onsdag

hejhopp
jag är ju ingen direkt serietittare, men jag har börjat kolla på en serie jag verkligen har fastnat för: flash forward. riktigt spännande!

I den nya actiondramaserien Flash forward drabbas hela jordens befolkning av en oförklarlig medvetslöshet under två minuter och sjutton sekunder. Under de drygt två minutrarna ser de sig själva sex månader framåt i tiden.

Det är en helt vanlig vardag på Los Angeles sjudande gator. FBI-agenten Mark Benford (Joseph Fiennes) och hans partner,Demetri Noh (John Cho), är mitt uppe i en biljakt under övervakning av deras chef, Stanford Wedeck (Courtney B. Vance) och kollegan Janis Hawk (Christine Woods). Marks fru, läkaren Olivia Benford (Sonya Walger), opererar en patient på sjukhuset där hon arbetar. Läkaren Bryce Varley (Zachary Knighton) står ute på en pir med ett livsavgörande beslut i sina händer. Marks vän och mentor Aaron Stark (Brían F. O’Byrne) balanserar högt ovanför marken medan han ser över stadens kraftledningar. Mark och Olivias barnflicka Nicole (Peyton List) ligger tätt omslingrad med sin pojkvän på familjens soffa.

Då, helt utan förvarning, tappar både de och resten av världens befolkning medvetandet i två minuter och sjutton sekunder. Nutiden ersätts av framtidsglimtar från den 29 april 2010 klockan 22.00 Los Angeles-tid. För några visar sig framtiden vara full av hopp och glädjande besked, för andra blir det chockartade avslöjanden och för ytterligare några finns ingenting.

Benford blir besatt av att ta reda på vad som hänt och vad eller vem som ligger bakom. Han är inte ensam. Inom kort ställer alla frågan till varandra om vad de sett av framtiden. Som en del av utredningen startar Benford och hans team en enorm databas, The mosaic collective, där framtidsvisioner från hela världen läggs in i hopp om att hitta ledtrådar till mysteriet. Ingen vet vad visionerna betyder eller hur framtiden verkligen kommer att se ut. Men berättelserna visar att människor från hela världen som hittills aldrig träffats kommer att kopplas samman eller på något sätt påverka varandras liv inom de kommande sex månaderna.Några fruktar det som kommer, andra gläds, men ingen kommer att förbli oberörd.

ni kanske inte orkar läsa allt, men serien är värd att kolla på!

ikväll blir det osnatt hemma hos jenny, nått gott att äta, nått gott att dricka, sen hockey på de. det låter väl bra?
nu ska jag ta och värma på lite mat slipper magen skrika mer.

hade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0