Svar

Säg vad ni vill, men nu får det fan vara nog :
svar till anonym: "Men svenska kyrkor utomlands är okej eller?"
- Det säger jag inte.
Jag bor inte utomlands utan här i sverige och det är här jag har mitt tycke.

Säg vafan ni vill, men nu får de vara nog



http://www.dt.se/nyheter/borlange/article878057.ece

Jobbnojja

vad ska jag jobba med när jag kommer hem?!

Utkast: Jan. 30, 2011

vilken kväll det var igår alltså. skrattade så jag fick ont i magen, tårarna rann.
gjorde mitt egna smycke, som jag la ut bild på igår. fint va?
22:45 gick jag och matilda och handlade, sen satt vi nere hos hilda och bara mös. en toppenkväll!

idag har jag, hilda och matilda varit och tränat. ett riktigt, riktigt skönt gympass! säger nog inte desamma imorgon...
nu ska jag slå på en film sen sova

kort men gott
puss

Style by Hedlund



Där man bor länge

denna lördag är helt fel lördag att vara här.
denna lördag jag vill vara hemma i borlänge.
ska jag vara riktigt ärlig så vill jag vara hemma och supa mig riktigt dyngrak med mina vänner.
just nu är jag på supa-med-tora-humör, supa så som bara jag och tora kan. all in!!!! det får bli när jag kommer hem.







tre månader kvar, sen är jag hemma för alltid

05:10

jag somnar in




HTC Legend


Licorice Persimon


En god morgon, inte

efter en veckas ledighet så var det inte ett dugg trevligt att gå upp 06:30. benen vek sig och ögonen sved.
nu har jag packat det sista och väntar bara på mig själv, att jag ska resa mig, klä på mig och sen åka.
först ska jag åka och pussa på patrik lite, sen är det plattan i mattan upp till sälen.
- jag lovar jag ska köra försiktigt :)
hörs senare ikväll!
puss

Bling Bling





Vi tar en lunch, hon och jag


Denna dag har jag tillbringat med

rebecca, vi har spelat en massa wii :) donkey kong rättare sagt, SVIN KUL! ska köpa mig ett wii i april när jobbet är klart upp på fjället. sen har jag gosat med mina små gudbarn, som har blivit såå stora. först när jag kom var dom livrädda för mig. ingen vågade gå fram... men med lite godis som lockbete så kom dom :)
annars har jag inte gjort så mycket idag. lagade mat åt mig och patrik. hel kyckling i ugn med en massa götta i. det kunde ha blivit bättre, det var väldigt smaklöst, bättre lycka nästa gång :)
nu ligger jag vid tvn och kollar på film, deja vu. riktigt bra film!
kort och gott
sov sött
puss

Lilla Al-Fadji


humorns kung

Hem ljuva hem

nu är jag hemma, som dom flesta inte vet!!
kom hem och överaskade patrik igår. han blev super paff! jag lyckades :)

Knäsvag


Home is wherever I’m with you

godkväll!
har precis kommit hem från träningen, idag var det armar som stod på schemat. så imorgon kommer mina arman vara döda. men det är bra :) så imorgonkväll blir det benen som får jobba!
nu väntar jag på att min köttbit ska bli klar, sen blir det att lägga sig med grey's anatomy resten av kvällen. imorgon är det jobb 09:00-18:00 som står på schemat.
det är inte så mycket som händer i mitt liv just nu, jobba, träna och sova. så inläggen blir korta. men håll ut :)
puss

Secrets

Jisses vad trött jag ääääär!!
nu är det jobb 10-18 som gäller. efter de tror jag att jag ska försöka få med mig helen och åka och träna. annars blir det träning själv. men det är inte lika kul...
hoppas det händer nått på jobbet idag, att det kommer folk! för den här veckan (och helgen) har varit för lugn! vart är alla skidmänniskor?

ha en bra dag

Dag 1

hej igen!
precis kommit hem från ett hejdundrande träningpass :) gick superbra och det var hur kul som helst.
idag var det rygg/mage som stod på schemat. så fan om jag inte har träningsverk imorgon, då blir jag besviken. men jag tror jag lyckades. imorgon kommer jag inte kunna skratta, men det är så det ska vara!
nu blir det mat, nudlar, wookgrönsaker och sötsur sås :) efter det ska jag och tjejerna bygga snögubbe och göra snöänglar. vara barn igen :)
ha en trevlig kväll!
tjohejsan

