man full och dum!
och på tal om full så stod det en kille och spydde vid technotältet och jag förstår inte än hur det kunde kommit så mycket vätska ur hans mun! :o det var det absolut värsta jag har sett! uschfyfan...

jag tänkte att jag skulle skriva om hela veckan men det får jag göra ikväll eller någon för nu LYYYYYYYYYYYSER solen och jag ska sola!

tack och hej!

pyttipanna

åt precis en portion pyttipanna och till de tog jag en kall sofiero. det satt inte helt fel kan jag lova!
nu väntar jag på att elin ska ringa. hejdå


jag håller på och får en näspiercing




låg och glassade i solen igår

första doppet!

joo, tro det eller ej men första doppet i svenskt vatten för i år hände igår!
efter många om och men och många liter vatten på sig så var det väl lika bra att hoppa i efter att man hade blivit nedskvättad av oskar och emret.................... (förra året badade jag inte i sverige på hela sommaren!)
vi var i oskars stuga, satt bara i solen och tog det lungt. hur skönt som helst :)
sen klockan sju så for jag ifrån ingemansland och in mot befolkningen för att börja jobba klockan åtta. jobbade fyra timmar, hämtade upp syrran som hade stukat foten vid haga och åkte hem och sov.

idag är jag ledig! TJOHO
vet inte riktigt vart och hur det blir idag. becca hade lite planer för kvällen som kanske slår in, får se :) annars så blir det att gå in på festivalområdet (som jag inte har hunnit med än) :p dricka lite öl och umgås! kan bli fett mannen.

nu ska jag kliva upp ur sängen och äta lite frukost.
hoj!

söndag

midsommar blev precis så som jag,elin och sara hade tänk oss!
förfest hemma hos mig med kräftor och öl. sedan bar det av med cyklarna till trönö där ett par glada själar satt. vi mellanlandade hemma hos tommy för att hälsa dom en glad midsommar och skåla med dom!
timmarna gick och det kom bara mer och mer folk hemma hos emret. kvällen blev så pass lyckad att tiden bara rann iväg och jag har ingen aning när ögonlocken slog igen sig.
gårdagen var däremot inte speciellt rolig. min pappa göttade sig iallafall hela dagen åt att hånflina och reta mig... men vad har man inte en pappa till? :) låg i sängen precis hela dagen! kollade på film, käkade chips och jordnötter, mmmmmmm!

bilder från ladufesten kommer upp inom kort,
nu ska jag åka till sara och elin!

tjofjöjt!



becca, emret och elin i ladan,

GLAD MIDSOMMAR!

tittar ut genom fönstret och ser bara regn,regn,regn... man blir inte speciellt peppad för att fira midsommar imorgon då heller. men det struntar jag och elin i, för vi ska ha så fruktansvärt kul ändå!

det börjar med kräftskiva hemma hos mig med mor, far och deras kompisar, den bär det av ut på äventyr, WIHO!
jag sa igår att jag hade bilder och ladda upp. och det ska jag göra! men inte idag. för nu ska jag fortsätta småplåcka lite på rummet och sen ska jag hälsa på hannah och efter de köpa lite kräftor (om det finns....)

VI HÖRS!
ciao!

....

jag vet. jag är verkligen kass på det här att driva en blogg... förlåt mig.
jag har en massa kort på kameran som ska laddas upp här, kanske till&med lite filmer!
så det kommer.

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)


i'm lovin it

gårdagens kväll blev mer än lyckad! hur mycket folk som helst på etage, bra musik och trevligt sällskap.
jag och emma sprang som idioter för att vi inte skulle missa den sista nattbussen. men som tur va så var det kö och efter bara någon sekund så står sara bakom oss också. bra att truppen var samlad igen!
när jag sen klev av bussen här hemma i byn så känndes de så bra att få cykla hem istället för att gå i regnvädret (eftersom att syrran lät cykeln stå kvar för några dagar sen). men såklart när jag kommer och ska ta cykeln så står den ju inte där!
- vafan?!
jag skickade meddelande till bella och frågade om hon redan hade tagit hem cykeln utan att jag hade märkt något...
- nej mamma tog hem den bara för att eva skulle ha den inatt.
jaha? då var det väl bara att börja traska i regnvädret då ><

väl hemma i min säng så slog jag på datorn, snokade lite för att sedan somna in som ett litet barn.
_______________________
ikväll blir det jobb och sen förhoppningsvis köra lite fulla ungdommar och lura dom på pengar...! nej jag skoja. men om någon behöver skjuts, call me!

