Kissing in the moonlight



Gott nytt år!

vilken kväll det ska bli ikväll! det ska jag se till :)
först blir det tre-rätters middag i grannhuset med helen, martin, tine och wiliam. sen senare på kvällen ska jag ta mig till patrik och dom andra. får se om jag kommer fram i detta yrväder... usch vad det blåser!
Hoppas ni får en bra kväll och ett gott nytt år!!

Stränga order

jag har fått order om att blogga. så jag gör som min mor säger :)

som ni vet så har min julhelg hemma vart toppen bra!
åkte hem i torsdags och hälsade på familjen, mormor + morbror m. familj. sen stack jag igen, som vanligt ;) hem till patrik för att äta goooooood mat och bara ta det lugnt. han bjöd på fläskfile med ädelostsås, super super gott! tur man har en kock till pojkvän :) eller förlåt! föredetta kock...
på fredag morgon bar det av hemåt för att fira jul, hela tjocka släkten kom tidigt på dagen och julfirandet började. massa mat, klappar och trevligt sällskap. eftet både mat och någon timme efteråt kaffe och kaka så var det dags för julklapps spelet som vi spelar varje år. ska inte berätta helt vad det går ut på och hur det fungerar för då kommer det här inlägget bli så långt så ingen kommer orka läsa. men kort och gott så går det ut på att alla som vill vara med och spela köper en klapp för ca 100:- sen spelar man med tärningar och den som får par får ta en julklapp. vissa får fler än en, men i slutet får alla en varsin klapp :) ni som aldrig har spelat det förstår säkert ingenting, men guuud så kul det är! alla skrattar, skriker och är helt uppspelta (uppspelta, hehe kul)
senare på kvällen efter allt stim och stoj så kom patrik och hämtade mig och vi åkte in till stan, hem till markus och fortsatte julfesten där, mycket trevligt! vissa fick i sig mer alkohol än andra. själv bar jag nästan hem min fylletratt :)
på lördagen var det dags igen, på riktigt! jag, victoria, linda, ida, nathalie, michaela, emelie och evelina hade bokat bord på s2 till klockan 19:00 så förfesten började redan klockan 17:00. tidigt för att hålla igång hela kvällen. men allt gick bra! det var en super trevlig kväll med god mat och en hel den dricka :) det enda som gick helt snett var när personalen på s2 skulle ta bort borden. jag och victoria var inne och pudra våra näsor och när vi kom tillbaka så var vår dricka borta, våra öl som vi inte ens hade tagit en mun ur. jag gick fram till baren och berättade hur det var att vi hade dricka kvar på bordet men det var ingenting dom kunde fixa. jävla s2 som tar vår öl. och var fick vi tillbaka? jo en öl!
jaja tänker ni nu, va glada för att vi fick tillbaka nånting. men va tusan? vi hade ju betalat för två, som dom hade tagit. om dom ändå gav iväg en så kunde dom väl ha gett oss en varsin! snåla jävlar!! nej dit ska jag inte nästa år. jag och victoria har redan sagt att då blir det bolanche! :) där kan man kanske få ha sin dricka ifred!
annars flöt kvällen på riktigt bra, både jag och victoria blev nog fullare än vad vi själva tror :p träffade flera vänner jag inte har sett på ett bra tag så det var riktigt jävla roligt! kanske sånna dagar man skulle vart nykter på och kommit ihåg alla man träffade och allt man sa? man va tusan :)
01:45 tog jag och tora vårt pick och pack och stack därifrån, in på centrumgrillen och beställde fyllemat. konstigt för att vara oss två...? kommer ihåg hur vi stod och skrattade i kön, tror tora sa åt mig att sluta skratta när hon skulle beställa åt oss men det gick fan inte. jag bara skratta och skratta, jävlar va jobbig jag måste ha vart! en sån som alla skulle vilja slänga ut med huvudet före! haha
- var det jag som slog in koden på kortet tora? ;)
sen rullade vi mot bolanche, hämtade upp patrik och tog skilda vägar hem till sängen. jag och tora alltså.
söndagen behöver jag väl inte skriva om? shiiiiiiiiiiiit var trött jag var!! hela dagen!! det blev utkörningspizza, tv och vatten hela dagen... tills klockan blev 17:00 och det var dags att ta sig i kragen, åka hem, packa och åka tillbaka hit upp igen. tror ni körningen var nå jobbig eller? fick lov att åka in på en liten sketen mack för att köpa mig en dricka och nånting att äta för att inte somna i bilen. med lite socker i sig så gick resan bra! det tog sin lilla tid så jag var väl hemma här vid 9 tror jag. då var det bara att pissa och gå och lägga mig på en gång. har nog aldrig varit så skönt att sova nångång! men jag var lika slut dagen efter, klockan stod på 05:00 och jag började jobba 06:00 och slutade 18:00. det var folk heeeeeeela tiden. bara jag och mathilda som jobbade (i kassan) och en massa mat och annat jox. men vi klarade de! ett riktigt bra team :)
när jag kom hem var det bara dusch, tvätt, film, sen sova. och oj så utvilad jag var imorse. det gick förvånansvärt bra att gå upp, tillochmed vägen till jobbet var kortare än vanligt. DÅ är det en bra morgon :)

