det vilda säsongslivet

nej nu ljög jag, det är ganska lugnt.
var ut igår med grannhuset + vänner. riktigt trevligt! blev nog sista utgången här innan jag åker hem, så det var lyckat. det enda som var skit var väl musiken. men med trevligt umgänge så klarade kvällen sig bra ändå!
idag ska jag färga håret, bild kommer upp senare idag eller någon dag i helgen, kan bli bra, kan bli dåligt.

vad ska jag mer säga? ATT JAG VILL HEM, men ändå inte. vill hem bara för att jag vill vara hemma för att sedan dra till grannlandet. tjäna lite flis!
kass jag är på att skriva, bloggandet börjar dra sig åt de sista sidorna tror jag...

nej nu ska jag kolla om jag har nånting att äta i kylskåpet.
hejdå

tack mamma för hoffmaestro biljetten <3

superfast jellyfish

vela bara kika in en snabbis och säga hejdå igen, för nu lättar jag ankare och flyter mot sälen, lindvallen igen. men nu är det bara två veckor kvar ungefär, sen kommer jag hem. men inte för alltid, nej nej. en månad efter att jag har kommit hem, rättare sagt den 1 Juni så tar jag mina flyttkartonger och far till granlandet norge och jobbar. blir där hela sommaren förutom peace and love veckan, då har jag fått ledigt och kommer hem för att göra borlänge som vanligt igen ;)
ja, nej det var väl bara det jag egenligen skulle berätta. nu borde jag sätta mig och skära upp lite lök och börja med maten som jag ska bjuda tjejerna på ikväll. för ikväll blir det fest igen! tredje dagen gillt! here we come
jaja, vi hörs ses syns.
hejhopp

hej hopp!

nu är jag hemma igen!
har inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem vid 3. varit nere i huset i ornäs och burit lite grejjer. liiite.
så nu när huset är ute på internet och grejer så kan jag väl ta och berätta att vi ska flytta.... skit tråkigt.
och nej, börja inte gråta än, det är bara ner till ornäs, 1 km ner mot civilisationen. men om någon rik ogift karl läser de här så hör gärna av dig så kan vi bli tillsammans och du köper huset så kan jag bo kvar, tack :)

ska snart åka in till jobbet för att hämta upp jenny, sen ska vi hem till henne och mysa. vi har saknat varandra och har myyyyyyyyyycket att prata om. inte mer än vanligt, men det blir aldrig tyst.
jaja, iallafall. nu måste jag nog upp i duschen och duscha ur sprayet jag har i håret, ser ut som ett kråkbo!
imorgon blir det fest!
tjing :)

RSS 2.0