nu ska jag fortsätta slöa mig i sängen som jag har gjort hela dagen.
var bara upp och käkade och la mig sedan igen. vad skulle jag ha gjort utan min säng?
- varit vaken mer? JA.
men jag skulle garanterat aldrig haft det lika skönt.

puss o kram o nyp i stjärten!
*nyp,nyp

ni är dom bästani är dom bästa
        love ya'          <3

godnattt

tack speciellt till emma och alla andra som gjorde min kväll lyckad till tusen!


citygross

ligger i sängen och kollar på när en fluga flyger runt i rummet... ibland är livet ganska tråkigt.

kom precis hem ifrån citygross med mamma. dom har verkligen ingen koll där!  jag gick fram och fråga en snubbe som jobbade där vart det fanns sparbössor som inte går att öppna, utan man behöver en burköppnare för att få upp dom. (eftersom att en kompis hade köpt en där)
han kollade på mig som om jag vore dum i huvudet och sa att han inte ens visste att dom hade sparbössor. men om dom hade de så skulle de säkert ligga borta vid kontors-sakerna (och pekade ditåt).

- men va i helvete.... om man arbetar på en affär så måste man väl veta vad man har och inte har! och om man inte vet det så ringer man väl till någon som vet! och om någon behöver hjälp så följer man väl med kunden och visar vart saker och ting ligger! hur var det där med att hjälpa kunderna?! matt jag blir...
jaja.
ikväll hoppas jag på bio. baksmällan måste jag verkligen se! så den som vill gå med en stackars ensam liten flicka, RING!

nu ska jag fortsätta vänta på att pappa ska komma hem och sen åka till ehlina och hälsa på. vill tyvär inte åka mammas bil eftersom att lyserna inte fungerar. de ända som fungerar är hellyserna och högra blinkersen (+ allt bak). så om lilla poppo får syn på mig blir plånboken smal(are)!!

adjö!

igår/idag

vi tar gårdagen först!

det blev en heldag med elin igår också.
- nästan.
först så åkte jag till kupolen för att köpa borste där jag träffade hanna och bella. dom skulle och kolla på balen så jag hängde med dom dit.
efter det så åkte jag och elin och fiskade vid domnarvsforsen där det var gratis i tre timmar mellan sex och nio. bara efter några minuter så fastnade jag såklart i ett träd bredvid mig... och medan jag rev och slet i grenarna för att få tag i kroken så fick elin såklart upp en abborre. visst var den inte stor, men hon fick ändå upp den första. suck
efter en liten stund så böt vi plats och gick längre in, där var det elins tur! hon fastnade i städet, fick upp en pinnfisk, trasslade till linan, glömde fälla över "haspen" på rullen. men vad gör det? jag hade redan gjort allt...

runt halv nio så åkte vi båda hem till våra egna hyddor och lagade lite mat. vid tio (tror jag den var) så tog vi med oss pojkarna och drog till torsångs skola och spelade kubb. INGEN VANN BARA FÖR ATT KILLARNA ÄR SÅ FJANTIGA OCH DÅLIGA FÖRLORARE!! sopor.

när jag kom hem inatt så satt jag på en film,en finsk sann historia som hette klassen. super bra film!
 