just nu ligger jag och egentligen kollar på film, men jag fick ju som sagt stränga order från min mor att blogga. så nu har jag verkligen gjort det också!! imorgon blir det jobb från 10:00-18:00 sen bär det av till stugan det mamma, pappa, lillebror, peter, eva och johan är :) dom ska bjuda på mat och jag är så lycklig för de! slipper jag stå och laga mat själv :)
nu ska jag ta och slå på filmen igen, ni får inte klaga om jag har stavat fel eller så för jag orkar verkligen inte läsa igenom allt för att rätta...
puss och godnatt


Sleepyhead

har haft en sjuuuuuuuukt bra helg hemma! med en massa god mat, klappar och alkohol. bästa helgen på länge!
nu är jag helt död från topp till tå och ska bara vänta på att tvätten ska bli klar, sen ska jag slå på en film och sova.
sorry för dålig uppdatering men ni lär förstå mig, det är jobbigt att vara ung ;)
godnatt



<3

dåligt dåligt dåligt.
men jag har jobb att skylla på. jobb och trötthet...

idag har det iallafall vart en relativt lugn dag på jobbet, lite stressigt i vissa stunder men det är så det ska vara! längtar tills det bara rullar på, kund efter kund och dagen bara swishar förbi :)
tidigare har jag och helen varit nere på bolaget och köpt lite dricka så vi klarar av julhelgen, sen har vi försökt startat hennes bil med hjälp av min som tog sin lilla tid. så vi gick in och hämtade yatzy:t och satte oss i bilen och spelade. gick gallant!
imorgon är det iallafall sista arbetsdagen sen åker jag hem!! ska bli så förbannat jävla skönt, utsäkta mig, men det är så jag känner.
först innan det bär av hemmåt så ska jag såklart jobba sen åka runt lite överallt och köpa julklappar :) sen hem till borlänge och till patrik. där han har lämnat kvar alla julklappar han har köpt åt mig, för att jag ska slå in dom, och såklart slå in mina egna. men det är kul att slå in paket så det gör inte mig nånting! så om någon mer vill ha hjälp med det så vet ni vem ni kan ringa ;)
nu ska jag ta och spela en omgång harpan sen lägga mig och sova. då blir det snabbare morgon och klockan står på 04:45...!

Åååh va det går bra nu!

pengar kommer in på kontot
jag blir ledig julafton
jag kommer hem på torsdag eftermiddag
TACK!

Dagens, och vi är klara med pusslet


!!!!!!!!!

jag är så glad! jag är så glad!

fick ett samtal av pappa på jobbet idag, han berättade att chefen på mc donalds hade ringt och berättat att jag har en lön som inte är utbetald. jag fick en mindre chock och undra hur fan jag ha kunnat glömt av den om det var sant. pappa kollade upp alla papper, och visst var de så!! februari lönen i våras har jag inte fått, så på måndag blir jag flera tusen kronor rikare :D JULEN ÄR RÄDDAR!! MINA NÄRA OCH KÄRA KOMMER FÅ SINA JULKLAPPAR PÅ JULAFTON!! åååh jag är så glad, så jävla glad! och dagen blev ju inte direkt sämre för att man slutade 12:00!
jag lär nog gå och köpa mig en lott.

I'll keep you safe in these arms of mine

godkväll!
har precis ätit fläskfile, halloumi och squash. det skulle vara den bästa fredagsmiddagen om inte fläskfilen skulle blivit så torr som den blev... skit tråkigt. men man kan inte lyckas jämt! :)
nu sitter jag och emelie och kollar på någon komedi på tv. förjävla konstig film, men rolig!
imorgon är det öppning som gäller på jobbet, och klockan står på 05:00... men jag slutar 12:00, så det är riktigt skönt!
nu ska jag gå och diska. fick bli ett kort litet inlägg idag. har inte så mycket att berätta...

