onsdag

nu var det ett tag sen jag skrev. men anledningen är den att jag inte har någon egen dator så det blir inte så mycket datorsittande.
har iallafall fått låna saras dator nu när hon sover så jag tänkte väl skriva några rader innan jag gör desamma.
kom hem för ca en timme sen efter att ha setat på räkfrossa. skalat räkor i massor!  men det var super duper gott!
vad har vi annars gjort?
vi har ju gjort en massa dom senaste veckorna men jag kommer ju inte på nu när jag väl sitter vid datorn.
var iallafall och bowlade i helgen, jag, helen, sara, martin + 4 kompisar till dom. riktigt trevligt! lite öl, skratt och såklart bowling. kom på andr plats tillsammans med martin, vårt lag ägde. nästan!
annars har vi jbbat och stått i allesammans. på fredag har jag jobbar 8 dagar i sträck, helt slut! men då får jag en påskhelg med familjen + kusinerna i stugan med påskägg och påskmat, behövligt! har beställt grillat på fredagen när jag kommer upp, sen på lördagen hoppas jag på att få gå upp på mount helsing. visar er sen vad det betyder, det är en hederlig påskgrej inom hedlund/holm familjen ;)
nästa onsdag blir det bowling igen + spelnatt tror jag, sen hem på torsdag, tillbaka på söndag för ha en liten avskedningsfest för sara som åker hem till gottland dagen efter. det blir god mat som jag ska laga, sen utgång på hc om jag inte börjar för tidigt på morgonen dagen efter. men vafan? det har väl aldrig skadat?
fick också reda på idag att vi, jag helen, sofie och tine ska ner på en mässa i sthlm senare i april. nice! snackade om vi skulle ta tåget, men en roadtrip med bil skulle ju vara ännu roligare!!
men vi får la se.
nu slockar jag snart vid datorn.
hoppas allt står bra där hemma så ses vi förhoppningsvis när jag är hemma helgen vecka 14.
puss å kram å nyp i stjärten!

why?

varför borstade jag tänderna innan frukosten?
jag ska för tusan äta äggmacka. blä

onsdag

har som sagt varit med becca idag, käkat årets första magnumglass och hälsat på lucas som jag inte har träffat på nån månad. riktigt trevligt :)
annars har vi bara setat hemma hos henne, ätit korv med bröd, skrattat och fjållat oss.
just nu har jag faktiskt precis gjort iordning en potatisgratäng som ska in i ugnen bara den har blivit varm. ser jädrans god ut redan nu! nästan lika mycket lök som potatis, himelskt!
nu är nog ugnen klar. MM va hungrig jag är!!
hare

godmorgon

ooooh så bra jag har sovit! jag bara älskar min säng. ska aldrig göra mig av med den!
gårdagskvällen bjöd på lite tvmys hemma hos jenny. men jag mös mest för mig själv, hon somnade vid kvart över 12 ungefär. sliten brud ;)
idag blir det att åka in på jobbet för att lämna in semesteransökan, sen ska jag träffa beccaaaaaaaa :) wiho! blir nog en heldag med henne sen hem och mysa sista timmarna med familjen, för imorgon bitti drar jag igen. börjar jobba 12 imorgon så jag tänkte åka vid 8 tiden. då kommer jag upp ca en timme innan jobbet. perfekt!
nu ska jag ta och göra mig iordning sen åka in mot centrum.
hade!

utlandsresa

japp!
i sommar, antingen vecka 28 eller 29 så drar jag mamma pappa lillebror och syster + kusiner med familj till spanien i en vecka. fan längtar redan


pizza salami

det blev inga tårar den här gången jag träffade på jenny, hehe. blev ist en pizza på matpalatset, salami, ganska god, skulle vara godare om man hade på lite mer lök och paprika. satt där ett tag och snackade, skämde ut oss, sånt där som vi vanligtvis gör!
ikväll blir det att äta lite mat och efterrätt hemma med familjen, sen åka till jenny och kvällsmysa med henne. underbart!
sitter just nu i panik och söker jobb, JAG MÅSTE HA ETT JOBB. NI SOM LÄSER BLOGGEN, HJÄLP MIG! LETA JOBB ÅT MIG, SÖK ÅT MIG, GÖR VAD SOM HELST!!! hjälp mig...!
fan va drygt..
hejdå

borlänge, där bor man länge

hej halå!
kom för ett tag sen innanför dörren och överaskade familjen!
först in till lillebror och hejjade på honom, han sprang upp till mamma och sa att det var någon som vela träffa henne, hon kom ner, krama om mig och sa hej, sprang upp till pappa och sa att det var någon som kom och skulle titta på huset
- NU!? vaför har du inte sagt något?
hej pappa!
överaskniiiiing!