idag fick jag lov att stiga upp tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidigt! lillebrors skolavslutning började halv  nio men vi skulle åka så att han kom till skolan till kvart över åtta. så eftersom jag egentligen skulle duscha så skulle jag gå upp 7. men gjorde jag det? nej den som känner martina vet att jag aldrig klev upp då. jag låg och drog mig, somna om och vaknade fem i åtta. bättre att stressa på en gång. då vaknar man snabbare!
väl i skolan så tog småttingarna i för fulla muggar och sjöng. haha, dom är bra gulliga!
efter sjungandet så åkte vi hem till mormor för att fika. skulle ha fikat ute på skolan egentligen men när det var sånt här tråkigt väder idag så satt vi inne och mös ist :)

jag och albin ska snart skjutsa mamma till jobbet och sen åka ner till mormor för att äta pannkakor, himmel va gott det ska bli!! känns som om det var år och dar sen jag åt pankakor. så det kommer inte sitta helt fel!
annars idag blir det ganska lugnt. börjar jobba klockan sju och slutar elva ikväll. så om det händer någonting så hörs vi efter elva!
nu ska jag ta och gå in till lillebror och se om han lever eller inte. han har somnat i min säng....

lite bilder från igår och bakåt.
(hur lägger man ut en film?)

bla     
emil n. på balen                cool skolbuss                    fiske-elin

  hagel  hagel 
skolavslutning                                    hagel hemma för några veckor sedan
från planet  från planet  från planet
bilder från planet
från planet  från planet  m 
                                                                   klassträff hemma
j  saras hund  saras hund
hos eva      saras lilla, lilla hund     så himla gullig!

grotta
grotta

godmorgon!

jag sov inte lika länge som jag trodde jag skulle göra, skönt! fast att jag älskar att sova så är det bara tråkigt att sova bort halva dagen... idag vaknade jag iallafall 10 i 11 så jag tog mig lite hemmagjord rabarbersaft som mamma har gjort och satt mig precis vid tv;n. just nu är det inte mycket att kolla på, men får hoppas att det blir nå bättre. tv;n får underhålla mig tills elin ringer och har vaknat. då blire fiske i solskenet! wiho!

nu ska jag ta mig en kopp te och göra iordning en macka.
morr'n morr'n!

hej alla nattugglor!

kom nästan precis hem ifrån philip. jag, han och elin har tittat på tv och käkat chips, de va mumma!
vi har spelat kubb med jonas, kroon och niglaz. det gick super bra! haha. vi vann såklart. patrik kom förbi en sväng, spelade en match mot mig och drog hem. tyvär hade jag inte lika mycket flyt då...

tidigare imorse så var jag till arbetsförmedligen och fick lite information. skrev in mig igår kväll så hon rättade till lite saker och vi skrev på lite papper. ska dit igen på onsag och fredag, det går bra nu.
efter det så åkte jag till elin, hämtade upp henne och stack till kupolen. egentligen skulle jag bara köpa parfym. men kom ut därifrån med både parfym, smink och tröja. ibland går det bara för bra!
men mormors pengar gick iallafall till bra saker :) parfymen hade jag önskat mig men inte fick, och en tröja behöver jag verkligen! så de va nice.
efter den snabba vistelsen på kupolen så åkte vi hem till sara och tog en kopp kaffe ut i solen, lekte med hundarna och mös med hundvalpen stina. guud så söt hon var!

efter lite mat i magen så stack jag och elin till "blablabla"sjön där grabbarna skulle fiska. det blev en kort visit och efter hela  10 minuter så åkte vi ifrån dom. myggen höll på och bita ihjäl stackars elin... medan jag hade fullt upp med att kolla in grottan som låg intill. det var iskallt där inne, vattnet var till&med is och det satt fladdermös i taket. lite creepy var det allt! (lägger in bilder på den imorgon)
när jag hade skjutsat hem elin så åkte jag själv hem till mitt lilla rum och satte mig på sängkanten...
klockan 21:oo så åkte vi ner till ornäs för att spela kubb.

imorgon blir det fiske i en sjö mellan borlänge och falun. bäst att vara ute i tid så slipper äckelmyggorna komma fram och ha ihjäl en!



                     jag är kär i min nya tröja. är den inte fin?





tack för mig.
godnatt!

nudå?

nu när alla godisar är slut då?

söndag

tråkiga söndagar....

vad ska man göra idag?
- äta slut på godiset som är kvar?
- sova?
det står helt still...

imorgon blir det iallafall att skriva in mig på arbetsförmedlingen, sen får vi se vad som händer.

nu ska jag kolla på tv och hämta min godispåse!