Varför vara ledig när man kan jobba?

godmorgon mina fina vänner.
det är en bra morgon idag. jag vet inte varför.. än :)
nu blir det iallafall jobb till ca 17:30, sen ska jag matilda, hanna och hilda iväg till SATS och träna. ska bli riktitg kul!
sen när vi kommer hem blir det nog bara att laga mat och lägga sig, nu är det jobb som gäller heeeeeeeeeeeela veckan ut :)
ha en bra dag
puss och klem

Vasaloppet 2011?


Jag är fast


Kvällens film



Walt Disney när den var som bäst

Herregud

jag är död. fruktansvärt död.
jag tog såklart första, men enda vurpan i spåret! vi körde fel minst 3-4 kilometer. vi frös och vi var dödströtta.
mina lår frös till is, för första gången i mitt liv var jag helt säker på att jag inte hade någon rumpa. det kändes som om efter ryggen var det slut, ingenting som fanns där, sen kom fötterna. fruktansvärt konstig känsla. nästa gång ska jag klä mig bättre och åka rätt!! ett tag så väntade jag bara på att jag skulle få se en björn. då skulle jag locka den till mig och lägga mig i hans gap, så jävla trött och fryssen var jag! men nu är det avklarat och jag är stolt! vi klarade oss igenom, det ska vi ha en stor guldstjärna för :)
nu har jag ätit och sitter på sängkanten. sängen har aldrig sett så skön ut, men jag är rädd att om jag lägger mig nu så kommer jag inte komma upp igen.
inatt kommer jag sova som en stock. ingen kommer kunna rubba mig!

Gunde Svan

han ska jag tänka på idag. jag och hanna ska ut i spåret om ca en timme och åka längdskidor. har inte åkt på säkert 10 år. minst! kan bli kul och se hur detta slutar, om jag kommer tillbaka till stugan eller om jag ligger kvar längs spåret. hur som helst så ska det bli riktigt kul! att åka längdskidor ser ju så roligt ut, det ser skönt ut. önska mig lycka till!

igår vad jag ut med henke, kim, fredrik, adam (tror jag han hette) och en kille till. riktigt trevligt! bara att fjällis var som borlänges flamingo. jag behöver inte förklara mig.
fredrik rålura mig om att han och hans familj hyrde ut backar åt skistar, ägde hur mycket mark som helst och hade eget recerverat bord inne på krogen. vi kunde skriva upp allt på hans namn. utan problem
ha-ha-ha, jätte kul!! jag gick på det som aldrig förr! dumma dumma mig. vi fick ju föfan ståplats hela kvällen!

nu ska jag ta och leta på kläder att ha på mig runt banan. vet ju inte alls vad jag ska ha på mig. täckbyxor har jag hört är ett stort nej... men som sagt. önska mig lycka till!

Dom gör mig knäpp

det är jobbigt

My baby left me

om jag och helen har skottat idag? jotack! flera ton snö!
ringde plogbilen så han kom och hjälpte oss, så nu finns det inte en enda liten snöflinga på hela perkeringen utanför! jodå, lite.
slutade 12:00 idag så efter skottningen har jag bara tvättat, duschat och ätit. nu väntar jag bara på att klockan ska bli läggdags.
jag är på dåligt humör, har fruktansvärt tråkigt. så jag kan inte skriva heller
nattinatt


Toast to M

godkväll på er!
innan jag skriver nånting så lär jag ge en ros till Sveriges radio P3, kung! helt otroligt.