nu ska jag slå på en dokumentär och sen sova, i MIN säng. underbart!
godnatt


söndag

superkväll igår!
musik på högsta volym, fem-minuters-maskerad, girls just wanna have fun!
började hemma hos jenny, jag hon johanna och johanna och gick sedan hem till carro som hade inflyttningsfest :) efter de drog vi först hem till jenny igen och sen ner på stan. :)
nu sitter jag hemma och ska snart till och åka. men det blir skönt att åka nu på kvällen när det inte är så mycket trafik. säkert bara lite mötande trafik kan jag tänka mig.  + att sen när jag kommer fram är klockan ganska mycket så då blir det nog bara att laga något snabbt sen slänga sig i sängen. nu i veckan blir det jobb vareeeenda dag! från måndag till måndag sen ledig tisdag onsdag. då ska jag försöka ta och fixa mig ett par skidor och åka lite i backen :D
jaja. nog om de
vi får se när vi hörs igen. vet iallafall att jag inte kommer komma hem något mer nu i mars. men jag kommer säkert skriva något inlägg senare någon dag.
hade så ses vi!
tjing

haha


lördag

tjilevippen!
kom precis hem från kupolen med systeryster.
märkte imorse att jag hade glömt mitt smink uppe i sälen så jag fick lov att åka in och köpa nått att ta bort finnarna som har dykt upp på min haka nu genom natten. hittade självklart något mer som gjorde plånboken mindre. det blev tights, silverschampo och en oversize t-shirt som jag ska ha på mig ikväll när jag ska ut med jenny och johanna :) underbart! denna kväll kommer bli kanon. jag bara vet det!
kom iallafall in på jobbet idag utan att jenny visste om att jag hade kommit hem. hon fick en CHOCK! haha sötnos. 5 dagar har gått och tårarna föll på, hur ska du klara dig resten av tiden min sköna?
nu ska jag ta och prova schampot jag köpte.
hade
ses i dimman
puss

hem ljuva hem

tänkte bara kika in och säga godnatt.
jag är iallafall hemma nu. kommer inte ha någon annan ledig helg nu i hela mars så jag passade på att åka hem idag efter jobbet. slutade halv 7 så var hemma till halv 10 idag. kollade på film med mamma, pappa och lillebror, käkade god thaimat som albin hade rört ihop, drack mitt första glas med påskmust och åt lite godis. en vecka utan något som helst sött. då har man väl förtjänat en liten godisbit? + ett chips.
jag är duktig.
bilresan hem gick iallafall bra. det var svart som natten och jag trodde innan jag satt mig i bilen att jag skulle somna vid ratten. men allt gick bra. när jag hade kommit till leksand så fick jag lov att kliva ur bilen och gå ett varv runt den. DET behövdes, annars skulle jag ha legat i ett dike och sovit vid de här lagret.
men iallafall. imorgon blir det att åka in på kupolen, kolla efter ett par nya jobb-byxor och hälsa på jenny på jobbet. hon vet inte att jag är hemma... hihi. busig jag är! imorgonkväll hoppas jag på att något kul händer. kanske gå ut och ta några öl? skulle vara skönt!
åker iallafall hem på söndag eftermiddag igen.
seee ya!
tjao

bagare bengtsson

tjabba!
första dagen på jobbet idag. riktigt roligt! och det gick bättre än förväntat :)
fick stå i kassan hela dagen, ta fram lite bullar och annat gott. och det är super trevliga tjejer jag arbetar med.
jobbade 06-14 idag, svårt att kliva upp, självklart. men det gick bra. fick lägga bort mobilen i andra sidan av rummet så att jag verkligen fick lov att kliva upp. blir att göra samma sak imorgon då jag jobbar samma tid. sen på torsdag får jag sovmorgon till 12, sen i helgen är jag ledig. men jag blir inte att komma hem. saknar er inte där hemma, inte än. hehe
sitter just nu i stugan och kollar på "på liv eller död" samma skit som alltid, men jag har inget annat att kolla på.
ska snart ta och göra mig en varma koppen för att sedan hoppas på att något bra börjar på tv. hoppas.
har inte så mycket mer att berätta. får skriva någon annan dag om något roligt händer.
hade bra!
/lindvallen

hejdå


Inbjudan Speedintervju, Furuviksparken 2010

aah, kom precis hem ifrån jobbet. eller ja, var förbi och väckte jenny en snabbis.
gick in på mejlen, ja visst. intervju för jobb i furuviksparken i gävle... men jag kan inte gå.. den 2 mars. fan va trökigt!
godnatt

RSS 2.0