HELEN KOM HEM NU!!!

Say that you'll stay a little, dont say bye-bye tonight

ååååååååh vad jag längtar hem nu!!!
snön bara vräker ner här.
jag längtar hem till julmat och familjen...

idag har det hänt en riktigt rolig sak! som jag också längtar hem till :)
den 25 december har gamla tjejgänget bokat bord på s2 som jag betalade mig in på idag. ska bli riktigt jävla skoj och jag längtar som bara den!!
och jag har min underbara mamma att tacka för att hon är min lånebank nu när jag är en fattig säsongsarbetare ♥

nu ska jag spela kung och hoppas på att jag fattar efter att patrik har försökt att förklara för mig över msn. kan gå som det går!
godnatt

Barista

godkväll!
kom nyss hem ifrån lammet och grisen där vi tjejer från jobbet har vart och ätit buffe. det var riktigt gott, fast jag inte hade mina smaklökar på rätta stället. men det var supermysigt!
kaffekursen gick bra och man lärde sig mycket. han som hade kursen var svensk mästare i Barista (kaffespecialist) och kom tvåa i världsmästerskapen, och han fixade en kaffelatte åt mig. jag dricker inte gärna kaffelatte och defenitivt inte vanligt svart kaffe. men den där latten. guuuuuuud så god den va! det var i smak av cocos, det låter äckligt. men guuud vad gott det var! det var med den smaken på latten han vann SM med. och jag förstår varför!
nu sitter jag och emelie, en ny tjej som kom hit idag som ska bo med oss och kollar på the deep. spännande!
efter filmen blir det att läsa lite bok, om jag orkar, sen sova. imorgon står klockan på 05:30!
nu ska jag fortsätta kolla
hörs imorgon
puss och kram

walk idiot walk

om 20 minuter skulle vi tjejer egentligen befinna oss i högis för att gå på kaffekurs. men vad händer?
gubben som håller i det ringer till helen på jobbet och säger att det blir klockan 12:00 ist. han ringer liksom 30 minuter innan det egentligen skulle börja!!! FAN!! nu har man gått upp i onödan!! vi kunde ha fått legat kvar i våra varma sängar och sovit till minst 11:00!!! så jävla förbannad
och sjuk är jag också............ den här dagen är ingen bra dag... BLÄ!

Svenska hjältar

MER SÅNT!

I'm sorry

dålig uppdatering dom senaste dagarna, jag vet.
men jag har haft en super trevlig helg! lördag morgon blev jag väckt av patrik, bästa starten på dagen :) sen stack grabbarna ut i backen och jag och jenny åkte och handlade och fixade lite för kvällen.
klockan 12:00 började jag jobba, superlugn dag på jobbet, nästan lite tråkigt... men timmarna gick och 16:30 gick jag och hämtade grabbarna som hade tagit sig ett par öl i backen och inte kunde köra hem. lite halvrunda under fötterna hoppade dom in i bilen och vi kom hem levande.
när vi kom hem stod jenny vid spisen och maten var klar bara jag kom ut från duschen, super skönt! skulle vilja ha henne här varje kväll jag kommer hem efter jobbet ;)
lördagskvällen tillbringade vi här med öl, spel och skratt. senare på kvällen tog vi oss i kragen och skulle gå till harrys för att ta en öl. men kom vi in?
nej... killarna fick inte komma in med täckbyxor. och patrik hade inge annat med sig. så det var bara att gå hem igen. men det var ganska skönt :)
söndagen var det sovmorgon och bara mys. efter frukosten så var dom sugna på kaffe så vi gick iväg och tog en fika. annars hände det inte så mycket mer, bara pizzalunch innan dom åkte hem.
idag har jag varit ledig och har legat i soffan framför tvn hela dagen och pimplat honungsvatten. min hals är verkligen inte på min sida. hoppas jag blir bättre imorgon. för på onsdag då blir det jobb, och jag vill INTE vara sjuk.

puss

It's friday i'm in love, again

godkväll!
kom hem från jobbet för ett tag sen, har duschat, slängt i en tvätt och laddat om musfällorna.
nu ska jag ut och starta bilen så den bli lite varm, sen ska jag åka ner till byn och hem till Tine för att kolla på idol med henne och sofie. kommer bli en toppen fredag. lugn och skön :)
imorgon kommer patrik, patrik och jenny hit. ska bli skitkul!
kort och gott
trevlig helg!