GRATTIS ÄLSKLINGS EHLINA PÅ 19 ÅRS DAGEN !!! <3


jag kunde inte ha önskat mig en bättre student!

gårdagen var helt underbar!
började med att åka till skolan halv åtta för att äta frukost, sjunga och träffa klassen.
när jag satt i bilen och väntade på att tora skulle komma så kollade jag runt på alla nyblivna studenter och tänkte på den stackarn som skulle ha glömt mössan hemma... när jag sen kliver ur bilen och ska hämta jackan och väskan där bak så märker jag såklart en sak.
- vart fan är mössan!?
jovisst. martina smartskafft hedlund fick åka hem igen för att hämta mössan hon glömt hemma. bra jobbat!
väl i skolan igen så var det bara att sätta sig vid bordet. det blev mycket sång och skratt.
springningen genom aulan, fotografiet och utspringningen var toppen! även fast att inte vädret var på topp så var vi det. ingenting kan stoppa oss!
flaket gick gallant! fast att vi inte hade någon musik så klarade vi oss. vi sjöng och stojjade så om vi skulle haft musik så skulle vi ha över röstat den ändå. tummen upp!

väl hemma efter en tur genom stan så fick jag öppna alla fina presenter.
buddha lykta, kamera, brödrost, bestick, tallrikar, pengar och annat smått och gott. tack sååå mycket! <3

runt 7 så skjutsade farmor mig till tora. där satt en del av fd. klass e3a och värmde upp bänkarna. fler och fler kom och snart var det nästan fullsatt vid borden!
vi spelade kubb, sjöng och var allmänt glada.
e3a - dom bästa av dom bästa
kvällen sutade med s1 där mamma, pappa, morbror och eva satt. och efter det s2 där jag träffade på micke och henke, kul kul!
b-lund hämtade mig och lillsyrran. vi for hem och slocknade i sängen på en gång.



dom här två veckorna som nu har gått har varit dom absolut roligaste dagarna i hela mitt liv! det är just nu, när jag förstår att vi aldrig mer kommer gå med varandra i skolan längre, som jag vill börja om... börja om från ettan igen. vara lika nervös igen.
jag saknar verkligen allt!
men mest av allt så kommer jag sakna er, E3a <3




idag har jag bara legat hemma. sovit några timmar i soffan, käkat grillat, proppat i mig chips o dipp, godis, läsk mm.mm
men det var jag värd. efter allt slit!

godnatt på er

för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten,
för vi har tagit stude'enteeeeeeeeeeeeeen, fyfan va vi är bra!

hem ljuva hem

ja då var man hemma från värmen och från paradiset!

veckan har varit helt underbar! både med sina framsidor och baksidor.
fint väder, god dricka och såklart ett sällskap som inte går att beskriva!
jag ska försöka sammanfatta kort vad som har hänt under veckan

bar-runda + t-shirt för endast 20euro. haha
en båttur som verkligen blev enhöjdpunkt! har aldrig varit med om något vackrade tror jag. kristallblått vatten och sol. tyvärr inga delfiner men det gjorde absolut ingenting
gratis mat och dricka på grabbarna grus.
reklaminspelning av fru westlund
fiskrensning
nakenchock
kattmamma
kackelacks påhälsning
skandaler
tatueringar
nudlar
snorklat
solbränna
blod, svett och tårar

mer vet jag inte vad jag ska skriva förutom att veckan har varit HELT sjuk!
denna resa kommer jag aldrig att glömma. det är en sak som är säker!

älsklingar
                          brudar, brudar, brudar, alla gillar brudar              <3

och nog med att vi har varit på studentresa nu i en vecka så betyder inte det att festen slutar.
nej, nej! ikväll och dagarna framöver, tills fredag så är det studentfest på flamingo mm.
så ikväll blir det klassfest hemma hos jeppe, för att sedan dra ut på bus.
E3a

annars idag har det varit mösspåtagning i skolan och alla klasser har fått sjungit sin studentsång.
vår är bäst!



RSS 2.0