jobbdagen idag har varit lugn, för lugn. ett par veckor nu framöver kommer det vara lugnt i sälen igen. alla jobbar, alla går i skola. men sen så sätter det igång!
jag och hanna skakade idag hand på 0bullar, 0kakor = 6pack
inte en enda liten smula sötsak, varken på jobbet eller hemma! snart blir det hårdträning på SATS bara bossen har fixat lite ärenden. sen kör vi!
jag sa det förra året men jag säger det i år igen. den här sommaren ska jag inte stå i vassen. även fast jag aldrig badade i sverige i somras. men ändå. det kanske bli i år! om det inte är för kallt...
så jag hoppas att vi kan få åka och köpa träningskorten nu i helgen så man kan ta sig en runda. skönt att vi kommer vara 4-5 stycken från jobbet som kommer träna. så vi drar med varandra. nu blir de inge slöande längre. slöa får man göra medans man sover!
som jag ska göra nu! nattinatt

bjuder på en riktig goding




Då var man tillbaka

tillbaka till verkligheten
helgen hemma har iallafall varit helt underbar :) i fredags var vi på bio jag och patrik och såg the town. riktigt bra film!! synd bara att jag var så jädrans trött... höll nästan på att somna vid nått tillfälle.
på lördagen så blev det kupolen med victoria, strosade runt i några timmar. velade runt på flera olika affärer innan vi hittade vad vi skulle ha. jag köpte iallafall en massa kläder, dock inte till mig själv. men ett par skor unnade jag mig :)
sen på eftermiddagen blev det hårfärgning @ salong hedlund för att sen åka till patrik och laga mat, goood mat! det blev potatisgratäng och pepparstek (tror jag de va) och till de grönpepparsås. peppar peppar!

idag har jag, mamma och bella varit på kupolen, igen... köpt smink, lite mer kläder och täckbyxor. så nu är det slut med shopping ett bra tag framöver. det kan kanske bli att resa i maj :) så nu det gäller att spara!!

godnatt

Taking one down

vilken skitdag! men allt är mitt egna fel...
vaknade och var svintrött, har varit irriterad och på dåligt humör hela dagen, tappat en kopp i backen så det sa kras, kom hem till stugan och märkte att hemnyckeln låg kvar på jobbet... har stått ute i kylan utan täckbyxor i mer än två timmar. det enda som var bra av det var väl att jag gjorde lite nytta. skotta av bilen. jag frös som ett as!
dom senaste timmarna har jag och emelie setat och kollat på film, först king kong (den nyare filmen), sen nu kollar vi på nå trams. men påtal om trams! king kong, fyfan vilken kass film. kan vara den sämsta film jag har sett, dåligt gjord, fruktansvärt dåligt gjort! jag skulle ha gjort det bättre själv.
nu ska jag ta och packa för imorgon, städa lite på rummet. sen lägga mig och hoppas på att morgondagen kommer bli bättre än denna. men det kan jag sätta mitt liv på att den blir :)
schemat ser ut som följande:
jobb
hemfärd
träffa becca och mina gudbarn
hem och kramas med mamma och pappa
hem till patrik
mysa
bio!

puss och godnatt

Feel a bit lonely today?


*

herregud vilken helg! allt har varit helgrymt och hur kul som helst! mycket öl, lite sova. smällen man fick ta i söndags...
nyårskvällen var det ju som sagt middag hemma hos helen och martin. sjukt god mat!! toast med räkröra till förätt, potatisgratäng och älgfile (tror jag det var) till varmrätt och kladdkaka till efterrätt, men det fick jag aldrig i mig.
när klockan var 23:00 ungefär så tog jag mitt pick och pack och gick till patrik och deras stuga. kvällen fortsatte med musik, sång och öl :) sent på natten skulle jag och patrik gå hem till mig, och satan vilken storm det var ute!!!! gick och kollade i backen hela vägen hem, jag var nära på att blåsa bort. bokstavligt talat! usch det var inte alls kul...
lördagen vaknade vi och mådde som vi förtjänade, gick till stugan igen och tog oss en jäkel för att sen gå iväg på afterski! haha jag vet inte vad jag ska säga. men vi hade sjukt kul! det var så mycket folk, och för lite stolar. så jag satt i en barnstol hela eftermiddagen. tror ni arselet mådde bra av de? nej
nu är det jobb hela veckan till fredag klockan 14:00, då bär det av hemåt :) det blir mysk heeeela helgen. för att patrik ska få se zlatan på söndag eftermiddag så ska jag få bestämma heeeeeeeeela helgen, och det har han lovat :) det kan inte bli annat än en bra helg!
nu ska jag gråta åt spårlöst sen sova
puss och godnatt

RSS 2.0