I wouldn't if I were you

HAN SITTER I FÄLLAN!!! inte i mitt rum, utan i köket. där vi har trott att han har kommit ifrån. YES!!!!
nu inatt kan jag sova, men med fortsatt stängd dörr :)
nu ska jag snart ta och laga mat, gå in i duschen sen blir det tv och bara ta det lugnt. sitter och suktar efter min apelsin som ligger iskall i kylen. efterrätt!
ha en trevlig kväll!


1000bitar. vi har något att göra framöver

Önska mig lycka till

tänk att det ska behöva hända nå så läskigt för att det ska bli läsar-rekord. vet inte om det är bra eller dåligt.

nu har jag iallafall en musfälla inne i mitt rum, känns lite sissodär om jag ska vara ärlig. jag hoppas verkligen att musen hade tagit sig in genom dörren till mitt rum, som alltid står öppen. för idag har jag stängt den! annars är det jag och musen inatt. vidriga tanke...
jag förstår inte hur jag kunde vakna av att jag hörde en liten mus som gick runt i rummet (för jag tror jag hörde han på golvet först).
jaja. önska mig all lycka till för guds skull!
godnatt

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

fyfan fyfan fyfan fyfan fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!
jag drog bort byrån och bakom där satt musen!! DET HAR INTE VARIT NÅGON DRÖM!!! JAG HAR INTE SETT I SYNE!!!!! GLÖM ATT JAG SOVER HÄR EN NATT TILL!!!!!! JAG VILL HEEEEEEEEEEEEEEEM!!!! :'( :O
fyfan det är så äckligt, fyfan mitt hjärta är påväg ur mig, jag har sån panik!!!
tänk om den har bott här hela helgen när jag har varit hemma, I MIN SÄNG!! TÄNK OM DEN HAR FÖRÖKAT SIG I MIN SÄNG!!!!!!!!!!!!!! det är så äckligt, det är så äckligt, det är så äckligt, det är så äckligt, det är så äckligt, det är så äckligt, det är så äckligt, det är så äckligt, det är så äckligt, det är så äckligt, det är så äckligt!!!!!!!!!!!!!!
mamma mia jag vill inte vara här, jag tänker inte sova här inatt!! råttdödare får komma hit och genomsöka HELA HUSET! jävla äckeldjur!!!!!!!!!!!!
buhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
usch usch usch, jag vet inte vad jag ska ta mig till. någon musfälla hittar jag inte heller!!! och chefen kan inte komma, VAD SKA JAG TA MIG TILL?!
fyfan fyfan fyfan fyfannn.............

fyfan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det absolut sjukaste har hänt mig!!!! fyfan va äckligt!
jag vaknade upp för ett par minuter sen efter att jag hörde småljud. en van bondjänta som man är konstaterade jag att det lät som om det gick nå möss eller någonting under huset. jag lyssnade lite till och tyckte att den verkade vara närmare än så
- är den i mitt rum?!
lite försiktigt vänder jag huvudet för att få båda öronen fria. det lät som om den gick på nå mjukt
- GÅR DEN PÅ MITT TÄCKE!?
jag minns inte om jag hann tända lampan eller om det var släckt. jag börjde ner huvudet och jag tror jag såg en mus som sprang UPPE PÅ MITT TÄCKE!!! PÅ MINA BEN!!!!!!!!!!!!!!!  jag hoppade upp ur sängen, slängde täcket åt alla håll, såg ingenting, hörde ingenting. men jag var livrädd!!!!
nu när hjärtat har lagt sig på plats igen så har jag funderat över om det verkligen är sant det jag såg. eller var allt en dröm? jag vet inte, men rädd är jag. och min sovmorgon är förstörd

Four days

hej!
hoppas ni har haft en bra helg. för det har jag!
som ni vet så var jag ut i fredags, dock inte med rebecca. men jag, elin, oskar, lucas, isabelle, gustav och mathias satt hemma hos oskar och drack lite, spelade spel och hade superkul! slutade med en kort vända på skrubben för att sedan gå och sova.
Lördagen blev det sovmorgon. halv 2 vaknade jag, hehe. lite för länge kanske... men det var skönt! for sedan hem för att fira pappa som fyllde år, det blev några liter julmust och en kanelbulle till frukost, mumma! senare på eftermiddagen så åkte jag och patrik och handlade för kvällen. då det blev matlagning och bara myskväll.
söndagen åkte vi på julmarknad i falun, jag, patrik, jenny, patrik och simon. mysigt, men usch så mycket folk. blev helt yr i bollen! efter en timme ungefär så höll våra fötter på att frysa ihjäl och mina fingrar trilla av. så då tog vi vårt pick och pack och åkte.
helgen har varit fullspäckad och jag känner mig dum att jag inte har hunnit med mer än vad jag har gjort.
that's life
om några timmar bär det av tillbaka till sälen igen, men inte ensam! lucas ska upp och jobba så jag får sällskap i bilen, awesome!! det är så tråkigt att åka själv. så jag kommer prata död på lucas :) vi ska förbi hos becca en snabbis innan och säga hej och hejdå.
i helgen så kommer för hoppningsvis patrik x2 upp. dom ska åka bräda och vela såklart ha någonstans att sova. och vem ställer inte upp då om inte jag? världens snällaste martina. det kommer bli trångt. men vem har dött av de?

och sen har jag ju fått sällskap uppe i stugan. victoria en tjej som ska jobba hos oss har kommit upp. riktigt jävla trevligt med lite sällskap dygnet runt! jag kryper ju på väggarna ibland. tur att jag har pussel som räddar mig.

nu ska jag gå och kolla så att jag har allt med mig
hörs senare om allt går som det ska
puss


Let's have a toast for the assholes

så!
kupolen √
systemet √
kläder √
skor √

nu ska jag bara in i duschen, fixa mig sen åka in till centrum för att dricka lite alkohol med elin, rebecca och några till. det kommer bli en bra kväll!
bjuder på en riktig fredags låt
ha en bra helg





Struktur

äntligen hemma! men ingen sovmorgon. vad är de för stil? men imorgon ska jag sova som aldrig förr. ska sova tills patrik kommer hem från jobbet klockan 14:00!!
ikväll blir det nog att fira med lite alkohol med rebecca, elin, fredrik och hans kompis. får se vilka vi blir :)
hemfärden gick iallafall bra igår. det var halt, men colin mcrae fixar allt.
idag ska jag in på kupolen, fixa lite ärenden. sen in på systemet och köpa ut till minderåriga. nej jag skojja. inga sånna hyss!
nu ska nysa
atcho!!


Hör fåglar sjunga glatt god morgon, god morgon

godmorgon!
har precis varit ut och startat bilen, brrrr va kallt det var! från att ha hoppat ur den varma sängen sen knapt en minut efter stå ute i säkert -15 grader... ändå är det en "varm" dag idag!
nu ska jag plocka iordning de sista, packa bilen sen åka till jobbet :)
ha en bra torsdag!
puss

#

jag är vaken än. och uret står på 23:15 vid detta tillfälle. kvällen har varit jobbig!
satt och spela spel till klockan blev 19:00 sen pratade jag med rebecca i en stund och huxflux så blev klockan 20:00 och bonde söker fru började. 21:00 blev de efterlyst och lite mer spel.
22:00 hängdes de lite tvätt som jag blev påmind om att jag hade
...chattade lite...
- faaaan jag har inte packat!!
hur kan man va så dum? här har jag gått hela dan, inte gjort nå vettigt. längtat till imorgon för att få åka hem, och har inte ens packat! rev ur garderoben, slängde i nå skit. även fast jag inte har ett skit (kläder alltså) sen stod klockan på 23:00 och jag hade inte ens vart in i duschen. stress stress stress har gjort mig pigg. helt fel!
nu ska jag ta fram boken och läsa lite. ögonlocken brukar bli tyngre då.
hoppas ni har haft en härlig kväll


Come away with me in the night

godkväll!
om man kunde dö av trötthet så skulle jag ha avlidit nu på stört! herregud... svanhals och sveriges tyngsta ögonlock. dreglar väl snart också.
allt har varit som vanligt på jobbet, lite halvt mycket att göra. sista halvtimmen stod jag och doppade pepparkaksdamsugare i vit choklad. ni vet vanliga damsugare med marsipan? dom ser ut som dom. bara att det är pepparkaksdeg som är doppade med vit choklad. ska ta hem ett par och bjuda familjen på på lördag. tror nog att dom smakar gudomligt. det är ändå jag som har bakat ;)

jag och helen har setat och byggt lite pussel och kollat på skidskytte nu efter jobbet. enda sporten sverige är bra på...
snart ska jag sparka in mig själv i en dusch sen sova tror jag. känns som det nu iallafall.
imorgon blir det jobb från 07:00 till ca 15:30 sen hemresa!! ska bli sååååå skönt att komma hem! slippa sova själv :)
jag har alltid sagt att det är bra att sakna personer. men fan så jobbigt det är!!
stay tuned
10 jag vill, kanske kommer senare. om jag inte somnar.

Godmorgon, vill sova....


RSS 2.0